Hamilelk Belirtilerinizi paylasirmisnz

Esr02

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
2.823
2.286
133
Hamile bayanlar size birşey sormak istiyorum hamile kaldığınizda Adetin ize yakın adet sanciniz oldumu bu ay gebelik bekliyorum 3 günüm kaldi sabah adet sancisiyla uyandım bu beni korkuttu cevap werirmisinz

benım hala oluyor canım ama öyle şiddetli değil yanı sankı adet olacakmış gıbı oluyosun ama olmuyosun

sag kasigimda batma oldu.adetimden 5 gun once farkedip test yaptim pozitif cikti.adete 4 gun kalada kasik.sancilari basladi adet olcakmis.gibi.

sag kasigimda batma oldu.adetimden 5 gun once farkedip test yaptim pozitif cikti.adete 4 gun kalada kasik.sancilari basladi adet olcakmis.gibi.
Bn dayanamiyip 6 gun önce test yaptm negatif çıktı şimdi de 3 gün kaldı adet sancisi war birde bnm her zmn kasiklarim ağrıdığı için dikkat edemiyorum sağol TSK ederm yazdıgin icin

Bn dayanamiyip 6 gun önce test yaptm negatif çıktı şimdi de 3 gün kaldı adet sancisi war birde bnm her zmn kasiklarim ağrıdığı için dikkat edemiyorum sağol TSK ederm yazdıgin icin
canim belli olmiyo.8 gun kala kan testim negatif cikmisti.aradan uc gun gecti pozitife donmustu.bekle bakalim insallah hamilesindr

İnşallah allah razı olsun belirtilerin neydi peki

Doktora gittinmi yani ne kadardir istiyosun hormonlarina bakildimi
Bn 1 sene 3 aylık evliyim 7 ay eşimle birlikte olamadım wajinusmus wardi 7 ayda o sorun gitti o ay hamile kaldım öğrendik 3 gün sonra düşük yaptm kimyasal gebelik geçirmişim 8 aydirda olmadı geçen ay hastaneye gittim adetinin 3 günü gel hormon testi yapalım dediler o günde doktorum yoktu bu ay olur belki die bekledim adetim başlayınca hormon testi yaptricm eşimde çok istiyo bu ay o da hewslendi gün aşırı ilişkide bulundk 2 gün boyunca da başım dönüyor göguslerim ağrıyor bilmiyorum ama bu ayda yok galiba

bağırsak da gaz oluyor mu?
mide yemekten sonra da yanma yapıyor mu?
belden aşağısı dayak yemiş yada ağır kaldırmış gibi ağrıyor mu?(negatif tüp bebeğimde bu olmuştu.)
illa göğüsler sert mi olmalı?
vücutta ödemsel bir gerginlik ve kendini şiş hissetme oldu mu?
akıntılar ne durumdaydı.(hala folidose ile akıntım oluyor ya.içmeyince azalıyor akıntı)

Kızlar bnmde 7 gün var bata ama böyle bi mide yanması çekmedim bn hiç bşy de yemiyorum mide bulantısı da kaç gün oldu devam ediyo çok erkn dimi bunlr için

Ani hareketlerde sol kasik batmasi
Gece bile idrara kalkma
Ates basmasi
Bel agrisi
Bunlar bmm belirtilerim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…