• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikten dolayı yanlış mı anlıyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar benim 17 aylık bir bebeğim var ve şuanda da 6 aylık hamileyim.ikinci hamileliğim süpriz oldu aslında bebek karnımda 16 haftalıkken öğrendim.eşimin ailesi bunu duyduktan sonra çok mutsuz oldular.zaten kayınvalidem sürekli tüplerini bağlat diyordu ilk gebeliğimde.bu hamileliğimde de kayınpeder eve geldiğinde aynı şeyi ima etti.buna kesin bir çözüm bulun artık falan diyerek konuştu ki o bir erkek bu tarz şeyleri benimle konuşması benim çok garibime gidiyor.daha sonra size zor olacak nasıl bakacaksınız falan filan konuşup duruyorlar.en son kayınvalidem eşimi aradı aslında beni aramış önce ama telim kapalı olduğundan eşimi aradı bende lavabodaydım o sırada konuşmaları duydum.eşimin 50 yaşında bir kuzeni var hiç çocuğu yok evlenip boşanmış geçenlerde bir kadınla evlenmiş.kadının iki çocuğu varmış ama annesine bırakıp gelmiş çocuklarını.şimdi eşimin kuzeninden hamile kalmaya çalışıyormuş ama bir türlü kısmet olmamış.ben kadını bir kez gördüm ömrümde.kaynanamla birlikte telofon açmışlar.güya kadın rüya görmüş, ben diyormuşum ki ben bu bebeğe bakamam filan diyormuşum kadında sen aldırma sakın bebeği bana ver ben bakayım diyormuş.eşim çok sinirlendi aslında çünkü daha önce bunlar bizden bebeği istemeye kalkarlar filan demişti.üstüne birde böyle olunca sinirlerim bozuldu.kaynanama işin aslını sormaya çalışıyoruz bağırıp çağırıyor, bu konuyu konuşmak istemiyorum falan diye sinirli sinirli tavırlar takınıyor.karnımdaki bebeğime göz koymuş olabilecekleri düşüncesi inanın beni çok rahatsız etti.lütfen objektif fikirlerinizi bekliyorum.bana ima ettikleri şey bebeğimi kadına vermem mi?
Kv kusura bakma ama cok oluyor ben oösam agzinin payini verirdim. Istersm 10 tane dogrurum onda neymis heleki kayinbabana ne kadar igrenc insanlar aklib varsa hic konusma böyle insanlara ben olsam asla evime dahi sokmazdim

Çok fena sayar söverdim başta KP olacak o kapçık ağızlıya, ona ne be senin tüpünden kordonundan, onlar mı bakacakolursak sanki duyan da 11.çocuk zannederler asla görüşmem yerinde olsam ve eşimin aman kızdım sinirlendim gibi içi boş laflarını da umursamam adam akıllı tepki beklerim masaya yumruğunu vurup seslerini kesmesini beklerim basit birsey mi bunama edilen,hadsiz adiler

ilk çocuğumda söylediklerinde eşimle tartıştık bu konuda onlar yaşlı insanlar kötülüğüne söylemiyor umursamayıver diyor.geçende eşimin yanında söyledi yine gene sessizce izledi.bazen banada korkuluk gibi geliyor.annesi hemen ağlıyor çünkü bir şey derse o da bir hafta uyuyamıyor.

Ohoooo kocaya bak bence kv eşini versin o kadına anası büyütememiş belki o kadın büyütür

Senin nabzını yoklamislar canim kp in Kv den ne münasebetle böyle konuşurlar kordonlarini bağlat demek kp ne mi kalmış ona ne kv nin araması ayrı bir sacmalik evlat bu ya nasıl başkasına verilir nasıl bir vicdana sahipler bunlar hicmi annelik babalık duygusu tatmamislar

Ulan ben o kadını var ya.... Suratına suratına basarım küfürleri, elime geçeni fırlatırım kafasına.
''Defol git girmeyeceksin bi daha bu eve, çocuklarımın da yüzünü görmeyeceksin. Bi daha ağzını açarsan senin tüplerini kendi elimle bağlar sökerim.'' diye çığırırım.

Artık bu kaynanalık bu hallere geldi.

Hatta aç telefonu ya da yeri geldiğinde de kız, ''Ben daha 3.yü doğurmayı düşünüyorum, neyime yetecek 2 çocuk'' diye kudurt bunları habire 3.çocuğu istiyorum de.

Doğuma mutlaka birini çağır. Herşey beklenir bu cibiliyetsizlerden
Ben olsam daha ne arar ne görüşürüm
O teyze bozuntusu da ç.k uğruna çocuklarını satıp gelmeseymiş madem çok evlat hasreti çekiyor
Terbiyesiz
Sakın bak yetişemesen de iki bebeğin bakımına asla ama asla o kötülerden yardım isteme
Yüzüne vurur biz alalım bakalım derler
Kötü kalpliler

Pembe Unal Pembe Unal 'ye katılıyorum, bunlar senin bebeğini doğumdan sonra kaçırmaya falan kalkar mutlaka annenler gelsin doğuma ya da akrabaların, birileri. doğuma gideceğinizi haber verme, sen doğurduktan sonra söylersiniz.
bu ne hadsizlik, ne cüret ki böyle bişeyi dillendirebiliyo? biri benm bebeğimi almaya kalksa yıkarım dünyayı başına. ayrıca 50 yaşındaki buruşuk adamla evlenmek için 2 çocuğunu bırakmış, bir de şimdi çocuk yapma derdine mi düşmüş basit kadın, mide bulandırıcı varlık. s..arım senin gördüğün rüyaya deseydin yani bi de senaryo yazıp oynuyolar..

Yumurtaliklarimla döver, kordonumla boğardım o hadsizleri. İğrenç yerli dizi senaryosu gibi yuh yani!

Asla lafini esirgeme, hatta muhattap olma da bi daha. Böyle pislik insanlari hayatina almak zorunda değilsin. Ay tüylerim diken diken oldu. Bu ne be?

Tövbe estağfurullah..Şurada bazı konuları okuyunca bunu da mı duyacaktık diyorum bazen,şaşıp kaldığım çok oluyor ama böylesini ne gördüm ne duydum.Öyle bir konuşmuş ki kayınvaliden,sanki evcil hayvanınız doğurmuş evde,fazla yavruları eşe dosta verip sahiplendireceksiniz gibi.Cidden böyle şey hayatımda duymadım pes..Ayol senin kordonuna kadar karışırken bu adam sen niye ağzını açmıyorsun arkadaşım? Gerçekten sana da sinirlendim.Baba lütfen,haddinizi bilin! Bu tarz konuları benimle konuşmanız hoş değil,kapatın bu konuyu hemen diyemiyormusun sen? Ya da kayınvalide bebek mevzusu yapınca siz kim oluyorsunuz da bu şekilde konuşuyorsunuz,o çocuk benim siz kimsiniz de ben onu size vereceğim,kaç çocuk doğuracağımı size mi soracağım hadsiz insanlar diyemiyor musun? Onlar ayrı bir garip ama sende sessiz kaldığın için ayrı bir garipsin yani kusura bakma.Bana öyle bir şey diyecek kayınvalidem ömrünün sonuna kadar çocuklarımın yüzünü gösterirsem en adi şerefsizim,bu kadar net konuşuyorum.Asla ne evime adım atabilir,ne çocuklarımın yüzünü görebilir ne de benim yüzümü görebilir.Kendi oğlu defolsun gitsin isterse görsün anasını gelsin,ben asla gitmem,evimde adı bile geçemez o ailenin bir daha.Kocamda kaşınırsa onu da koyarım kapının önüne bu kadar net.Taviz verilecek bir konu değil bu ya.Okurken beynime ateş sıçradı sinirden.Sen nasıl bu kadar sessiz kalabiliyorsun arkadaşım,taş olsa çatlar yahu.Sende kendine gel Allah aşkına lütfen.Biraz tavrını koy.

Doğuma mutlaka birini çağır. Herşey beklenir bu cibiliyetsizlerden
Ben olsam daha ne arar ne görüşürüm
O teyze bozuntusu da ç.k uğruna çocuklarını satıp gelmeseymiş madem çok evlat hasreti çekiyor
Terbiyesiz
Sakın bak yetişemesen de iki bebeğin bakımına asla ama asla o kötülerden yardım isteme
Yüzüne vurur biz alalım bakalım derler
Kötü kalpliler

Katılıyorum.

K.ltağa da bakın madem bu kadar çocuk meraklısıymış kendi evlatlarını bırakmayaymış!???!!

Ruh hastası manyak bebeğe göz dikeceğine gitsin terk edilmiş gözüyaşlı evlatlarına annelik yapsın.

Ulan ben o kadını var ya.... Suratına suratına basarım küfürleri, elime geçeni fırlatırım kafasına.
''Defol git girmeyeceksin bi daha bu eve, çocuklarımın da yüzünü görmeyeceksin. Bi daha ağzını açarsan senin tüplerini kendi elimle bağlar sökerim.'' diye çığırırım.

Artık bu kaynanalık bu hallere geldi.

Hatta aç telefonu ya da yeri geldiğinde de kız, ''Ben daha 3.yü doğurmayı düşünüyorum, neyime yetecek 2 çocuk'' diye kudurt bunları habire 3.çocuğu istiyorum de.
aynen ya bende konu sahibinin bu kadar sakin kalmasına kudurdum ağzıma geleni sayardım yaka paça atardım evden ,benim çocuğuma ortak çıkacak haa valla cinnet sebebi :KK62::KK62:

aynen ya bende konu sahibinin bu kadar sakin kalmasına kudurdum ağzıma geleni sayardım yaka paça atardım evden ,benim çocuğuma ortak çıkacak haa valla cinnet sebebi :KK62::KK62:
Ay bence de ya, kimsin ki yani sen benim doğurduğum çocuğu alıp elin karısına veriyosun ki bu kadın da ç.. uğruna çocuklarından vazgeçmiş bir kadın. 50 yaşındaki adamla evlenmesinden belli niyetinin para olduğu.
Tüplerimi o gerizekalı kaynana istedi diye neden bağlatacakmışım ki bir de, tavsiyeye bak ben olsam 'Sen gel benim yanıma ben bağlayacağım seninkileri' diye tehdit ederim, şuursuz kadın. Cahil.

Ay bence de ya, kimsin ki yani sen benim doğurduğum çocuğu alıp elin karısına veriyosun ki bu kadın da ç.. uğruna çocuklarından vazgeçmiş bir kadın. 50 yaşındaki adamla evlenmesinden belli niyetinin para olduğu.
Tüplerimi o gerizekalı kaynana istedi diye neden bağlatacakmışım ki bir de, tavsiyeye bak ben olsam 'Sen gel benim yanıma ben bağlayacağım seninkileri' diye tehdit ederim, şuursuz kadın. Cahil.
para karşılığı satma niyetinde torunu galiba bana öyle geldi .cahil falan değil bildiğin şeref yoksunu denir ona. gelini çok sessiz görmüşler nasıl menfaat elde ederim derdine düşmüşler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X