- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.050
- 598
- Konu Sahibi serpillgokhan
-
Her zaman karşımdakine göre hareket ederimSen insan gibi degil baska sekilde yaptin
Saçma anket olmuş gerçekten.
Konuşma tarzın hiç hoş değil
Hayvan gibi cvp verdiniz dalga gecer gibi diger bayanlar neden sizin gibi cvp vermefi kalp guzelligi onlarda var demekki ben aciliyetten actin nasil oldugunu bilmedigim icin o sekilde yaptim
Birincisi o cevap veren ben değilim, sizin kabalık yaptığınızı belirttim sadece.
İkincisi hayvan gibi demek nedir? Biraz üslup öğrenin.
Canımm bu ne atar-gider surada konu açmışsın insanlar konuna yorum yapacak madem anket yapmayı bilmiyorsun yapma o zaman.Anket yapmışsın şıkların üçü de aynı e buna insanların gülmesi çok normal.İnsan gibi yorum yapın ne demek?Sanirım sana cvp verilmesini haketmiyorsun.Böyle eften püften şeylere bu kadar sert cvplar verirsen kimse sana yardimci olamaz haberin olsun
Okumaz cevp vermezsiniz olur biter
Sen simdi buraya uye olup kafana gore konu acip cevap verenlere keyfince saydirabilecegin bir luks falan mi var saniyorsun?
Her zaman karşımdakine göre hareket ederim
Neyse sizinle polemiğe girmeyeceğim, en mantıklısı kan testi yaptırmanız. Burda kimse müneccim değil.
evet o yapanlardan biri de benim zaten ama uslubunu görünce pisman oldum.Neyse yaşın küçük heralde yada çok evham yaptın ne dense gocunuyorsunBegenmediyseniz yapmayin diger bayanlar yapti zaten
ne kadar yanlış üslubun var kız sana ters ne demiş doğru saçma sapan bi anket yapmışsınSuphe duydum yaptim herzaman kisa surer benim adetim 4 yada 5 gun normaldi ama migde bulantim cok olunca bitince yapayim dedim yapmak istedim buarada anketimden sanane insan gibi yorum yap
Kedicik gecen ayda oldum duzenli oluyorum bu ayda oyle duzenli oldum
O anket sorusu nedir öyle ya[/QUOTEbomba bomba
sızce hamılemıyım?
bence hamılemıyım?
ben hamilemiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?