• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları hamilelrr bakabilimi aldıklarım yeterlimiki :-(

500 u yeni dogana mi verdin :KK57:
Arkadaslar yannış anladıniz ben sadece zibina 500 tl vermdm gidipte battaniye ler bornoz takimi kuvet kova masraba pijama takimlaroni buyuk aldm vede tulumlara simdi baktim 03 yaziyormus

Arkadaslar yannış anladıniz ben sadece zibina 500 tl vermdm gidipte battaniye ler bornoz takimi kuvet kova masraba pijama takimlaroni buyuk aldm vede tulumlara simdi baktim 03 yaziyormus
sen deedin arkaadsim hepsi yeni dogan diye
bari battaniyelerin bi çaresine bak
pelushler guzel duruyor , dokununca falan çok ho$ ama bendekiler çok terletiyor , iki tane var ikisde oyle
o mal pek kullani$li deil , ben yuz geçiirp yorgan gibi kullanmistim kalin olani ..

Merhaba canım ben Nisan 2014 annesiyim...biz ck fazla almîştık kıyafet,battaniye,örtü,havlu falan filan...bana ck almışsın dediler,eltim,annem,kayınvalidem,yani herkes ck almıştı...ama iyiki almışlar almışız benim kız ck kusuyordu,hepsini kulandım...ama ne var alınmamış olsaydı gider alırdık.ck fazla kücük almak iyi değil,bazı bebekler ck çabuk büyüyorlar.istediğin herşeyi al icinde kalmasın

Eşiniz haklı gereksiz fazla şeyler almışsın daha ortada birşey yok 500 tl harcamışsın ki bunlar için çok para.

15 tane zıbını ne yapacaksın zıbınlar çok çabuk küçülürler genelde onlar 0-3 ay içindir hatta göbeği düşene kadar kullanılır daha sonra alttan çıt çıtlı badilere geçilir rahat olsun diye hepsi elinde kalacak giyilmeden.

Pijama takımı 3 tane yine fazla aylarını nasıl aldın bilmiyorum ama genelde bebeklere yatarken tulum giydirmek daha iyidir yine tulumlarda fazla bebeklerin boyu çabuk büyür ve çok çabuk küçülür. Hem bir sürü yeni doğan ya da 0-3 ay kıyaget gelecej bunun yerine keşke bakım malzemeleri, banyo malzemeleri, burun aspiratirörü, tırnak makası seti, tarak seti, ateş ölçer gibi şeylerini alsaydınız daha iyi olurdu eğer değiştirme şansınız varsa fazla aldığınız zıbınları değiştirip alt üst takımlar alın tek ay değil ama 3-6 ayda olsun içlerinde.

Arkadaslar banada bi yardimci olsaniz bende nisan annesi olacagim.aldiklarim su sekilde 1 tane 10 lu hastane cikisi, 1 tane 3 parca takim (3-6) ay diye aldim, 1 tane tulum, 5 tane 0-3 ay alttan citcitli badi ,5 tane 3-6 ay yine badi ,6 tane corap ,1 tane pelus battaniye ,2 tane ince hastane cikisinin icinden cikan pamuklu battaniyelerden ,sebamed sampuan, pisik kremi ,losyon, tirnak makasi, tarak seti, file ,kova legen ,1 tane biberon, emzik , 1 yelek(3-6) ay ana kucagi, 1 tane havlu , agiz mendili sizce eksik birsey varmi

Çok bile almışsın canım. Sen arkanı dönmeye büyüyecek ve bir çok kıyafetinin etiketini bile çıkarmamış olacaksın...

Çok almısın canım ya sürekli buyuyor bu veletler ben az alıyorum kaliteli alıyorum aldıklarının mevsimide önemli olsalar bile yaz gelince giyemeyecek. Ben ilk alışverişimde 6 tane çıtçıtlı atlet 3 çorap 2 kısa tulum 2 uzun tulum 3 pijama takımı 2 alt üst takım almıştım hepsi buyuktu oğlum temmuz ortası doğdu kışa kadar giydi bunları kışın bidaha aldım 5 tane kalın ust 5 tana alt 5 kulotlu çorap kalın kısa çorap astronot mont aldım yetti o kış bize hatta bu kışta o alt eşofmanları gıyıyo

Hastane cikisi eksiği olan arkadaşlar bazı resimler yukluyor um elimde 10 lu setler var yumusacik penye kumaş ve hepsi kutusunda ilgilenen arkadaslara fiyat konusunda yardimci olacağım inş.
Simdiden kolay doğumlar. ...

Eklentiler

• l14YMINESET1210IND_1.webp
    l14YMINESET1210IND_1.webp
    101,7 KB · Görüntüleme: 141
  • l14YMINKSET1205PMB_1.webp
    l14YMINKSET1205PMB_1.webp
    85 KB · Görüntüleme: 153
  • l14YMINESET1205MVI_1.webp
    l14YMINESET1205MVI_1.webp
    83,1 KB · Görüntüleme: 163
  • l14YWONESET411MAV_2.webp
    l14YWONESET411MAV_2.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 173
  • l14YWONESET411MAV_1.webp
    l14YWONESET411MAV_1.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 154
  • l14YMINESET1206GRI_1.webp
    l14YMINESET1206GRI_1.webp
    97,1 KB · Görüntüleme: 155
  • l14YMOTKTKM4550MIX_1.webp
    l14YMOTKTKM4550MIX_1.webp
    92,8 KB · Görüntüleme: 143
Umarım hepsini yeni doğan almamışsındır cünkü cok cabuk büyüyor fıstıklar:)

Kizlar benim tavsiyelere ihtiyacim varr.simdilik kuvet masrapa kova 2 tane pelus battaniye 1tane cok ince polar 1tane penye 1tane mycey triko battaniyesi 1 tanede ici yumsak yunlu gibi disi triko battaniye aldim.battaniye alisverisim bukadar simdi giyim alisverisi yapmam lazim kac beden almaliyim ve nelerden kac tane almaliyim yardimm

Baya fazla almıssin battaniyeyi ama dursun lazim olur.giyim konusunda yeni dogan alma hastane cikisi disinda,0-3ay3-6ve6-9 ay al bana öyle soylediler hep etrafimdaki tecrubeli annelerbende öyle aldim hep cunku cok cabuk buyuyor fistiklar:))

Baya fazla almıssin battaniyeyi ama dursun lazim olur.giyim konusunda yeni dogan alma hastane cikisi disinda,0-3ay3-6ve6-9 ay al bana öyle soylediler hep etrafimdaki tecrubeli annelerbende öyle aldim hep cunku cok cabuk buyuyor fistiklar:))
Cok tesekkurler ALLAH izin verirse benim bebis eylul gibi bekliyoruz insallah yani kis sezonu nerdeyse ondan dolayi battaniye biraz abartdim galiba ama daha 2 3 tane fln penye battaniye alip battaniyeyle isimi bitircem ve giysileri almayi dusunuyorum artik yavas yavas

yenidogan zaten 2 tane alsan yeterdi. cunku hemencik 0-3 aylik giyiyor bebekler. ilk zaman buyuk gelir ama 1 ayda toparliyor bebek kendini. birde bebek buyuk dogarsa hic giydirmezsin.

premature bebekler daha uzun giyer ama normal haftasinda dogan bebek ortalama 3-3.5 kilo doguyor. 1 ay sonra 4.5 kilo oluyor o yuzden cok kucuk almamak en guzeli.

Benim kizim mesela eldivenleri sevmedi durmadi ellerinde bende coraplarindan geciriyordum :D. Iki eldiven bile yetiyor yani

Back
X