- 4 Ekim 2018
- 105
- 58
- 48
- Konu Sahibi Excellentjob
-
Konuyu neden buraya açtınız ki? Ayrıca 20 dakikadan sonra çıkan sonuçlara itibar etmeyin. Regliniz gecikirse iki gün sonra tekrar edin.Arkadaşlar burayı sürekli okuyorum umarım bnada yardımcı olursunuz,adetim 5 gün gecikti test yaptım ilk 10 dakika negatiftu,yarım saat sonra pozitif oldu..2 tane daha test yaptım ama 2.cizgi çok geç ve cooooookk soluk çıkıyor,arkadaşlar bazı eczaneye sordum yanlış dedi.normalde ilk 5 dakika da çıkması lazimmis
Arkadaşlar burayı sürekli okuyorum umarım bnada yardımcı olursunuz,adetim 5 gün gecikti test yaptım ilk 10 dakika negatiftu,yarım saat sonra pozitif oldu..2 tane daha test yaptım ama 2.cizgi çok geç ve cooooookk soluk çıkıyor,arkadaşlar bazı eczaneye sordum yanlış dedi.normalde ilk 5 dakika da çıkması lazimmis
10 dakika sonra çıkan çizgi geçersizdir.Öyle bişey yok canım. Benim 2 saat sonra cok cok silik cıkmıştı.. Çok yeni olduğu için.. 3 test birden yanlış olamaz bence hamilesin. Hadi Gözün aydın inşallah
10 dakika sonra çıkan çizgi geçersizdir.
Sizinki rastlantı olabilir ama hanımefendinin ki öyle olmayabilir.Ben iki hamileliğimi de o şekilde öğrendiğim için.. İlk testte belki hata olabilir ama benim üç testte aynı şekilde olmuştu ve değerim sadece 12ydi. O yüzden hep bir iki saat sonra ortaya cıkmıştı. Kesin olarak geçersiZ diyemeyiz yani.
Sizinki rastlantı olabilir ama hanımefendinin ki öyle olmayabilir.
Boş yere umut bağlamasın diye söylüyorum.
Her testin arkasında ilk 10 dakika içindeki sonucu dikkate alınız yazıyor,sonradan çıkan çizgi bir fiade etmiyor yani.
Ben öğrendiğimde 2. Çizgi 2. Dakikada çıkmıştı silikti,değerim 216 falandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?