- 4 Nisan 2013
- 3.099
- 830
- 123
Hamileligimi ogrenmeden oldu cnm gece wc ye kalktigim zmn anladim ben normalde hic kalkmazdimBunlar adetten öncemi oldu
Him bn geceleri kalkarım hep Bn de bu belirtiler war değerlendirebilirmisinHamileligimi ogrenmeden oldu cnm gece wc ye kalktigim zmn anladim ben normalde hic kalkmazdim
Valla cnm adetin gectiyse bir kan ver mide bulantisi bende 6 haftada basladi bebegin kalp atisi baslayinca genellikle baslar derler goguslerimde 5 haftalikken filan acimaya basladi oncesi yoktu basinin donmesi icin hamilelikten degilse dr git derkm kansizlikta cok yapiyo bnm genellikle kansizliktan dolayi doner insallh hamilesindir cnm rabbim kimseyi kucagi bos birakmasinHim bn geceleri kalkarım hep Bn de bu belirtiler war değerlendirebilirmisin
Göguslerim hassas mide bulantısı değilde insanın yüreği bulanıyor ya boğazımda dolgunluk hissi war nefes darlığı war birde vajina bolgm sızlıyor 2 gündür kafamı yastıktan kaldramick şekilde başım dönüyor
Bnmde o kadr gün war ken belim ağrıyodu sabah test yaptim negatiff çıktı malesefSelam kizlar adetime 8 gün var ve adetliyken belim nasil agriyosa bugünde öyle agriyor arada kasik ve bel agrilarimda var sizce güçlü belirtiler mi ?
Benimde bat dan 1 gun sora goguslerim agrmaya basladi hala batimi bakliyorumgoguslerim adet zamanida hassas olurdu hamileykende hassas.yani cokfarkedilir .bi degisiklik olmadi sadece adetten sonra gecen hassaslik hala gecmedi
Peki test ne zmn yaptığında olumlu sonuç aldnAdet gecikmesinden önce de gecikince de yani ilk haftalarda adet olacak gibi ağrım oldu.
Peki test ne zmn yaptığında olumlu sonuç aldn
Ama 3 gün kala çıkması gerekmiyormuydu 9 gün daha fazla bi zamn çıkmaması normal kafam çok karışıkAdetten 9 gün önce yaptım negatifti. Adet olmakmış gibi ağrım oldu adetimden 1 gün sonra yaptım pozitif çıktı bence bekleyin
O yumurtlama,döllenme gibi şeylere göre değişebilir ben yumurtanın olduğu günü biliyordum.Buda bana cesaret verdi onun için erken yaptım. Yumurtlama dan 12 gün sonra ya denk geldi yaptığım testÖle erken cikabiliyosa bnde yok demekki warsa çıkardı bugün neyse hayrlisii
canim her insan farkliki.cogu kisi adeti gecince pozitifi goruyor.herseyin hayirlisi olsun .umutsuz olma . adetin gecerse yine trst yaparsn.belki gec dollenme olur.belli olmazÖle erken cikabiliyosa bnde yok demekki warsa çıkardı bugün neyse hayrlisii
Yumurtlama zamanına göre değişebilir bence yine de negatif çıksa bile umudunu kaybetme canımAma 3 gün kala çıkması gerekmiyormuydu 9 gün daha fazla bi zamn çıkmaması normal kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?