Hamilemiyim bilmiyorum

Tüm gün bu ay hamile kaldım mi acaba düşüncesine ara verip beni böyle güldürdügunuz için çok sağolun bacılar:) gerçekten yerinde cevaplar vermişsiniz, üreme eğitimi lise yıllarında başlıyor, hiç bir şey bilmiyorsan arkadasim biyoloji üreme ders notlarından ulaşabilirsin , tamamen iyi niyetle söylüyorum gel gelelim burada ki hanımlara ettiğin hakaretlere , mesajını görüp kaale almayıp bizim derdimiz bize yeter de diyebilirlerdi , şanslısın ki sana kalmayacağını kalinmayacagini söylüyorlar, kızıyorlar haklılar bende kızıyorum, tavsiyem iyi niyetle şudur ki önce bedenini tanı keşfet sonra sağlıklı bir beden bilgi ve ruh ile bazı yaşanılması gerekenlr ardından gelir, burdaki hemcinslerin düşmanın değil seni düşünüp umursadigi için sana kızıyor güven bana yoksa onlar da bu konuda birine kızmaya meraklı değiller, en azından bu deneyimi paylaşan insandan daha çok önem verdikleri açık..

Kızlar şş gerçekten şaka bir yana kızı linçledik diye yarın hepimiz toplu ceza yiyeceğiz bakın
Bana burda neler diyorlar kimseye birşey olmuyor ya
Ceza falan vermesinler artık of
Kulüpten soğuyorum hesabımı kapatırım napayım
3 gün ceza oluyor valla giresim gelmiyor bi daha

Aynen
Giresim gelmiyor
İşte bende unutmadığım zaman giriyorum. Tamam bazen fazla kaçırıyoruz ama hepte değil yani. Şu kız kadına ettiği hakaretlerle hakediyor. Bizimki tartışılır. Geçenlerde de biri ambulans çağırdım konusu açmış yüksek ateş için. Kadına sadece yapmamanız gerekiyo falan dedim tersledi zoruna mı gitti dedi linç yiyen sensin afiyet olsun dedim ertesi gün ceza yedim. Ama o kadını Allah bildiği gibi etsin sayesinde ertesi gün en az 10 kişi ceza yedi

Ya
Aslında bazen güme gidiyoruz. Yazılanlara bakmadan sadece polemik içinde olduğumuz görülüp toplu ceza veriyorlar

Oh köpük köpük siz ne güzel bulaşık yıkarsınız.

İnsanlar olması gerektiği gibi yatıp kalkıyor gebe kalamıyor ama siz olayı çözmüşsünüz iç çamaşı sıvıyı emdigi icin aynı bulaşık süngeri gibi tüplere çok güzel yolluyor, follop tüpünün saçakları ah ah iç çamaşıra dokunmuş sperm geldi tut diyor. Hoppp gebe kalıyorsunuz.

Göğsünüze iğne batması gebelik belirtisi…
Hadi hayırlı olsun…

külotla sevişip burda tanımadıgı binlerce kadına hamilemiyim diye soran velet, bekledigi cevabı alamayınca 5iq ile laf sokmaya çalişiyo. gzekalı fındık faresi seni inş gebe değilsindir de hiçbi zaman üremez senin gibi 5iqlu primatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…