Hamilemiyim acaba kızlar yardım lütfen

nimetcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2007
7
0
86
44
İstanbul
Merhaba herkese
Ben sürekli burayı takip ediyorum ama ilk defa bende bir başlık açıp sizinle konuşma cesareti buldum.Yoksa kafayı yiyicem ne zormuş

Ben 2 yıllık evliyim ve 6 aydır çocuk istiyoruz ama olmadı doktorum bu ay klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum arkasından. 8 Şubatta regl olmuştum fakat benim 10 gündür çok karın ağrım vardı ama bugün ağrım kesildi göğüslerim çok acıyor 27 günde adet oluyorum ve düzenlidir.2 gün var adetime karın ağrım çok fazlaydı bugün kesilmesi biraz kafamı karıştırdı. Hamile olabilirmiyim acaba

canım bence gününün geçmesini bekle bende 2 sene bekledim hamile kalmak için her ay bütün hamilelik belirtileri oluyordu ama yine adet oluyordum.
kendini şartlandırma rahat bırak o zaman inş.olur

yaa artık hamile miyim demekten bi hal oldumm bence en iyisi gidip kan testi yaptırmak :) bende bugün test yaptırdım yarın alcam sonucunu inşallah hayırlısıyla hepimiz hamile kalırızz kaydirigubbakcemile2

Bugün bel ağrım var ama gelen birşey yok :) gerçekten çok zormuş stres yapmıyayım diyorum ama aklımdan çıkmıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Back
X