- 7 Ocak 2016
- 1
- 1
- 1
- 39
- Konu Sahibi Badegyanar
-
Evet hayırlı olsun.. 5 üstü gebelik var demekİyi geceler kızlar benim adetime 3 gün var beta testim 46 cıktı sizce durum hamilelikmi
evet hamılesın canım gozun aydınİyi geceler kızlar benim adetime 3 gün var beta testim 46 cıktı sizce durum hamilelikmi
Birsey sormak istiyorum adetime 3gun var demisniz ama sonuca gore hamilesiniz demisler benm 3gun gecikti test yapsam cikarmi yoksa daha erkenmiHilost: 44759146 .!.:İyi geceler kızlar benim adetime 3 gün var beta testim 46 cıktı sizce durum hamilelikmi
kan testiyle kesin çıkar benim bugün olmam gerekiyordu kendimde değişiklik hissettiğim için bugün verdim kan 149 çıktı beklenen adet tarihinden 4-5 gün önce bile çıkar bence git yaptır yoksa insan belirti kovalamaktan kafayı yiyorBirsey sormak istiyorum adetime 3gun var demisniz ama sonuca gore hamilesiniz demisler benm 3gun gecikti test yapsam cikarmi yoksa daha erkenmi
Merhaba bildiğim kadarıyla şu an için negatif ama üzülme daha günün varmış ben aşılama yaptırdım bugün 6.günüm 5 gün sonra kan testi yaptırıcam doktorum 0-20 arası negatif 20 ve üzeri pozitif olacağını söylemişti.Mrb arkadaşlar benn bisii sormak istiyorum ben ayın 4.ünde beta hcg yPrtidim sonuç 0.04 çıktı.dun yaptırdım bu sefer 0.13 çıktı.Ama reglme daha 1hft war.hamile olma olasiligim nedir acaba.lütfen bilgilerinizi almak istiyorum
SİZCE BEN NORMAL Bİ TEST ALIP YAPSAM SONUÇ ÇIKAR MI YANİİ BANADA YARDIMCI OLUR MSNZMerhaba bildiğim kadarıyla şu an için negatif ama üzülme daha günün varmış ben aşılama yaptırdım bugün 6.günüm 5 gün sonra kan testi yaptırıcam doktorum 0-20 arası negatif 20 ve üzeri pozitif olacağını söylemişti.
Bence erken gebelik testi alabilirsin ama çok umutlanma sonrası gerçekten kötü oluyo Rabbim isteyen herkese versinSİZCE BEN NORMAL Bİ TEST ALIP YAPSAM SONUÇ ÇIKAR MI YANİİ BANADA YARDIMCI OLUR MSNZ
Bende bişey sormak istiyorum aşılama yaptıran arkadaşlar var mı belirtileri nasıl oluyor çok merak ediyorumBence erken gebelik testi alabilirsin ama çok umutlanma sonrası gerçekten kötü oluyo Rabbim isteyen herkese versin
Amin ins tezden versin..Bence erken gebelik testi alabilirsin ama çok umutlanma sonrası gerçekten kötü oluyo Rabbim isteyen herkese versin
Her şey normal canım. Artış gayet iyi. Allah tamamına erdirsin.Kızlar bugün yine test yaptrdım değer 121.3 olmuş 48 saatte bu kadar. Artmı ve bat tarihim 24 ocak sizce hersey normalmi bilgisi olan varsa cevaplamasını rica ediyorum iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?