Kaç haftalık hamilesinBelirtilerim ise bel ağrısı regl olacakmışım gibi sag kasığımda batma gibi agrım vardı he bide çok yiyordum
İnşallah tskor edermOlumsuz olsa bile endişelenme elbet kısmetse ve hayırlısıyla olurrr bu ay olmazsa da öbür ay olur
Merhaba canım adetime 10 gün kala pembe akıntım oldu. Bir iki damla kadar ve sancıyla birlikte. adet oluyorum ama erken oluyorum sandım genelde pembe akıntı kırmızıya dönüşüyordu çünkü ama Ertesi gün kahverengi akıntıya dönüştü ve agrısız halde. Bu kahverengi akıntı ortalama 3 gun surdu. Adet tarihime kadar ara ara cok rahatsız etmicwk şekilde kasık ağrılarım ve bel agrılarım oldu. Adetime 1 gün kala idrarda pozitif. Vs vs... 5 haftalık hamileyim. Umarım senden de bu haberi duyarım canımmHamile bayanlar size birşey sormak istiyorum hamile kaldığınizda Adetin ize yakın adet sanciniz oldumu bu ay gebelik bekliyorum 3 günüm kaldi sabah adet sancisiyla uyandım bu beni korkuttu cevap werirmisinz
Canım hayırlısı olsun bebişin doktorlar kalp atışını duymadan mide bulantısı başlamaz dyolarmış bnde burdan duydum yazmk istedim :)Kızlar merhaba... 5 haftalık hamileyim allah isteyen herkese versin. Tecrübelilere sorularım var. 5 ci haftadayım fakat midem bulantım kasık agrım vs. Hiç birisi yok. Sadece gögüslerim baya şişti ve ağrıyor bide karnımın alt kısmında sanki bir baskı var bu kadar Her hangi bir sorun olmasından korkuyorum. Bunlar normal mi sizce ?
Merhaba canım ben şuan hamileyim bildiğin adet sancilarim vardi bende adet olurum diye düşündüm fakat adet sancisi dışında gohuslerimde hassasiyet ve bel ağrım olduHamile bayanlar size birşey sormak istiyorum hamile kaldığınizda Adetin ize yakın adet sanciniz oldumu bu ay gebelik bekliyorum 3 günüm kaldi sabah adet sancisiyla uyandım bu beni korkuttu cevap werirmisinz
Benim hiç öyle kanamamda olmadı inşallah ama hiç sanmıyorum umut yok bndeMerhaba canım adetime 10 gün kala pembe akıntım oldu. Bir iki damla kadar ve sancıyla birlikte. adet oluyorum ama erken oluyorum sandım genelde pembe akıntı kırmızıya dönüşüyordu çünkü ama Ertesi gün kahverengi akıntıya dönüştü ve agrısız halde. Bu kahverengi akıntı ortalama 3 gun surdu. Adet tarihime kadar ara ara cok rahatsız etmicwk şekilde kasık ağrılarım ve bel agrılarım oldu. Adetime 1 gün kala idrarda pozitif. Vs vs... 5 haftalık hamileyim. Umarım senden de bu haberi duyarım canımm
Görüşlerden hassasiyet bel ağrısı bnde de war birde karnım ağrıyorMerhaba canım ben şuan hamileyim bildiğin adet sancilarim vardi bende adet olurum diye düşündüm fakat adet sancisi dışında gohuslerimde hassasiyet ve bel ağrım oldu
Hamile olabilirsin canım ama en doğrusu kanda gebelik testi bende adete 8 gün kala yaptım 0.1 di adet zamanimda 422 olmuş bakalım değerim arttimi bugün öğreneceğim allahım herseyin hayırlısını nasip etsin inşallah herkes içinGörüşlerden hassasiyet bel ağrısı bnde de war birde karnım ağrıyor
Canım kandaki değerin kaç cikmistiMerhaba , bende su an 4 haftalık hamıleyım daha adetım gecikmeden, kasık ağrılarım göğüsümde hassasiyet oldu, bir de ara ara kokulara karşı sıkıntısı cektım, şüpheli ilişkiden 9 gun sonra kan testıyle öğrendim
Allh razi olsun inşallah hayrli haberler alirsinn bnm içinde dua et hamilesin kabul olurr ☺Hamile olabilirsin canım ama en doğrusu kanda gebelik testi bende adete 8 gün kala yaptım 0.1 di adet zamanimda 422 olmuş bakalım değerim arttimi bugün öğreneceğim allahım herseyin hayırlısını nasip etsin inşallah herkes için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?