- 29 Aralık 2022
- 27
- -4
- 1
- 21
- Konu Sahibi Yasiyorumisteoyole
-
Kıyafetle hamile kalan henüz tıp tarihine geçmedi.Merhaba arkadaşlar erkek arkadaşımla birlikte iç çamaşırlarımız üzerimizdeyken birbirimize baskı ve sürtünme yoluyla seviştik. Ben daha sonrasında WC gittiğim zaman açık renkte az bir şekilde pembemsi bir kan gördüm. Daha sonra kasıklarım ağrımaya başladı ve bunu erkek arkadaşıma söylediğimde kızlık zarımın zedelenmiş olabileceğini yada yırtılmış olabileceğini dile getirdi. En son ne zaman regl oldum ve bitti bilmiyorum tarih tutmuyorum keşke tutsam. Erkek arkadaşım bana boşalmadığını söylüyor ve iç çamaşırlı olduğumuzu içime girmediğimi söylüyor bende ona kızlık zarımı içime girerek iç çamaşırı ile patlattığını söylüyorum. Hafif kasıklarım ağrıyor ve özellikle geceleri oluyor karnımdan bazen köpük köpük sesler geliyor bugün ilk defa göğsüme iğne batar gibi oldu onun haricinde mide bulantısı yada kokulara karşı hassasiyet yada göğüsümde herhangi bir şişlik yok ama çok korkuyorum regl da olmadım sizce hamilemiyimdir inanın psikolojim çok bozuldu.
Çok zor bi ihtimal çamaşır olmasa belki ama bana hamilelik pek mümkün değil gibi geldi. Psikolojik olarak çok yiprandiysan kendini daha fazla yıpratma bi doktora git emin ol kendini üzme boşu boşuna.Merhaba arkadaşlar erkek arkadaşımla birlikte iç çamaşırlarımız üzerimizdeyken birbirimize baskı ve sürtünme yoluyla seviştik. Ben daha sonrasında WC gittiğim zaman açık renkte az bir şekilde pembemsi bir kan gördüm. Daha sonra kasıklarım ağrımaya başladı ve bunu erkek arkadaşıma söylediğimde kızlık zarımın zedelenmiş olabileceğini yada yırtılmış olabileceğini dile getirdi. En son ne zaman regl oldum ve bitti bilmiyorum tarih tutmuyorum keşke tutsam. Erkek arkadaşım bana boşalmadığını söylüyor ve iç çamaşırlı olduğumuzu içime girmediğimi söylüyor bende ona kızlık zarımı içime girerek iç çamaşırı ile patlattığını söylüyorum. Hafif kasıklarım ağrıyor ve özellikle geceleri oluyor karnımdan bazen köpük köpük sesler geliyor bugün ilk defa göğsüme iğne batar gibi oldu onun haricinde mide bulantısı yada kokulara karşı hassasiyet yada göğüsümde herhangi bir şişlik yok ama çok korkuyorum regl da olmadım sizce hamilemiyimdir inanın psikolojim çok bozuldu.
Merhaba teşekkür ederim psikolojik olarak yıpranmış durumdayım ve çok strese girdim üstüne birde sürtünerek o şekilde yapınca kan geldi kan gelmesi içinde içime girmesi gerekiyor mantığken bilmiyorum kötü hissediyorum kendimi doktor gizli bilgi tutarmı?Çok zor bi ihtimal çamaşır olmasa belki ama bana hamilelik pek mümkün değil gibi geldi. Psikolojik olarak çok yiprandiysan kendini daha fazla yıpratma bi doktora git emin ol kendini üzme boşu boşuna.
Kıyafetle hamile kalan henüz tıp tarihine geçmedi.
Değilsiniz bidaha böyle şeyler y
Size yapıp yapmama konusunda fikrinizi sormadım o kısım sizi ilgilendirmiyor iyi günlerKıyafetle hamile kalan henüz tıp tarihine geçmedi.
Değilsiniz bidaha böyle şeyler yapmayın
Şuan benim de psikolojim bozuldu cidden bakMerhaba arkadaşlar erkek arkadaşımla birlikte iç çamaşırlarımız üzerimizdeyken birbirimize baskı ve sürtünme yoluyla seviştik. Ben daha sonrasında WC gittiğim zaman açık renkte az bir şekilde pembemsi bir kan gördüm. Daha sonra kasıklarım ağrımaya başladı ve bunu erkek arkadaşıma söylediğimde kızlık zarımın zedelenmiş olabileceğini yada yırtılmış olabileceğini dile getirdi. En son ne zaman regl oldum ve bitti bilmiyorum tarih tutmuyorum keşke tutsam. Erkek arkadaşım bana boşalmadığını söylüyor ve iç çamaşırlı olduğumuzu içime girmediğimi söylüyor bende ona kızlık zarımı içime girerek iç çamaşırı ile patlattığını söylüyorum. Hafif kasıklarım ağrıyor ve özellikle geceleri oluyor karnımdan bazen köpük köpük sesler geliyor bugün ilk defa göğsüme iğne batar gibi oldu onun haricinde mide bulantısı yada kokulara karşı hassasiyet yada göğüsümde herhangi bir şişlik yok ama çok korkuyorum regl da olmadım sizce hamilemiyimdir inanın psikolojim çok bozuldu.
He canım he yapmaya devam et ozaman kıvılcım çıkara çıkara üçüz beşiz doğurursun.Size yapıp yapmama konusunda fikrinizi sormadım o kısım sizi ilgilendirmiyor iyi günler
Şimdi yazacak sizin psikolojinizi sormadım iyi günler diyeŞuan benim de psikolojim bozuldu cidden bak
He canım he yapmaya devam et ozaman kıvılcım çıkara çıkara üçüz beşiz doğurursun.
He bu arada biz 6 senedir kıyafetsiz yapıyoruz bu işi eğer hamile kalırsan söyle bide öyle deneyelim
Sanamı sorucam yapıp yapmama konusunda hahah 6 senelik mağara olan fıstığın ile sen çıkarırsın üçüz beşizleri hadi görüşürüz aşkoHe canım he yapmaya devam et ozaman kıvılcım çıkara çıkara üçüz beşiz doğurursun.
bu arada biz 6 senedir kıyafetsiz yapıyoruz bu işi eğer hamile kalırsan söyle bide öyle deneyelim.
Zeka yaşın 5 mi senin kanka hahahaŞimdi yazacak sizin psikolojinizi sormadım iyi günler diye
Ay sen mağara olmasın diye mi sürtüşüyosun ah canımSanamı sorucam yapıp yapmama konusunda hahah 6 senelik mağara olan fıstığın ile sen çıkarırsın üçüz beşizleri hadi görüşürüz aşko
Nerden bildin cok zekisinZeka yaşın 5 mi senin kanka hahaha
Aşkım 24 yaşında bir insanım ve senin kadar aptal birisi görmedim gerçekten zeka Yasin eksilerde biraz IQ seviyeni yükselticek birşeylerle uğraş seneler sonra sarkık ve orman olmuş fıstığın ile başarılar hayatta tatlım güle güleAy sen mağara olmasın diye mi sürtüşüyosun ah canım
Senin seviyene inemem malesef 18 belki daha küçük yaşta bunlarla uğrasıyosan 6 senede nerelere gelirsin hadi kolay gelsin iyi sürtüşmeler ama kıyafetle
Ya bukadar seviyesizleşirsin işte.Aşkım 24 yaşında bir insanım ve senin kadar aptal birisi görmedim gerçekten zeka Yasin eksilerde biraz IQ seviyeni yükselticek birşeylerle uğraş seneler sonra sarkık ve orman olmuş fıstığın ile başarılar hayatta tatlım güle güle
Kadına sana mı sorcam diyip burda bütün foruma hömölö möyöm psokolojom bozoldo demeyi biliyorsun. Korkuyorsanız yapmayın kardeşim dikkatli davranın tedbir alın doğru söylüyor kadın. Cahil cahil dolaşmayın yaaaSanamı sorucam yapıp yapmama konusunda hahah 6 senelik mağara olan fıstığın ile sen çıkarırsın üçüz beşizleri hadi görüşürüz aşko
Aa yok cahil biziz olur mu hiç öyle şey.Kadına sana mı sorcam diyip burda bütün foruma hömölö möyöm psokolojom bozoldo demeyi biliyorsun. Korkuyorsanız yapmayın kardeşim dikkatli davranın tedbir alın doğru söylüyor kadın. Cahil cahil dolaşmayın yaaa
Yazık ya şu zihniyete acıyorum sadece. Bunlar ülkenin geleceği değil uzak geleceği bile olamazAa yok cahil biziz olur mu hiç öyle şey.
Cahilliği geçtim terbiyesizliği de geçtim bu yaşta uğraşılan şeylere bakın hadi yaşı 24 müş ona ne demeli 24 yaşında ki bir kadının bu denli cahilliği bilgisizliği yazık gerçekten cok yazıkYazık ya şu zihniyete acıyorum sadece. Bunlar ülkenin geleceği değil uzak geleceği bile olamaz
Akıl fikir diliyorum bir de bol bol kitap okumasınıCahilliği geçtim terbiyesizliği de geçtim bu yaşta uğraşılan şeylere bakın hadi yaşı 24 müş ona ne demeli 24 yaşında ki bir kadının bu denli cahilliği bilgisizliği yazık gerçekten cok yazık
Özele giderseniz reşitseniz tutar tabiki.Merhaba teşekkür ederim psikolojik olarak yıpranmış durumdayım ve çok strese girdim üstüne birde sürtünerek o şekilde yapınca kan geldi kan gelmesi içinde içime girmesi gerekiyor mantığken bilmiyorum kötü hissediyorum kendimi doktor gizli bilgi tutarmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?