- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Evet ya :) profildeki senin bebeğin mi? Netten mi alinti?Yani:) iyi sabir var millette
Alinti canim:) ama benimkilerde buna benziyo:)Evet ya :) profildeki senin bebeğin mi? Netten mi alinti?
:) ay yerim onları ben. Allah bağışlasın inşallah:) öp onları benim içinAlinti canim:) ama benimkilerde buna benziyo:)
canim wala bir yildr her ay sabirzliktan yaptgm icn hayal kirkligindan biktm ve birz once yaptm cikmadi malasef3 gun gecmis :) iyi catlamamissin birde gebe kalmak istiyosun:)
canim wala bir yildr her ay sabirzliktan yaptgm icn hayal kirkligindan biktm ve birz once yaptm cikmadi malasef
canim wala bir yildr her ay sabirzliktan yaptgm icn hayal kirkligindan biktm ve birz once yaptm cikmadi malasef
hala 3 tl mi inanmam3 tl :)
Allah razi olsn saol cnmRabbim size ve tüm isteyenlere nasip etsin.
İnşallah hakkınızda hayırlısı olur.
Ben adete 7 gün kala test alıp yapmıştım,silik çıkmıştı.
Sonra kan testi ile onaylanmış oldu,Beklemeyin bir an önce yapın.
bENİDE ALINTILAYIN,inşallah herşey gönlünüze göre olur....
hayr bn 4 tl aldimhala 3 tl mi inanmam
kizlar test bozuktur diye baska bir tane aldm ordan hamile ciktm yarin hastaneye gidip kan testi de yapcm insalhhamilemisiniz bilmem ama mide bulantilari icin henuz cok erken sanirim bende cok ugrastim gebe kalmak icin pko idim her ay gecikirdi daha adetin gectigi gun midem bulanmaya baslardi testte negatifi gorunce bulanti falan kalmazdi insallah vvardir bebek ama bulantilar sanirim psikolojik
kizlar test bozuktur diye baska bir tane aldm ordan hamile ciktm yarin hastaneye gidip kan testi de yapcm insalh
kizlar test bozuktur diye baska bir tane aldm ordan hamile ciktm yarin hastaneye gidip kan testi de yapcm insalh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?