Hamilemisin suanbenım hala oluyor canım ama öyle şiddetli değil yanı sankı adet olacakmış gıbı oluyosun ama olmuyosun
Bn dayanamiyip 6 gun önce test yaptm negatif çıktı şimdi de 3 gün kaldı adet sancisi war birde bnm her zmn kasiklarim ağrıdığı için dikkat edemiyorum sağol TSK ederm yazdıgin icinsag kasigimda batma oldu.adetimden 5 gun once farkedip test yaptim pozitif cikti.adete 4 gun kalada kasik.sancilari basladi adet olcakmis.gibi.
canim belli olmiyo.8 gun kala kan testim negatif cikmisti.aradan uc gun gecti pozitife donmustu.bekle bakalim insallah hamilesindrBn dayanamiyip 6 gun önce test yaptm negatif çıktı şimdi de 3 gün kaldı adet sancisi war birde bnm her zmn kasiklarim ağrıdığı için dikkat edemiyorum sağol TSK ederm yazdıgin icin
Allh razi olsun Şuan hamilemisncanim belli olmiyo.8 gun kala kan testim negatif cikmisti.aradan uc gun gecti pozitife donmustu.bekle bakalim insallah hamilesindr
Adetini bekle canim belli olmuyo..Test yaptim negatiff
Her ay bekliyorum aynı oluyor bostan yere hewes ediyorumAdetini bekle canim belli olmuyo..
Doktora gittinmi yani ne kadardir istiyosun hormonlarina bakildimiHer ay bekliyorum aynı oluyor bostan yere hewes ediyorum
Bn 1 sene 3 aylık evliyim 7 ay eşimle birlikte olamadım wajinusmus wardi 7 ayda o sorun gitti o ay hamile kaldım öğrendik 3 gün sonra düşük yaptm kimyasal gebelik geçirmişim 8 aydirda olmadı geçen ay hastaneye gittim adetinin 3 günü gel hormon testi yapalım dediler o günde doktorum yoktu bu ay olur belki die bekledim adetim başlayınca hormon testi yaptricm eşimde çok istiyo bu ay o da hewslendi gün aşırı ilişkide bulundk 2 gün boyunca da başım dönüyor göguslerim ağrıyor bilmiyorum ama bu ayda yok galibaDoktora gittinmi yani ne kadardir istiyosun hormonlarina bakildimi
Peki goguslerinde bi degisiklik var mi canimsag kasigimda batma oldu.adetimden 5 gun once farkedip test yaptim pozitif cikti.adete 4 gun kalada kasik.sancilari basladi adet olcakmis.gibi.
goguslerim adet zamanida hassas olurdu hamileykende hassas.yani cokfarkedilir .bi degisiklik olmadi sadece adetten sonra gecen hassaslik hala gecmediPeki goguslerinde bi degisiklik var mi canim
Bunlar adetten öncemi olduAni hareketlerde sol kasik batmasi
Gece bile idrara kalkma
Ates basmasi
Bel agrisi
Bunlar bmm belirtilerim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?