- 16 Mart 2019
- 5.735
- 14.697
- 248
- Konu Sahibi Canan_mehtap
-
Vardır inşalalhh cnm sonucu yazarsın bize de . Gerci bnde bi ara silik çizgi gördüm hatta daha belirgindi ama bişey çıkmadı snraDoğru söylüyorsun cnm benim ilk iki dkka hiçbşy belirmedi direk tek çizgi biraz bekledim bi baktım silik çıkmış
Adete kaç gün kalaydıVardır inşalalhh cnm sonucu yazarsın bize de . Gerci bnde bi ara silik çizgi gördüm hatta daha belirgindi ama bişey çıkmadı snra
Adete 4 5 gün vardı sanırımAdete kaç gün kalaydı
Silik çıkıp negatif olma ihtimali var mı ki niye öyle oldu acaba testmi bozuktuAdete 4 5 gün vardı sanırım
İnan bilmiyorum silik gördüm direkt hastaneye gidip kan verdim ama sonuc = 0 .. test bozuktu belki deSilik çıkıp negatif olma ihtimali var mı ki niye öyle oldu acaba testmi bozuktu
Benimkidemi öyle acaba içime kurt düştü şuan :)İnan bilmiyorum silik gördüm direkt hastaneye gidip kan verdim ama sonuc = 0 .. test bozuktu belki de
evet pekbe ve silikSiz silikliği fark ettiniz mi
Kan testi icin adeti beklesemmi acabaevet pekbe ve silik
siz bilirsiniz. ben yaptirmistim. 18di ilk kan degerim. 2 gun sonra katlamasi onemli. o da 95ti.Kan testi icin adeti beklesemmi acaba
Sağlıkla kucağınıza alın insallahbenim regle 1 hafta kala normal testte cikti. simdi doguma 9 gunum kaldi
amin darisi size ve tum isteyenlere olsun.Sağlıkla kucağınıza alın insallah
Başka test almamıştımamin darisi size ve tum isteyenlere olsun.
isterseniz sabah ilk idrarla bir kez daha tekrarlayin. koyulasma varsa kan verirsiniz.
Bebeğiniz cinsiyeti nedir :)siz bilirsiniz. ben yaptirmistim. 18di ilk kan degerim. 2 gun sonra katlamasi onemli. o da 95ti.
kizBebeğiniz cinsiyeti nedir :)
İnşallah oyle değildir cnm sadecw tecrübe olarak bahsettim .. herkeste aynı olacak değil yaBenimkidemi öyle acaba içime kurt düştü şuan :)
Cuma günü eşimle tatile çıkıyoruz yıllık izne acaba tatilde bir test daha yapıp emin olunca kan testine eşimle beraberlik gitsek :))İnşallah oyle değildir cnm sadecw tecrübe olarak bahsettim .. herkeste aynı olacak değil ya
Güzel olur cnm bir iki gün sonra da yapabilirsin yine silik cıksa bil ki varCuma günü eşimle tatile çıkıyoruz yıllık izne acaba tatilde bir test daha yapıp emin olunca kan testine eşimle beraberlik gitsek :))
Sağollll canım şuan emin olamadığım için pek bişey hissemedim duygu olarakGüzel olur cnm bir iki gün sonra da yapabilirsin yine silik cıksa bil ki varhersey gönlünce olsun
Yordun ama beniSağollll canım şuan emin olamadığım için pek bişey hissemedim duygu olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?