hamilelikten korkuyorum :((

Jarrap

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
17
0
86
İstanbul
Selam Arkadaşlar,

Mutlu bir evliliğim var ve bebişimiz olsun istiyoruz artık, bende çok istiyorum fakat gelgelelim kafamda atamadığım sorular var, daha öncesinden panik atak geçirmiş biriyim ve sanki hamileliğimde hiçbirşeye dayanamayacakmışım herşey çok kötü olucakmış gibi geliyor, korku kaygı hissediyorum ne yapıcam nasıl geçer 9 ay diye sürekli kafamda kötü senaryolar kuruyorum ve de deliririm herhalde diye düşünüyorum, moralim bozuluyor, bunlar üç aşağı beş yukarı gebelik öncesi düşüncelermidir yoksa ben abartıyormuyum :( var mı benim gibi düşüncelere kapılan...:bbo:

Ben hamile olduğumu öğrendikten sonra dünyalar benim oldu...
Hele doktora gibipte onu gördüğünde , kalp atışlarını duyduğunda içinden senden bir parça olduğunu bilmek gibisi yok...
Tabi ki kolay değil gebelik ama herşeye değer bence...
Kendini hazır hissetmeden olmayak birşey...

Ne güzel umarım bende bu heyecanları bu duyguları hissederim ben hazırım diyorum ama bu düşünceler farklı birşey korku kaygı hepsi aynı anda zaten panik atak geçirmiş biri olarak aslında pekde yabancı olmadığım şeyler ama kabus dolu bir hamilelik yaşamak ve yaşatmak endişesindeyim :(

hamilelik ve annelik dünyanın en güzel şeyii...
ama bebeğin geleceği için kaygılar taşıyorsan sürekli geleceği düşünüp senaryolar üretiyorsan bir kere bile olsa bir psikoloğa danış canım...

Selam Arkadaşlar,

Mutlu bir evliliğim var ve bebişimiz olsun istiyoruz artık, bende çok istiyorum fakat gelgelelim kafamda atamadığım sorular var, daha öncesinden panik atak geçirmiş biriyim ve sanki hamileliğimde hiçbirşeye dayanamayacakmışım herşey çok kötü olucakmış gibi geliyor, korku kaygı hissediyorum ne yapıcam nasıl geçer 9 ay diye sürekli kafamda kötü senaryolar kuruyorum ve de deliririm herhalde diye düşünüyorum, moralim bozuluyor, bunlar üç aşağı beş yukarı gebelik öncesi düşüncelermidir yoksa ben abartıyormuyum :( var mı benim gibi düşüncelere kapılan...:bbo:

Hanımefendi bu kaygılarınızı bir Psikiyatrist ile paylaşmalısınız. Gerekeni (eğer gereken birşey varsa) yapacaktır...

ben de ilk defa hamile kaldım ama çook rahat hareket ediyor korkmuyordum çalıştğım için ister istemez otobüslerde sarsılıyordum şimdiye kadar herşey çook güzel gidiyordu sonra testler başlayınca doktora gittim ikili zeka testi yapıldı ama sonuç kötü çıkdı tekrar karnımdan su alacaklarmış o zaman kesin ne olduğu belli olacak ama su aldırıncada düşme riski var ne yapacağımı bilemiyorum ay çocukta bir sorun çıkarsa ne yaparım aldırsam bi dert aldırmasam bir dert

culisanhsny canım benim daha yeni bakabiliyorum nete, şimdiden geçmiş olsun ama inanıyorum ki aminiosentez sonucunda olumlu haberler alıcaksın düşme tehlikesi vardır denilmiş bu genel anlamda yapılan bir uyarıdır bunca korkuya rağmen nasıl bunu bilebiliyorsun dersen yengemde de aynı şey oldu amniosentez sonucunda su azalması görülebiliyormuş fakat istirahat sonucunda hiçbir sorun yaşanmadan atlattık aynı şekilde sende atlatırsın biran önce, iyi haberlerini almak dileğiyle

ben de ilk defa hamile kaldım ama çook rahat hareket ediyor korkmuyordum çalıştğım için ister istemez otobüslerde sarsılıyordum şimdiye kadar herşey çook güzel gidiyordu sonra testler başlayınca doktora gittim ikili zeka testi yapıldı ama sonuç kötü çıkdı tekrar karnımdan su alacaklarmış o zaman kesin ne olduğu belli olacak ama su aldırıncada düşme riski var ne yapacağımı bilemiyorum ay çocukta bir sorun çıkarsa ne yaparım aldırsam bi dert aldırmasam bir dert

ne oldu canım amniosentez oldun mu haberlerini bekliyoruz

Back
X