Cnim hayirli olsun hanilesin. benimde oglum 5aylik iki gundur adetim gecikti hayirlisi diyirumValla ne zaman cikti bilmiyorumki canim. Bakmadimda hic yaptim ciktim hemen. Suan elimde test daha bi belirgin. Ama sanirim gec dollenme oldu. Hayirlsii bakalim. Yarin belli olcak ama heyecanlaniyorum yinede
Valla heralde kan testinu yapmadan inanmicam :)) teste bakmaktann gozlerim yoruldu. Cok sukur insaAllah sag salim devam eder. 5 dusukten sonra tup bebek yaparak hamile kaldim v dogurdum. Gercekten zorlu bir surecti. Eger simdi olursa okadar sevinirimki. Esim ben yapmadim diyor kafa gitti onda hic istemiyordu ikincisini.Cnim hayirli olsun hanilesin. benimde oglum 5aylik iki gundur adetim gecikti hayirlisi diyirum
Cnim senin nick değişmiş seni cok biliyorum tup bebek formunda sürekli görüyordum.bende iki defa tup yaptım transfer bile olmadı.çok şükür Rabbime 7yuldan sonra mucizesini gönderdi.acaba test yapsam cikarmi? şuan istemiyorum oglum çok küçük ama Rabbim nasib etmişse çok şükür diyeceğim.cnim kesinlikle gebesin sağlıkla kucağına alValla heralde kan testinu yapmadan inanmicam :)) teste bakmaktann gozlerim yoruldu. Cok sukur insaAllah sag salim devam eder. 5 dusukten sonra tup bebek yaparak hamile kaldim v dogurdum. Gercekten zorlu bir surecti. Eger simdi olursa okadar sevinirimki. Esim ben yapmadim diyor kafa gitti onda hic istemiyordu ikincisini.Sende test yapsaydin ya kuzum. Gerci emzirirken cok duzensiz oluyor adetler
Silik çizgi görünüyor canım eğer 5 dk içinde çıktıysa çizgi büyük ihtimalle hamile olabilirsinSilik cizgi bende gordum ve nolduğunu anlayamıyorum. Bügün hatta pembemsi lekelenme yaşadım. Test sonucumda bu. İnşallah hamişsindir canimsizce ben hamiş miyim?
Silik çizgi görünüyor canım eğer 5 dk içinde çıktıysa çizgi büyük ihtimalle hamile olabilirsin
İnşallah hamilesindir canım yarın tekrar yap ilk idrarinlaTesti yapıp evden cıktım 2-3 saat sonra geldiğimde gördüm.ama erken gebelik testi ve daha öncede yapmıştım saatler hatta günler geçmesine ragmen hiç böyle bişeyle karşılaşmadım
gebesiniz :) yalnız ilki daha belirgin ikincisi daha mı silik tam anlayamadım ?Kızlar ayın 20si yazan tam adet günüm diğer foto da bugün yaptım sizce sonuç ne fikirlerinizi istiyorum
Hamilemisin tatlim merak ettimSilik cizgi bende gordum ve nolduğunu anlayamıyorum. Bügün hatta pembemsi lekelenme yaşadım. Test sonucumda bu. İnşallah hamişsindir canimsizce ben hamiş miyim?
Evet canim oraya cok takiliyodum cok sukur transferim tutup cocugu dogurunca tekrar girmedim o forumlara :) suan hamilemisin ben degilmisim test bozukmus :)Cnim senin nick değişmiş seni cok biliyorum tup bebek formunda sürekli görüyordum.bende iki defa tup yaptım transfer bile olmadı.çok şükür Rabbime 7yuldan sonra mucizesini gönderdi.acaba test yapsam cikarmi? şuan istemiyorum oglum çok küçük ama Rabbim nasib etmişse çok şükür diyeceğim.cnim kesinlikle gebesin sağlıkla kucağına al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?