- 30 Haziran 2019
- 836
- 478
- 18
- 35
- Konu Sahibi Canan_mehtap
-
Bence de var canım gözün aydın ❣ darısı da bize inşallahİyi akşamlar arkadaşlar benim adetime 5 gün var ben dayanamayıp test yaptım erken gebelik testi predicton olandan 6 gün öncesine kadar sonuç verme garantili yazıyor testin fotoğrafını yüklüyorum sizce gebelik varmı
Çok çok silik bir çizgi görüyorum ben
Hamilesin evet tebrik ederim kan testide yaptir tam olsunİyi akşamlar arkadaşlar benim adetime 5 gün var ben dayanamayıp test yaptım erken gebelik testi predicton olandan 6 gün öncesine kadar sonuç verme garantili yazıyor testin fotoğrafını yüklüyorum sizce gebelik varmı
Çok çok silik bir çizgi görüyorum ben
Siz silikliği fark ettiniz mibence var
Siliklikten emin olamıyorumVar gibi ya
Amin canım ama emin değilim ya çizgidenBence de var canım gözün aydın ❣ darısı da bize inşallah
Cuma günü yaptıracam kan testi ama emin değilim cok silik çünküHamilesin evet tebrik ederim kan testide yaptir tam olsun
Bence hamilesin hayırlı olsunİyi akşamlar arkadaşlar benim adetime 5 gün var ben dayanamayıp test yaptım erken gebelik testi predicton olandan 6 gün öncesine kadar sonuç verme garantili yazıyor testin fotoğrafını yüklüyorum sizce gebelik varmı
Çok çok silik bir çizgi görüyorum ben sizde görebiliyormusunz
Gözünaydın canim benim gözümmü yanılsıyor anlamadımEvet bencede var benım adete 4 gun kala böyleydi sımdı 2 ya da 3 gun var boyle cıktı alt alta paylaşıyorum
Teşekkür ederim ama adetime 5 gün var acaba test doğrumudur emin olamıyorumBence hamilesin hayırlı olsun
Bende yaptim uc gun once boyleydi silikti kan testi yaptirdim pozitif :)Cuma günü yaptıracam kan testi ama emin değilim cok silik çünkü
Yaaa ben şoktayım çünkü bu ay denemeye başlamıştık :) ilk çocuğum olacak olursaBende yaptim uc gun once boyleydi silikti kan testi yaptirdim pozitif :)
Yaaa ben şoktayım çünkü bu ay denemeye başlamıştık :) ilk çocuğum olacak olursa
Genelde silik çizgi de oluyo diye biliyom bu silik cizgiyi bile görmek isteyen o kadar kadın var kiAmin canım ama emin değilim ya çizgiden
Çalışıyorum o yüzden eşime farkettirmek istemiyorum Bide :))))) sürpriz yapmak istiyorumbenimde oyle olacak insallahh neden cuma gununu bekliyorsun ki bn ozelde yaptrdim 25 tl ye iki saatte cikti
Doğru söylüyorsun cnm benim ilk iki dkka hiçbşy belirmedi direk tek çizgi biraz bekledim bi baktım silik çıkmışGenelde silik çizgi de oluyo diye biliyom bu silik cizgiyi bile görmek isteyen o kadar kadın var ki
Anladim hayirli olsun simdidenÇalışıyorum o yüzden eşime farkettirmek istemiyorum Bide :))))) sürpriz yapmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?