HAMILELIKTE.

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
selam kizlar. 13.haftadayim bikac gundur sabahlari adet sancisi cekiyorum hem bel hem kasık. Çok siddetli degil donuk bir sanci. Uyanana kadar devam ediyor ve uyandirana kadar agriyor.

bugunde ayni sekilde oldu uyandirana kadar agri çektim. Gun icinde olmuyor sadece sabahlari. Nedeni nedir bilen varmi ?

Günaydın rahim Genislediginden kasik ağrıları bu haftalarda olurmuş bende hafif cekiyorum ama siddetli değil sen yine doktoruna sor icin rahat etsin aşırı değilse sorun yoktur bence sağlıklı hamilelikler dilerim..

Günaydın rahim Genislediginden kasik ağrıları bu haftalarda olurmuş bende hafif cekiyorum ama siddetli değil sen yine doktoruna sor icin rahat etsin aşırı değilse sorun yoktur bence sağlıklı hamilelikler dilerim..

Teşekkur ederim canim. Hamilelik onceside çok fazla sanci çektiğimden ve haplari leblebi gibi yuttuğumdan dolayimidir bilmem adet sancisina asiri tahammulsuzum. Şiddetli bir agri degil ama donuk olmasi ve uyandirana kadar sürmesi beni çildirtiyor.
Doktorumu gün icinde arayip soracagim canim tesekkur ederim saglikla al bebisini

Back
X