hamilemiyim acaba ? yardim edin

Kızlar merhaba ben bu ay kadın doğuma gittiğimde adetim biteli 14 gün olmuştu yumurtlama günümde olduğumu söledi ben sürekli 15gün gecikme yaşıyorum adet gecikmesinden bi hafta sonra gebelik testi yapmamı söledi adetime 2 gün var ama gögüslerime dokunamıyorum col garip bi agrı var ve bugün kahverengi bi akıntı geldi regl oldum sandım ama olmadım henüz sizce doktor gebelik testi yapıp hamileyim diye gelceksin dedi bişey görmüşte emin olmadığı için sölememiş olabilirmi ?

Hm cnm aynısı bnm başıma da geldi ve ardından bir kaç gün sonra reel oldm doktor banada aynı ole dedi emin değilim dedi ama sonra gittimde leke geldini soledim ve onu reelimden saymammi söyledi yani olabilirmiş ole seyler bazn sinir stresten olurmuş ama yinede bi test yap ins vardır cnm

Kızlar merhaba ben bu ay kadın doğuma gittiğimde adetim biteli 14 gün olmuştu yumurtlama günümde olduğumu söledi ben sürekli 15gün gecikme yaşıyorum adet gecikmesinden bi hafta sonra gebelik testi yapmamı söledi adetime 2 gün var ama gögüslerime dokunamıyorum col garip bi agrı var ve bugün kahverengi bi akıntı geldi regl oldum sandım ama olmadım henüz sizce doktor gebelik testi yapıp hamileyim diye gelceksin dedi bişey görmüşte emin olmadığı için sölememiş olabilirmi ?

Merk ettim canim acaba test yaptinmi?

ya bu ay cok tuhaf seyler hissediyorum dun yumurtalama gunum idi . dunden onceki gun su gibi bi akintim var halada ddevam ediyor kasiklarim agriyor icim kipir kipir kalbim cok hizli carpiyor kendimi inandirmak istemiyorum ama cidden deliricem[/QUOT Aynii ben ya inanamiyorummm bende adet bitiminden hemen sonra bi gun var bi gun yok iliskiye girdik.Dunde yumurtlama gunumdu ama bi kac gun onceden goguste hasasiyet bel agrisi kasik agrisi cekiyorum. nasil beklicez Bati yaaaaa siz neyaptinizzzz. ne oldu sonuc

Son düzenleme:
Merhaba hayirli akşamlar benim bir kaç sorum olcakti benim en son adetin 14 kasimda basladi 19 unda bitti ve ben esimle 22 kasimda ilişkiye girdim yumurtalama gününde yalniz icime bosalmadi geri çekti o an sizce gebe olma ihtimali var mi inşallah vardır şimdiden teşekkürler

Merhaba hayirli akşamlar benim bir kaç sorum olcakti benim en son adetin 14 kasimda basladi 19 unda bitti ve ben esimle 22 kasimda ilişkiye girdim yumurtalama gününde yalniz icime bosalmadi geri çekti o an sizce gebe olma ihtimali var mi inşallah vardır şimdiden teşekkürler
22 kasimin yumurtlama gunu oldguna eminmsnz? Adet uzernden 8 gub gecms cnku cok erken bir tarih. Bir de geri cekilmede her zamn ihtimal vardir. Bence sansin 50-50 ;)

Canim birazda nasip yaa ben 21 haftalik hamileyim suan cok sukur kendini cok dinleme derim cunku ben kendimi cok dinledim ve o ay kimyasal gebelik yasadim hemen bi sonraki ay hamile oldugumu ogrendim

canım negatifti testim ama bu ay inşallah olmuştur bugün belimde cok agrı var ve regl 3 gün gecikti pembe tarzı bi akıntım geldi ama hala adet olmadım bi kaç gün daha beklicem artık ümitlenmek istemiyorum herşeyin hayırlısı kafaya taktıgım sürece olmuyor cünkü sonrası hayal kırıklığı rabbim herkeze hayırlı evlatlar nasip eder inşallah

canım negatifti testim ama bu ay inşallah olmuştur bugün belimde cok agrı var ve regl 3 gün gecikti pembe tarzı bi akıntım geldi ama hala adet olmadım bi kaç gün daha beklicem artık ümitlenmek istemiyorum herşeyin hayırlısı kafaya taktıgım sürece olmuyor cünkü sonrası hayal kırıklığı rabbim herkeze hayırlı evlatlar nasip eder inşallah
Kaç yıllık evlisiniz inşallah olur bebeğiniz bende tüp bebek yaptırdım ama malisef olmadı

Back
X