• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte yüksek tansiyon

sabrina22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2009
117
0
96
40
Edirne
merhaba ilk hamileliğimi gecen sene yaşadım 29.haftada yüksek tansiyonla hastaneye kaldırılıp erken doğum yaptım, teslerde kanda pıhtlaşma cıktı (faktir V Leiden G1691A - Heteroz: Got Mutant) şimdi ikinci gebeliğmi yaşıyorum 6 haftalık, günde bi tane coraspin100 içiyorum, bir iki gün önce taniyonum tekrar yükseldi doktorum Clexane 2000e başladı, bu iğneyi doğumun son gününe kadar mı kullanacağım (kendisi öyle söyledi)?? doğumum sezeryan olacağı için kan cok sulanmazmı,yani bi kanama da durduramam gibi bişey olur mu?? iğneleri kollardan ve bacaklardan yaptırıyorum birde... bu konuda yardımcı olursanız cok sevinirim :gitme:

ayy kimse sesimi duymuyor mu :( kızlar aranızda bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba yaa ... bu iğne cok korkutuyo benii...

merhaba ilk hamileliğimi gecen sene yaşadım 29.haftada yüksek tansiyonla hastaneye kaldırılıp erken doğum yaptım, teslerde kanda pıhtlaşma cıktı (faktir V Leiden G1691A - Heteroz: Got Mutant) şimdi ikinci gebeliğmi yaşıyorum 6 haftalık, günde bi tane coraspin100 içiyorum, bir iki gün önce taniyonum tekrar yükseldi doktorum Clexane 2000e başladı, bu iğneyi doğumun son gününe kadar mı kullanacağım (kendisi öyle söyledi)?? doğumum sezeryan olacağı için kan cok sulanmazmı,yani bi kanama da durduramam gibi bişey olur mu?? iğneleri kollardan ve bacaklardan yaptırıyorum birde... bu konuda yardımcı olursanız cok sevinirim :gitme:

Daha önce gebeliğinde tansiyonu olan hastaarımızda b tedaviyi uyguluyoruz. Yalnız sizde tansiyon bu kez 6. haftada yükselmiş, kardiyolog tarafından değerlendirilmeniz ve gerekirse tansiyon için ilaç kullanmanız gerekebilir...

tansiyonum şimdi normal devam ediyor yüksekliği de bir iki saat sürmüştü bu önerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim... şey benim korkum aslında bu iğnede son haftalara kadar kullanmakta bi sorun olmaz değil mi? bir de dozu 0,2ml..

Back
X