- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
500 u yeni dogana mi verdinValla canin 500 tuttu toplmda bunlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
500 u yeni dogana mi verdinValla canin 500 tuttu toplmda bunlar
Arkadaslar yannış anladıniz ben sadece zibina 500 tl vermdm gidipte battaniye ler bornoz takimi kuvet kova masraba pijama takimlaroni buyuk aldm vede tulumlara simdi baktim 03 yaziyormus500 u yeni dogana mi verdin![]()
tesekkurler canim normal bence tutar gule gule giysiin bebisin..Valla canin 500 tuttu toplmda bunlar
sen deedin arkaadsim hepsi yeni dogan diyeArkadaslar yannış anladıniz ben sadece zibina 500 tl vermdm gidipte battaniye ler bornoz takimi kuvet kova masraba pijama takimlaroni buyuk aldm vede tulumlara simdi baktim 03 yaziyormus
Merhaba canım ben Nisan 2014 annesiyim...biz ck fazla almîştık kıyafet,battaniye,örtü,havlu falan filan...bana ck almışsın dediler,eltim,annem,kayınvalidem,yani herkes ck almıştı...ama iyiki almışlar almışız benim kız ck kusuyordu,hepsini kulandım...ama ne var alınmamış olsaydı gider alırdık.ck fazla kücük almak iyi değil,bazı bebekler ck çabuk büyüyorlar.istediğin herşeyi al icinde kalmasınArkadaslar yannış anladıniz ben sadece zibina 500 tl vermdm gidipte battaniye ler bornoz takimi kuvet kova masraba pijama takimlaroni buyuk aldm vede tulumlara simdi baktim 03 yaziyormus
Şaka gibiBenimkide nisan1 gibi dogum
Cok tesekkurler ALLAH izin verirse benim bebis eylul gibi bekliyoruz insallah yani kis sezonu nerdeyse ondan dolayi battaniye biraz abartdim galiba ama daha 2 3 tane fln penye battaniye alip battaniyeyle isimi bitircem ve giysileri almayi dusunuyorum artik yavas yavasBaya fazla almıssin battaniyeyi ama dursun lazim olur.giyim konusunda yeni dogan alma hastane cikisi disinda,0-3ay3-6ve6-9 ay al bana öyle soylediler hep etrafimdaki tecrubeli annelerbende öyle aldim hep cunku cok cabuk buyuyor fistiklar:))