hamilemiyim acl lutfennnnn

Seni oyle cok seviyorumki bunu kmse anlayamaz her an sennle olmk istym yanndan hic ayrilmk istemym y

• hamilemiyim

OY: 3 25,0%
  • hamilemiyim

OY: 4 33,3%
  • hamilemiyim

OY: 9 75,0%

• Ankete Katılan
    12
  • Anket Kapalı .
Sen insan gibi degil baska sekilde yaptin
Her zaman karşımdakine göre hareket ederim

Neyse sizinle polemiğe girmeyeceğim, en mantıklısı kan testi yaptırmanız. Burda kimse müneccim değil.

Hayvan gibi cvp verdiniz dalga gecer gibi diger bayanlar neden sizin gibi cvp vermefi kalp guzelligi onlarda var demekki ben aciliyetten actin nasil oldugunu bilmedigim icin o sekilde yaptim

Birincisi cevap veren ben değilim, sizin kabalık yaptığınızı belirttim sadece hala da belirtiyorum.

İkincisi hayvan gibi demek nedir? Biraz üslup öğrenin. Buradaki yorumlardan insanın kalbi güzel mi değil mi anlayamazsınız keşke anlaşılsa.

Neyse cezanızı alırsınız zaten. KİB.

Son düzenleme:
Canımm bu ne atar-gider surada konu açmışsın insanlar konuna yorum yapacak madem anket yapmayı bilmiyorsun yapma o zaman.Anket yapmışsın şıkların üçü de aynı e buna insanların gülmesi çok normal.İnsan gibi yorum yapın ne demek?Sanirım sana cvp verilmesini haketmiyorsun.Böyle eften püften şeylere bu kadar sert cvplar verirsen kimse sana yardimci olamaz haberin olsun

Begenmediyseniz yapmayin diger bayanlar yapti zaten

İnsanlara atarlanarak burda stres atamazsın yalnız.
Hakaret içeren her mesajını kibledim.
Önce sakin olmayı öğren sonra yardım istersin insanlardan.

ne kadar yanlış üslubun var kız sana ters ne demiş doğru saçma sapan bi anket yapmışsın

Son düzenleme:
ya test bozuktur ya da hormon seviyesiyle alakalı yanıltıcı bir sonuçtur. üstüne görme olayı biraz daha farklı ve tam adet kanaması gibi olmuyor. siz normal adet kanaması gibi diyorsunuz. bence hamile değilsiniz. çok takıldıysanız kan testi yaptırın.hakkınızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…