Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de aynı durumdayım. Sivilcelenmeyle birlikte de oluşuyor bu lekeler bende kuruluk,egzama da oldu. Kuruluk için bioderma mavi kapaklı krem var ondan önerebilirim tâbii ilk olarak doktorunuza danışın.Eki Görüntüle 3597236 kızlar hamileliğimin 2. Ayından itibaren önce çenemde sonra bıyık kenarlarımda kızarıklık oluştu kuru kalınca inanılmaz kaynaşıyor ilk gebeliğim başına gelen varmı varsa ne kullandınız nasıl geçti psikolojim bozulacak artık bulunduğum yerde Cildiye yok kafayı yicem
Şampuan mı bunu ilk defa duyuyorum gerçekten bu kadar abartmaya ne gerek varOlabiliylr böyle şeyler diye biliyorumkızlar güneş kremi olarak ne kulllanıyorsunuz peki..diş macunu deodorant hatta şampuan bile her şey yasakmış ne yapacagımı bilmiyorum
Daha neler duyucazŞampuan mı bunu ilk defa duyuyorum gerçekten bu kadar abartmaya ne gerek var
Doktora gittiniz mi geçiyor mi peki buAynı leke aynı yerde bende de var çok kuruyor. Nemli tutmaya çalışıyorum, gebelik maskesi deniyormuş buna
Evet parfüm endokrin bozucu deodorant alüminyum içeriyor.Daha neler duyucazve diş macunu nasıl yasak olsun bu dönemde ekstra diş temizliğine önem vermeliyiz, ben deodorant parfüm de kullanıyorum yasak mıymış ilk ke duyuyorum doğruluğu var mı ki
Solante pregna aldım. Ama biraz beyazlık bırakıyor.Olabiliylr böyle şeyler diye biliyorumkızlar güneş kremi olarak ne kulllanıyorsunuz peki..diş macunu deodorant hatta şampuan bile her şey yasakmış ne yapacagımı bilmiyorum
Eki Görüntüle 3597236 kızlar hamileliğimin 2. Ayından itibaren önce çenemde sonra bıyık kenarlarımda kızarıklık oluştu kuru kalınca inanılmaz kaynaşıyor ilk gebeliğim başına gelen varmı varsa ne kullandınız nasıl geçti psikolojim bozulacak artık bulunduğum yerde Cildiye yok kafayı yicem
Parfümü kıyafete sıksak da mı endokrin salgıları bozuyorEvet parfüm endokrin bozucu deodorant alüminyum içeriyor.
Doktora gitmedim. Gebelikten sonra kendiliğinden geçiyormuş zaten okumuştum kullandığım gebelik uygulamasındaDoktora gittiniz mi geçiyor mi peki bu
Olay koku ya soludukça bozuyor zatenParfümü kıyafete sıksak da mı endokrin salgıları bozuyor