Hamileliği gösteren idrarla yapılan testler çıkacakmış ilerde,onlar olsaydı öğrenirdin ne güzel..
Hislerime sorarsan hamile değilsin.
Bence test için biraz daha bekle. Benim doktorum her gecikmede test yaparsan seni hayal kırıklığına uğratır üzülen sen olursun demişti. Biraz daha bekle yine adet olmazsan test yaptır bence. İnşallah hamilesindirkizlar oncelikle merhaba yeniyim burda size bisi sormk istyrm adetimin ustnden 3 gun gecti normlde adet olmadn 3 gun once sancilarim baslar ama hic sancm yk rahim agrim cok bazen nadirende bulanti cocukda cok istyrm insalh hamileyimdr dimi
evet hamileyim cok sukurmerak ettim
hamilemiymişsiniz?
Hayırlı olsun. Kan tahlili yaptırmadıysanız hemen yaptırın. Kesinleşsin. Yarını beklemeyin benceevet hamileyim cok sukur
Ayyy hayırlı olsun <3 Kan tahlilinde mi çıktı peki? Gebelik testine istinaden mi?evet hamileyim cok sukur
simdilik test de ama yarn sabh Hastaneye gidcm arkadslar sabirszsn diylar bn surekli test yapmktan hastaneye gitmekten hayalkirikligndn biktm artik o yuzden hersey net olsn istyrmAyyy hayırlı olsun <3 Kan tahlilinde mi çıktı peki? Gebelik testine istinaden mi?
Anladım hayırlısı neyse o olsun inşallah hamilesindir :)simdilik test de ama yarn sabh Hastaneye gidcm arkadslar sabirszsn diylar bn surekli test yapmktan hastaneye gitmekten hayalkirikligndn biktm artik o yuzden hersey net olsn istyrm
saol cnm insalhAnladım hayırlısı neyse o olsun inşallah hamilesindir :)
saol cnm benim herks duyarli olsa keske herks alay pesindeHayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin saglikla kucagina al .. kan testi yaptir bide.
Bosver canım napalim artık. Heyecanlı mısınsaol cnm benim herks duyarli olsa keske herks alay pesinde
cok ama eşimin haberi yok daha test yapip soylmk istemiyrm simdi oda hayal kirikligina cok ugradiBosver canım napalim artık. Heyecanlı mısın
Ne zamandir istiyordunuzcok ama eşimin haberi yok daha test yapip soylmk istemiyrm simdi oda hayal kirikligina cok ugradi
zaten suan uzagiz birbirmizden annemdeym pazar eve gidcm hediye kutusu elimde gidcmNe zamandir istiyordunuz
Süpriz yap. Hediye pakedinin icine idrar testini koy sana bugun bi yerden kargo geldi de :) adam dicek ne kargosu. Uzun yoldan gelmis valla de:)
biz bir bucuk senedr istyrz ikinci cocuk istyrz bir oglm var bebekleri cok seviyrm surekli anne kardesm olsn diyrNe zamandir istiyordunuz
Süpriz yap. Hediye pakedinin icine idrar testini koy sana bugun bi yerden kargo geldi de :) adam dicek ne kargosu. Uzun yoldan gelmis valla de:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?