- 22 Eylül 2022
- 6.693
- 20.692
- 278
- Konu Sahibi Yasiyorumisteoyole
-
Kız şuan linç yediği için buralarda değil birazdan gelip hepimizin içinden geçer sonuçta koskoca 24 yaşında kız ne olacakkkKız size neler söylemiş
O ceza almayıp da siz alırsanız pes.
Şikayet edelim bari topluca o kişiyi
Ben bana yapılan hakaretten dolayı ettim zaten ben gayet normal bi şey yazmıştım oysa kiKız size neler söylemiş
O ceza almayıp da siz alırsanız pes.
Şikayet edelim bari topluca o kişiyi
Bazı insanlar tamamen dalga amaçlı böyle yazıyo biz laf söyleyince duyar kasılıyo hemen linç tayfası oluyoruzYa evet melodisiyle okudum yazdığını
Haketti gerçekten cok çirkin konuştu.Bazı insanlar tamamen dalga amaçlı böyle yazıyo biz laf söyleyince duyar kasılıyo hemen linç tayfası oluyoruzben ban yemeden bi şikayet edeyim de
Mağara demiş ya resmenBen bana yapılan hakaretten dolayı ettim zaten ben gayet normal bi şey yazmıştım oysa ki
Ya susayım dedim bi kez olsun çenemi tutcaktım. Baktım ufacık kız dalga geçer gibi konuşuyor yine konuştum da tabiki sonuçları olurrr bununHaketti gerçekten cok çirkin konuştu.
Bencede sus yeterMağara demiş ya resmen
En azından mağaramızı nikahlı kocalarımıza açıyoruzüf onbirmayis sen akıllanmayacaksın sus sus sus
Biz linçlemedik onun ettiği hakaretler üzerinden konustukKızlar şş gerçekten şaka bir yana kızı linçledik diye yarın hepimiz toplu ceza yiyeceğiz bakın
Bana burda neler diyorlar kimseye birşey olmuyor yaKızlar şş gerçekten şaka bir yana kızı linçledik diye yarın hepimiz toplu ceza yiyeceğiz bakın
Ben şikayet ettim kendisini hakaretlerden.Biz linçlemedik onun ettiği hakaretler üzerinden konustuk
Ben kötü bişey demedim ceza alırsakta boynumuzun borcu
Sen yine 3 gün yiyorsun. Ben geçen bi ceza yedim 11 gün şaka gibi. O kadar cezadan sonra insan girmeyi unutuyoBana burda neler diyorlar kimseye birşey olmuyor ya
Ceza falan vermesinler artık of
Kulüpten soğuyorum hesabımı kapatırım napayım
3 gün ceza oluyor valla giresim gelmiyor bi daha
Teşekkür ederimBen şikayet ettim kendisini hakaretlerden.
AynenSen yine 3 gün yiyorsun. Ben geçen bi ceza yedim 11 gün şaka gibi. O kadar cezadan sonra insan girmeyi unutuyo
İşte bende unutmadığım zaman giriyorum. Tamam bazen fazla kaçırıyoruz ama hepte değil yani. Şu kız kadına ettiği hakaretlerle hakediyor. Bizimki tartışılır. Geçenlerde de biri ambulans çağırdım konusu açmış yüksek ateş için. Kadına sadece yapmamanız gerekiyo falan dedim tersledi zoruna mı gitti dedi linç yiyen sensin afiyet olsun dedim ertesi gün ceza yedim. Ama o kadını Allah bildiği gibi etsin sayesinde ertesi gün en az 10 kişi ceza yediAynen
Giresim gelmiyor
Yaİşte bende unutmadığım zaman giriyorum. Tamam bazen fazla kaçırıyoruz ama hepte değil yani. Şu kız kadına ettiği hakaretlerle hakediyor. Bizimki tartışılır. Geçenlerde de biri ambulans çağırdım konusu açmış yüksek ateş için. Kadına sadece yapmamanız gerekiyo falan dedim tersledi zoruna mı gitti dedi linç yiyen sensin afiyet olsun dedim ertesi gün ceza yedim. Ama o kadını Allah bildiği gibi etsin sayesinde ertesi gün en az 10 kişi ceza yedi
Oh köpük köpük siz ne güzel bulaşık yıkarsınız.Merhaba arkadaşlar erkek arkadaşımla birlikte iç çamaşırlarımız üzerimizdeyken birbirimize baskı ve sürtünme yoluyla seviştik. Ben daha sonrasında WC gittiğim zaman açık renkte az bir şekilde pembemsi bir kan gördüm. Daha sonra kasıklarım ağrımaya başladı ve bunu erkek arkadaşıma söylediğimde kızlık zarımın zedelenmiş olabileceğini yada yırtılmış olabileceğini dile getirdi. En son ne zaman regl oldum ve bitti bilmiyorum tarih tutmuyorum keşke tutsam. Erkek arkadaşım bana boşalmadığını söylüyor ve iç çamaşırlı olduğumuzu içime girmediğimi söylüyor bende ona kızlık zarımı içime girerek iç çamaşırı ile patlattığını söylüyorum. Hafif kasıklarım ağrıyor ve özellikle geceleri oluyor karnımdan bazen köpük köpük sesler geliyor bugün ilk defa göğsüme iğne batar gibi oldu onun haricinde mide bulantısı yada kokulara karşı hassasiyet yada göğüsümde herhangi bir şişlik yok ama çok korkuyorum regl da olmadım sizce hamilemiyimdir inanın psikolojim çok bozuldu.
Sanamı sorucam yapıp yapmama konusunda hahah 6 senelik mağara olan fıstığın ile sen çıkarırsın üçüz beşizleri hadi görüşürüz aşko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?