Kaç aylık hamilesin canımTabi ki duanin ismi Salati tefriciye. 4444 defa okunuyor. Ben gebelik icin niyet ettim ve okumaya basladigim ay gebe kaldim. Bazilari dagitiyor ama ben hepsini kendim okuyorum. Her gun kac tane okuyabilirseniz artik. Daha once gebe kalmasi cok zor olan bi arkadas burada paylasmisti. Basladigi ay gebe kaldigimi yazmisti. Allah razi olsun.
7. ayima girecegimKaç aylık hamilesin canım
Allah sağlıkla kucağına almayı nesip etsin canım inşallah darısı tüm isteyenlerin ve benim başıma7. ayima girecegim
Amin insallah.Allah sağlıkla kucağına almayı nesip etsin canım inşallah darısı tüm isteyenlerin ve benim başıma
Canım bide şunu sorsam yerleşme kaaması diye bişey var dimi sende o oldumuAmin insallah.
Gebe kaldigimi ogrendikten sonra cok az siyaha yakin bir lekelenmem oldu. Ama olacak ya da olmayacak diye birsey yok.Canım bide şunu sorsam yerleşme kaaması diye bişey var dimi sende o oldumu
Anladım bende öyle birşey olmadıGebe kaldigimi ogrendikten sonra cok az siyaha yakin bir lekelenmem oldu. Ama olacak ya da olmayacak diye birsey yok.
Hayırlısı neyse o olsun diyorum canım bide bende çok uyumak geliyor halsizlik de var ara ara midde bulantısı da oluyor baş dönmesin ama hep diyorum adet olucam diye oluyordur diye Allah'a her gün yalvariyorum hayırlısı neyse o olsunBence en buyuk belirti adet sancisinin daha uzun surmesi ve adet olamamak. Neydeyse 15 gune yakin adet sancisi cekmistim ben.
Belirtilere kafa yorma. Sen bol bol dua et ve Allaha sigin. Goreceksin bir bakmissin hamilesin:)Anladım bende öyle birşey olmadı
Sağolun inşallah canım hamileysem haber vericem daha biraz beklemek istiyorum sonra idrar testi yapıcamBelirtilere kafa yorma. Sen bol bol dua et ve Allaha sigin. Goreceksin bir bakmissin hamilesin:)
Guzel haberler vermen dilegiyle.Sağolun inşallah canım hamileysem haber vericem daha biraz beklemek istiyorum sonra idrar testi yapıcam
Inşallah allah razi olsun sizlerdenGuzel haberler vermen dilegiyle.
kızlar ovitrelle iğnesinin 14. günü adet olmadım sarı su gibi akintim var çok yoğun ve sağ sol.kasikta batma var sizce hamile alabilirmiyimGebe kalındığında da adet sancisi oluyor. O nedenle test yaptirmazsaniz sonucu bilemezsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?