- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
- Konu Sahibi Excellentjob
-
Sonucunuzu yazar msnz dr gittikten snra çok merak ettimArkadaşlar çok sağolun evet pazartesi gdecegim de bekleyemedim,çok sağolun hadi hayirlisi
Canım bugün gittn tahlil yaptı ins yarın açıklanır internetten bakabilirimSonucunuzu yazar msnz dr gittikten snra çok merak ettim
Hadi hayırlsı olsun :) bakabilirsen yaz mutlaka :))Canım bugün gittn tahlil yaptı ins yarın açıklanır internetten bakabilirim
Canım oradaki görevli cumartesi öğleden sonra çıkacak dedi ama ben her saniye bakiyorunYarım saat 40 dk ya netten bak çıkar canım
Güzel haberlerini bekliyoruz:)Canım oradaki görevli cumartesi öğleden sonra çıkacak dedi ama ben her saniye bakiyorun
Evet hamilesin cnm hayirli olsun :)KizCeler sonuçlar çıktı beta hgc deherim 8606 hemşireyi aradım hamilesindir dedi,1 saat sonra doktora gd cem ins
KizCeler sonuçlar çıktı beta hgc deherim 8606 hemşireyi aradım hamilesindir dedi,1 saat sonra doktora gd cem ins
KizCeler sonuçlar çıktı beta hgc deherim 8606 hemşireyi aradım hamilesindir dedi,1 saat sonra doktora gd cem ins
Wuwwww harika keseyi coknet gorebilirsin hayirlinolsin. Rabbim saglicakla buyutsunKizCeler sonuçlar çıktı beta hgc deherim 8606 hemşireyi aradım hamilesindir dedi,1 saat sonra doktora gd cem ins
Kızlar hepinize teşekkür ederim ,evet doktor keseyi gördü 5 hafta 5 gunlukmus
Çok sağol canım benim ,hayrlisysa sağlıkla sende kucağına al onsalalhSaglikla al kucagina insallah gozun aydin :)
Çok sağol canım benim ,hayrlisysa sağlıkla sende kucağına al onsalalh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?