Hamilemiyim bi bakarmisiniz(resimli)

Excellentjob

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2018
105
58
48
Arkadaşlar burayı sürekli okuyorum umarım bnada yardımcı olursunuz,adetim 5 gün gecikti test yaptım ilk 10 dakika negatiftu,yarım saat sonra pozitif oldu..2 tane daha test yaptım ama 2.cizgi çok geç ve cooooookk soluk çıkıyor,arkadaşlar bazı eczaneye sordum yanlış dedi.normalde ilk 5 dakika da çıkması lazimmis

Eklentiler

• 15386724480074656389586201060034.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 466
Yeni baslayan bir hamilelik olabilir. Ben kendi hamileligimi de boyle silik cikan cizgiyle ogrendim. Allah gonlunuze gore versin. :)

Konuyu neden buraya açtınız ki? Ayrıca 20 dakikadan sonra çıkan sonuçlara itibar etmeyin. Regliniz gecikirse iki gün sonra tekrar edin.

Öyle bişey yok canım. Benim 2 saat sonra cok cok silik cıkmıştı.. Çok yeni olduğu için.. 3 test birden yanlış olamaz bence hamilesin. Hadi Gözün aydın inşallah

Canım ilk 30 saniyede hemen 2.çizgi beliriyor. Testin kullanımında da 5 dk dan sonra geçerli değildir diye yazıyor.
Ama burada öyle geç çıkıp, hamile olan arkadaşlarda var.
Bence hamilesin. :)
Normal değil de erken testlerden alıp, yap bence. Ben erken testle öğrenmiştim.
Kan testi en geçerlisi tabi.

Hamilesin bence de, olmasan hic silik te cikmazdi cizgi. Tebrik ederiiim insallah saglikla alirsin kucagina yavruni

Ben de son reglimden 23-24 gün sonra test yaptığımda ikinci çizgiyi silik görmüştüm. Hamilelik yeniyse yani 3-4 haftalıksa silik çıkabiliyor.

4 5 damla idrar damlatin. Cok damlatmissiniz gibi gorunuyor. Ama bence de hamilesiniz

10 dakika sonra çıkan çizgi geçersizdir.

Ben iki hamileliğimi de o şekilde öğrendiğim için.. İlk testte belki hata olabilir ama benim üç testte aynı şekilde olmuştu ve değerim sadece 12ydi. O yüzden hep bir iki saat sonra ortaya cıkmıştı. Kesin olarak geçersiZ diyemeyiz yani.

Sizinki rastlantı olabilir ama hanımefendinin ki öyle olmayabilir.
Boş yere umut bağlamasın diye söylüyorum.
Her testin arkasında ilk 10 dakika içindeki sonucu dikkate alınız yazıyor,sonradan çıkan çizgi bir fiade etmiyor yani.
Ben öğrendiğimde 2. Çizgi 2. Dakikada çıkmıştı silikti,değerim 216 falandı.

Ben hamilelik yokken kac kez yaptigida 2.cizgi hicbir sekilde gunlerce beklese de gorunmemisti. Hamileisniz bence de . Hayirli olsun :)

İlk 5 veya 10 dakikadan sonra çıkan sonuçta genelde yanlış oluyor, zaten kullanım klavuzunda da bu dakikadan sonra çıkan sonuca itibar etmeyin yazıyor.

Doğru söylüyorsunuz evet ama 3 testi de bozuk olamaz. Ama inşallah vardır. Allah isteyen herkese nasip etsin ne diyim. . Tekrar test yapın bence bir iki gün sonra.

3 testin hepsinde de silik çizgi çıkması biraz pozitif gibi düşünmeme neden oldu. Benim hamilelik yokken yaptığım testlerin hiçbirinde sonradan ikinci çizgi çıkmadı çünkü Ama en sağlıklısı kan testi. Gitme şansınız varsa hastanede kan testi yaptırın. Yada erken gebelik testi alın deneyin. Bize de haber edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…