hamilemiyim acl lutfennnnn

Seni oyle cok seviyorumki bunu kmse anlayamaz her an sennle olmk istym yanndan hic ayrilmk istemym y

• hamilemiyim

OY: 3 25,0%
  • hamilemiyim

OY: 4 33,3%
  • hamilemiyim

OY: 9 75,0%

• Ankete Katılan
    12
  • Anket Kapalı .
Hayvan gibi cvp verdiniz dalga gecer gibi diger bayanlar neden sizin gibi cvp vermefi kalp guzelligi onlarda var demekki ben aciliyetten actin nasil oldugunu bilmedigim icin o sekilde yaptim
yazik, kk'yi geç bulmuşsun ama bu gidişle tez yitireceksin. Burada fikir alisverisi yapmanin kurallari var canim keske once bir okusaydin Mune

Ne bicim bir uslup ve gercekten de cok garip bir anket. Ayrica anketiniz tamamen yazim yanlislari ile dolu. Ergen misiniz siz ? Ne bu eksik harflerle yazmalar

Insanlar birsey dememiski niye kiziyorsunuz?ben olsam kiz ne var anketim catlicam meraktan der gecerim.cok asabisiniz ve yanlis anlamissiniz herseyi.eger istiyorsaniz umarim hamilesinizdir.benim ustune gorme oldu ama 1 gun surdu.adet gibi kirmizi kanamam oldu

Arkadaşım ben hiçbir şey anlayamadım. Seni öyle çok seviyorum falan filan....hamile miyim?? Nasıl bir anket bu. Biz de yeni üye olduk zamanında ama böyle şeyler yapmadık. Keşke bilmiyorsan yardım isteseydin. Bu nedir diye soranlara da keşke yanlış yapmışım bilmiyorum deseydin....

Hayvan gibi cvp verdiniz dalga gecer gibi diger bayanlar neden sizin gibi cvp vermefi kalp guzelligi onlarda var demekki ben aciliyetten actin nasil oldugunu bilmedigim icin o sekilde yaptim
Cidden terbiyesizsinz hamileyseniz o çocuğuda siz yetistirceksnz bilemedim yani

O

Onu ben yazmadimki hamilemiyim olanlari ben yazdim gercekten ben yazmadim oyle bisey ben hamileyim denmesine dalga geciliyo zannettim o yazi siteye ait zannet benim cocugum olmiycagi soylenmisti simdi oldugunu zannefince hayalkitikliginami ugriycam dusunce cok kotu yapti esede ayni tavirdayim bugunlerde zaten degilmisimde benim kirildigim guzelce yanlis olmus boyle olmaz denmemesiydi direk dalga gecilmesiydi yoksa ben kimseyi kirmamki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…