Hamilemiyim acaba

Badegyanar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2016
1
1
1
39
Mrb arkadaşlar benn bisii sormak istiyorum ben ayın 4.ünde beta hcg yPrtidim sonuç 0.04 çıktı.dun yaptırdım bu sefer 0.13 çıktı.Ama reglme daha 1hft war.hamile olma olasiligim nedir acaba.lütfen bilgilerinizi almak istiyorum

kizlar öncelikle Allah herkese hayirli sağlikli bebişler nasip etsin..Benimde size bir sorum olacak..En son adet tarihim 1 aralik.Adetim hep düzensizdir 1 hafta kadar gecikmeli gelir.Dün hamilelik testi yaptirdim negatif çkti ardindan dayanamdim acile gittim kan testi yaptirdim o da negatif çikti.Geç döllenme olabilir mi diye düşünüyorum ama biz en son 29 aralikta ilişkiye girdik kiz olma orani yükselsin diye.(o zamanlar yumurtlama dönemim oldugunu dşündüm çünkü akintim çok fazlaydi) Hamileliğim olsa kan testinde çıkmazmiydi böyle bir durum yaşayan var mi acaba yorumlarinizi bekliyorum

Hilost: 44759146 .!.:
İyi geceler kızlar benim adetime 3 gün var beta testim 46 cıktı sizce durum hamilelikmi
Birsey sormak istiyorum adetime 3gun var demisniz ama sonuca gore hamilesiniz demisler benm 3gun gecikti test yapsam cikarmi yoksa daha erkenmi

Birsey sormak istiyorum adetime 3gun var demisniz ama sonuca gore hamilesiniz demisler benm 3gun gecikti test yapsam cikarmi yoksa daha erkenmi
kan testiyle kesin çıkar benim bugün olmam gerekiyordu kendimde değişiklik hissettiğim için bugün verdim kan 149 çıktı beklenen adet tarihinden 4-5 gün önce bile çıkar bence git yaptır yoksa insan belirti kovalamaktan kafayı yiyor

MERHABA ARKADAŞLAR BENİMDE ADETİME 5 GÜN VAR GEÇEN AY 30 DA OLMUŞTUM BİZİMDE İLK DENEMEMİZ İNŞALLAH OLMUŞTUR AKINTIM OLMAZDI BENİM 1 HAFTADIR AŞIRI Bİ AKINTIM VAR ARADA BİR SOL KASIĞIMA Bİ SANCI VURUYO ADET SANCISI GİBİ SONRA GEÇİYO SİZCE TUTMUŞ OLABİLİR Mİ BENDE TAHLİL VERSEM ÇIKAR MI BİRDE BEN YUMURTLAMA GÜNÜMÜ BAZ ALARAK İLİŞKİ YAŞAMIŞTIM

Merhaba bildiğim kadarıyla şu an için negatif ama üzülme daha günün varmış ben aşılama yaptırdım bugün 6.günüm 5 gün sonra kan testi yaptırıcam doktorum 0-20 arası negatif 20 ve üzeri pozitif olacağını söylemişti.

SİZCE BEN NORMAL Bİ TEST ALIP YAPSAM SONUÇ ÇIKAR MI YANİİ BANADA YARDIMCI OLUR MSNZ

EVEET YAA İNŞALLAH VARDIR AMA YOKSADA KISMET RABBİM NE ZAMAN VERİRSE AMA İSTİYORUM BENDE ÇOOK HEMDE

Kızlar bugün yine test yaptrdım değer 121.3 olmuş 48 saatte bu kadar. Artmı ve bat tarihim 24 ocak sizce hersey normalmi bilgisi olan varsa cevaplamasını rica ediyorum iyi geceler

Kızlar bugün yine test yaptrdım değer 121.3 olmuş 48 saatte bu kadar. Artmı ve bat tarihim 24 ocak sizce hersey normalmi bilgisi olan varsa cevaplamasını rica ediyorum iyi geceler
Her şey normal canım. Artış gayet iyi. Allah tamamına erdirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…