Hamilemiyim acaba yardim

Acillll hamileyim

• Ankete Katılan
    5

Alyamnur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2015
31
2
1
37
Arkdaslar nisanliyim ben fakat adetimden 10 gun sonra nisanlimla birlikte oldum beyaz akintim cok olurdu nisanlim icime bosaldini soyledi 7 gundur hic akintim olmadi ve sk idrale gidiyorum simdide bana sen hamilesin diyor sizce varmidir lutfen cevap

Evet ama dugune 6 ay var daha 7 gun gecti bu ilskiden tamamen akintim durdu

Edit:

Bir de anket açmışsın kız. Şıklar da dikotomik olmamış.
Evet, hayır bekliyordum.

Hamilemiyim / yardım seçeneklerini görünce şey oldum

Başka bir şey seçemiyos mu

Edit 2: ben yardımı seçtim, yardımlaşmak güzel bişey

Gerçi daha çok erken. Su anda belli olmaz bildigim kadarıyla. Ben olsam düğunü beklerdim. Az sabredin kuzum.

Arkdaslar nisanliyim ben fakat adetimden 10 gun sonra nisanlimla birlikte oldum beyaz akintim cok olurdu nisanlim icime bosaldini soyledi 7 gundur hic akintim olmadi ve sk idrale gidiyorum simdide bana sen hamilesin diyor sizce varmidir lutfen cevap
Adetten 10 gun sonrasi ortalama bir donguye gore ovulasyon zamanina denk geldigi icin tehlikeli bir donem.

Sadece arkadaslardan yardm almak istyrm derdimi paylasmak istiyrm

Iyide adetim gecikti demiyorsun ki akintim kesildi diyorsun. Once bi adet tarihin gelsin ondan sonra hesaplarsin. Hem nisanlin icine b.salirken sen uyuyormuydun? Fark etmedin mi? Madem bu kadar telas yaptin bir ertesi gun hapi alaydin. Ya da korunsaydiniz. Ya kusura bakmayin ama bu isleri yapipta sonra acep hamilemiyim diye yanip tutusanlara iftit oluyorum.

Evet bende o yuzden korkuyorum suan napmaliyim bilemedim

şu an sadece test yapabilirsin ama akıntı gelmemesi diye bir hamilelik belirtisi olduğunu hiç duymadım.Belki de değilsindir ya, kuruntu yapıyorsundur.

Kizmayin ama belli ki hamilelik olursa problem olacak. Neden prezervatif kullanmadiniz. Hadi kullanmadiniz neden geri çekilmedi hiç değilse. Hadi onu da yapmadı ki yapmadığını söylemiş neden hemen eczaneden bi hap alıp ertesi gün hapı olarak kullanmadiniz.

Şu an belli olmaz. En mantıklısı adet tarihini bekleyip test yapmaniz. Biz burdan evet ya da hayır desek boş olur.

Dugunu one ceksek bile 3.5 aylik olur tahminen o zamana delirecem
Daha idrarda cikmaz iliskinin uzerinden 15 gun gecicek kan testi yaptiracaksin kesin sonuc.idrar testine guvenme su an yapabilecegin tek sey dua etmek.
Yarin kan tahlili yaptircam 7 gun olunca kanda gorunurmus dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…