Hamilelikte yüz lekeleri

dmndrn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2025
43
4
1
23
kızlar hamileliğimin 2. Ayından itibaren önce çenemde sonra bıyık kenarlarımda kızarıklık oluştu kuru kalınca inanılmaz kaynaşıyor ilk gebeliğim başına gelen varmı varsa ne kullandınız nasıl geçti psikolojim bozulacak artık bulunduğum yerde Cildiye yok kafayı yicem

Ben de aynı durumdayım. Sivilcelenmeyle birlikte de oluşuyor bu lekeler bende kuruluk,egzama da oldu. Kuruluk için bioderma mavi kapaklı krem var ondan önerebilirim tâbii ilk olarak doktorunuza danışın.

Olabiliylr böyle şeyler diye biliyorum kızlar güneş kremi olarak ne kulllanıyorsunuz peki..diş macunu deodorant hatta şampuan bile her şey yasakmış ne yapacagımı bilmiyorum

Aynı leke aynı yerde bende de var çok kuruyor. Nemli tutmaya çalışıyorum, gebelik maskesi deniyormuş buna

Şampuan mı bunu ilk defa duyuyorum gerçekten bu kadar abartmaya ne gerek var
Daha neler duyucaz ve diş macunu nasıl yasak olsun bu dönemde ekstra diş temizliğine önem vermeliyiz, ben deodorant parfüm de kullanıyorum yasak mıymış ilk ke duyuyorum doğruluğu var mı ki

Daha neler duyucaz ve diş macunu nasıl yasak olsun bu dönemde ekstra diş temizliğine önem vermeliyiz, ben deodorant parfüm de kullanıyorum yasak mıymış ilk ke duyuyorum doğruluğu var mı ki
Evet parfüm endokrin bozucu deodorant alüminyum içeriyor.

Evet parfüm endokrin bozucu deodorant alüminyum içeriyor.
Parfümü kıyafete sıksak da mı endokrin salgıları bozuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…