Kızlar nolur bana yardım edin hamilelik ve dogumdan cok korkuyorum kendimi hamilelige hazirlayamiyorum kendimi nasıl hazır hissetmeliyim bilmiyorum dogum zaten kabus gibi geliyo bana sezeryan tek umudum ama dogum öncesi ve sonrasi pskolojik olarak nasıl toparlancam bilmiyorum(
doğum sürecini bilemiyorum henüz yaşamadığımdan ama ben de hazır hissetmiyorken süprizli bir bebiş bekliyorum şuan. eğer kendinizi hazır hissetmiyorsanız biraz daha bekleyin derim ben..Kızlar nolur bana yardım edin hamilelik ve dogumdan cok korkuyorum kendimi hamilelige hazirlayamiyorum kendimi nasıl hazır hissetmeliyim bilmiyorum dogum zaten kabus gibi geliyo bana sezeryan tek umudum ama dogum öncesi ve sonrasi pskolojik olarak nasıl toparlancam bilmiyorum(
İste tam olarak benim dusuncem de bu sezeryan.. Herkese cok sacma geliyo normal dururken sezeryan olur mu dye ama ben gozumu kapatym ve acinca hersey bitsn istiyorum ama sezeryan yasaklandi diye biliyorum ve sezeryan yaptrmak istyorm siz özelde mi yaptrcaksinzBen serum taktıramayan biriyim normalde ve şu an 10 haftalık hamileyim. Allah yardım eder diye çıktım bu yola ve tek tercihim sezeryan olacak. Bayılıp her şey olup bittiğinde uyanmak bana güç veriyor normal dolum asla yapamam. Bence Şen'de kendine güç veren bir yol araştır ve onun üstüne git doktorunla da konuş
İste tam olarak benim dusuncem de bu sezeryan.. Herkese cok sacma geliyo normal dururken sezeryan olur mu dye ama ben gozumu kapatym ve acinca hersey bitsn istiyorum ama sezeryan yasaklandi diye biliyorum ve sezeryan yaptrmak istyorm siz özelde mi yaptrcaksinz
Normal doğum acıyacak da sezaryen acımayacak mı sanıyorsunuz :)
Her şeyin doğalı en güzel, sezaryen bir operasyondur sonuç itibariyle.
İste tam olarak istedgm bu umarim oyle bi doktor bulurum ben de....Evet ben çok iyi anlayışlı ve çok tatlı bir doktor buldum Allah'a şükür işin de ehli bir bayan. İlk muayenemde tanışma esnasında Doğumda benimle misin dedi. Korkularımı benden alıp sezeryan fikrimi onaylarsanız sizinle olmak çok isterim dedim. Sen ne istersen o olur kimseyi istemediği mutsuz bir Doğuma zorlayamam benim işim bu dedi. Normal Doğum diye diretirsem mutsuz ve korku dolu bir Doğum geçireceksin ve ilerde travma olarak beynine kazınacak bunu istemem dedi. Ve sezeryana katar vermiş olduk :) bence iyi doktor ve iyi kendini ifade etmek çok önemli. Devlette değilim ben özele gidiyorum ve tabiri caizse parayı verince sen ne istersen onu yapıyorlar.
Kesinlikle katiliyorum kesinlikle tam olarak boyle dusunuyorum ben de insallah sizin gibi iyi bi doktor bulurum yaaNormalde de saatlerce sancı çekmek var ama :) üstelik açılmasını beklemek var o süreç insanı çok yıpratır diye düşünüyorum. Ayrıca Doğumun hepsi operasyon sonuçta oraya da dikiş atılıyor. Neyde rahat edecekse insan onu yaptırmalı. Kuzenim sezeryan oldu iki kere yürüyerek çıktı gitti aynı gün de misafir ağırlamaya başladı yatmadı bile. Bünyeden bünyeye fark eder bence ağrı eşiği önemli.
İste tam olarak istedgm bu umarim oyle bi doktor bulurum ben de....
Bende bu şans varken bulamam hayatta5 tane doktor değiştirdim ben onu bulana kadar. Biraz araştırman gerekiyor can atarak gidiyorum şimdi kontrollere allah utandırmasın Doğum da inşallah dediği gibi kolay geçer :) sende sıkma canını allah büyüktür.
Bende bu şans varken bulamam hayatta((
Evetttttt ankara suan altin bulms gbi sevndm nerde canm o doktor:))Hangi şehirdesin canımm ankaraysa doktorumu önerebilirim
Evetttttt ankara suan altin bulms gbi sevndm nerde canm o doktor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?