Hamilemiyim bilmiyorum

Kıyafetle hamile kalan henüz tıp tarihine geçmedi.
Değilsiniz bidaha böyle şeyler yapmayın

Çok zor bi ihtimal çamaşır olmasa belki ama bana hamilelik pek mümkün değil gibi geldi. Psikolojik olarak çok yiprandiysan kendini daha fazla yıpratma bi doktora git emin ol kendini üzme boşu boşuna.

Çok zor bi ihtimal çamaşır olmasa belki ama bana hamilelik pek mümkün değil gibi geldi. Psikolojik olarak çok yiprandiysan kendini daha fazla yıpratma bi doktora git emin ol kendini üzme boşu boşuna.
Merhaba teşekkür ederim psikolojik olarak yıpranmış durumdayım ve çok strese girdim üstüne birde sürtünerek o şekilde yapınca kan geldi kan gelmesi içinde içime girmesi gerekiyor mantığken bilmiyorum kötü hissediyorum kendimi doktor gizli bilgi tutarmı?

Şuan benim de psikolojim bozuldu cidden bak

Size yapıp yapmama konusunda fikrinizi sormadım o kısım sizi ilgilendirmiyor iyi günler
He canım he yapmaya devam et ozaman kıvılcım çıkara çıkara üçüz beşiz doğurursun.
bu arada biz 6 senedir kıyafetsiz yapıyoruz bu işi eğer hamile kalırsan söyle bide öyle deneyelim.

He canım he yapmaya devam et ozaman kıvılcım çıkara çıkara üçüz beşiz doğurursun.
He bu arada biz 6 senedir kıyafetsiz yapıyoruz bu işi eğer hamile kalırsan söyle bide öyle deneyelim

bu arada biz 6 senedir kıyafetsiz yapıyoruz bu işi eğer hamile kalırsan söyle bide öyle deneyelim.
Sanamı sorucam yapıp yapmama konusunda hahah 6 senelik mağara olan fıstığın ile sen çıkarırsın üçüz beşizleri hadi görüşürüz aşko

Sanamı sorucam yapıp yapmama konusunda hahah 6 senelik mağara olan fıstığın ile sen çıkarırsın üçüz beşizleri hadi görüşürüz aşko
Ay sen mağara olmasın diye mi sürtüşüyosun ah canım
Senin seviyene inemem malesef 18 belki daha küçük yaşta bunlarla uğrasıyosan 6 senede nerelere gelirsin hadi kolay gelsin iyi sürtüşmeler ama kıyafetle

Aşkım 24 yaşında bir insanım ve senin kadar aptal birisi görmedim gerçekten zeka Yasin eksilerde biraz IQ seviyeni yükselticek birşeylerle uğraş seneler sonra sarkık ve orman olmuş fıstığın ile başarılar hayatta tatlım güle güle

Ya bukadar seviyesizleşirsin işte.
Cahil olan benim evet açtığın topiği ben açtım dimi
Terbiyesiz başkalarının fıstıgıyla ilgileneceğine kendininkine sahip cık

Kadına sana mı sorcam diyip burda bütün foruma hömölö möyöm psokolojom bozoldo demeyi biliyorsun. Korkuyorsanız yapmayın kardeşim dikkatli davranın tedbir alın doğru söylüyor kadın. Cahil cahil dolaşmayın yaaa

Yazık ya şu zihniyete acıyorum sadece. Bunlar ülkenin geleceği değil uzak geleceği bile olamaz
Cahilliği geçtim terbiyesizliği de geçtim bu yaşta uğraşılan şeylere bakın hadi yaşı 24 müş ona ne demeli 24 yaşında ki bir kadının bu denli cahilliği bilgisizliği yazık gerçekten cok yazık

Özele giderseniz reşitseniz tutar tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…