- 10 Temmuz 2013
- 3.629
- 5.606
- 248
- Konu Sahibi Nastasya flipovna
Cocuklara onlar mi bakacak , neden bu kadar söz sahibi hissediyorlar kendilerini?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kv kusura bakma ama cok oluyor ben oösam agzinin payini verirdim. Istersm 10 tane dogrurum onda neymis heleki kayinbabana ne kadar igrenc insanlar aklib varsa hic konusma böyle insanlara ben olsam asla evime dahi sokmazdimArkadaşlar benim 17 aylık bir bebeğim var ve şuanda da 6 aylık hamileyim.ikinci hamileliğim süpriz oldu aslında bebek karnımda 16 haftalıkken öğrendim.eşimin ailesi bunu duyduktan sonra çok mutsuz oldular.zaten kayınvalidem sürekli tüplerini bağlat diyordu ilk gebeliğimde.bu hamileliğimde de kayınpeder eve geldiğinde aynı şeyi ima etti.buna kesin bir çözüm bulun artık falan diyerek konuştu ki o bir erkek bu tarz şeyleri benimle konuşması benim çok garibime gidiyor.daha sonra size zor olacak nasıl bakacaksınız falan filan konuşup duruyorlar.en son kayınvalidem eşimi aradı aslında beni aramış önce ama telim kapalı olduğundan eşimi aradı bende lavabodaydım o sırada konuşmaları duydum.eşimin 50 yaşında bir kuzeni var hiç çocuğu yok evlenip boşanmış geçenlerde bir kadınla evlenmiş.kadının iki çocuğu varmış ama annesine bırakıp gelmiş çocuklarını.şimdi eşimin kuzeninden hamile kalmaya çalışıyormuş ama bir türlü kısmet olmamış.ben kadını bir kez gördüm ömrümde.kaynanamla birlikte telofon açmışlar.güya kadın rüya görmüş, ben diyormuşum ki ben bu bebeğe bakamam filan diyormuşum kadında sen aldırma sakın bebeği bana ver ben bakayım diyormuş.eşim çok sinirlendi aslında çünkü daha önce bunlar bizden bebeği istemeye kalkarlar filan demişti.üstüne birde böyle olunca sinirlerim bozuldu.kaynanama işin aslını sormaya çalışıyoruz bağırıp çağırıyor, bu konuyu konuşmak istemiyorum falan diye sinirli sinirli tavırlar takınıyor.karnımdaki bebeğime göz koymuş olabilecekleri düşüncesi inanın beni çok rahatsız etti.lütfen objektif fikirlerinizi bekliyorum.bana ima ettikleri şey bebeğimi kadına vermem mi?
ilk çocuğumda söylediklerinde eşimle tartıştık bu konuda onlar yaşlı insanlar kötülüğüne söylemiyor umursamayıver diyor.geçende eşimin yanında söyledi yine gene sessizce izledi.bazen banada korkuluk gibi geliyor.annesi hemen ağlıyor çünkü bir şey derse o da bir hafta uyuyamıyor.
Doğuma mutlaka birini çağır. Herşey beklenir bu cibiliyetsizlerden
Ben olsam daha ne arar ne görüşürüm
O teyze bozuntusu da ç.k uğruna çocuklarını satıp gelmeseymiş madem çok evlat hasreti çekiyor
Terbiyesiz
Sakın bak yetişemesen de iki bebeğin bakımına asla ama asla o kötülerden yardım isteme
Yüzüne vurur biz alalım bakalım derler
Kötü kalpliler
aynen ya bende konu sahibinin bu kadar sakin kalmasına kudurdum ağzıma geleni sayardım yaka paça atardım evden ,benim çocuğuma ortak çıkacak haa valla cinnet sebebiUlan ben o kadını var ya.... Suratına suratına basarım küfürleri, elime geçeni fırlatırım kafasına.
''Defol git girmeyeceksin bi daha bu eve, çocuklarımın da yüzünü görmeyeceksin. Bi daha ağzını açarsan senin tüplerini kendi elimle bağlar sökerim.'' diye çığırırım.
Artık bu kaynanalık bu hallere geldi.
Hatta aç telefonu ya da yeri geldiğinde de kız, ''Ben daha 3.yü doğurmayı düşünüyorum, neyime yetecek 2 çocuk'' diye kudurt bunları habire 3.çocuğu istiyorum de.
Ay bence de ya, kimsin ki yani sen benim doğurduğum çocuğu alıp elin karısına veriyosun ki bu kadın da ç.. uğruna çocuklarından vazgeçmiş bir kadın. 50 yaşındaki adamla evlenmesinden belli niyetinin para olduğu.aynen ya bende konu sahibinin bu kadar sakin kalmasına kudurdum ağzıma geleni sayardım yaka paça atardım evden ,benim çocuğuma ortak çıkacak haa valla cinnet sebebi![]()
para karşılığı satma niyetinde torunu galiba bana öyle geldi .cahil falan değil bildiğin şeref yoksunu denir ona. gelini çok sessiz görmüşler nasıl menfaat elde ederim derdine düşmüşlerAy bence de ya, kimsin ki yani sen benim doğurduğum çocuğu alıp elin karısına veriyosun ki bu kadın da ç.. uğruna çocuklarından vazgeçmiş bir kadın. 50 yaşındaki adamla evlenmesinden belli niyetinin para olduğu.
Tüplerimi o gerizekalı kaynana istedi diye neden bağlatacakmışım ki bir de, tavsiyeye bak ben olsam 'Sen gel benim yanıma ben bağlayacağım seninkileri' diye tehdit ederim, şuursuz kadın. Cahil.