Hamilelikte yüzün çökmesi

Sinemmmoloji

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
60
Puanlar
13
Selam hanımlar bu durumu yaşayan var mı 12 haftalık ilk hamileliğim aslında ama her gören yüzün zayıflamış çökmüş diyor yemeye içmeye re dikkat etmeye çalışıyorum bulantı falanda yok gibi bir şey doktorun yazdığı vitamin konstantre falanda kullanıyorum bu durum geçer mi acaba düşünüyorum beslenme eksikliği veya az sıvı tüketimi olabilir mi veya yorgunluk

Benimde yüzüm çökmüştü. Ve hamilelikte 4 kilo aldım sadece. Çok halsiz ve yorgun bir gebelik geçirdim.
Doğurunca yüzüm hemen şişti kilo aldım vermenin aksine. Keşke öyle zayıf kalsaydı. Hamileyken halsizdim şimdi yerlerdeyim takviye kullanmaya başladım inş toparlarım.

Benimde yüzüm çökmüştü. Ve hamilelikte 4 kilo aldım sadece. Çok halsiz ve yorgun bir gebelik geçirdim.
Doğurunca yüzüm hemen şişti kilo aldım vermenin aksine. Keşke öyle zayıf kalsaydı. Hamileyken halsizdim şimdi yerlerdeyim takviye kullanmaya başladım inş toparlarım.
Geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede eskisinden iyi olursun ♥️ anne olmak kolay değilmiş gerçekten 🥹 bebeğin kız mi erkek mi oldu canım

Back
X