hamilelileğin ilk 3 ayında ev temizliği

SevgiliMelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
585
14
48
Ankara
merhaba kızlar, ben 5 haftalık hamileyim doktor düşük riski falan var demedi..
şimdi kurban bayramı yaklaştı malum, 1 yıllık evliyim halılarımı yıkatıyım, camları silip evi dip köşe temizleyim diyorum,
sıkıntı olurmu sizce? buarada aşırı bi yorgunluk var üzerimde sanki heryer pismiş gibi gözüküyo gözüme bir türlü heves edip başlayamıyorum..

merhaba canım doktorun sana dusuk rskın var demese bıle senın bebegın ıkı buçuk aylık olana kadar hep dusuk tehlıkesıyle karsı karsıyadır oncelıkle bunu unutma sakın temızlıge gelınce hepımız hamıle kalınca temızlıgımızı yaptık ama onemlı olan senın agır bırsey kaldırmaman kendını kasmaman 2 saat temızlık yaptıysan yarım saat dınlenmen eger cok agır ısler yapacaksan ya bır temızlıkcı al yada annen falan yokmu onlar sana yardım etsın oyle yükseklere çıkıp cam sılmek falan 5 6 haftalık gebelıklerde tehlıke sonradan uzulmektense bırak camların bıraz beklesın yada bırılerı sana yardım etsınn hıc bır ıs su anda senın bebegınden onemlı degıl

haklısın canım. annem çalışıyo, ben çalışmıyorum.. kız kardeşim gelince artık onla yaparım..
en iyisi biraz daha bekleyim, zaten önümüz kış camlarda pek belli olmaz. bazen eş dost geliyo oturmaya, o zaman çekiniyorum biraz hamile olduğumu öğrendiğimden berii biraz daha tembelleştim sanırım ruhen öyle hissediyorum kendimi:2:

bu haftalarda böyle yorgun olman normal hatta uzgunumkı bu durum 2 3 aylık olana kadar bebegın devam edecek ustune bırde bas ağrısı bas donmesı mıde bulantısı eklenecek ondan sonra bebegının varlığını bıle unutacaksın cunku 3 aydan sonra pek fazla sıkıntı olmuyo

ben hamileliğim başından beri hiç temizlik yapmadım. eşim sağ olsun. yemek temizlik hep onda. allahım ondan razı olsun. zaten istesem de yapamam. mide bulanıyodu ve hala çok halsizim.

hemen gidebilceğim gündelik temizlik işi arıyorum acilll referanslarım var 0539 347 06 21

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…