Hamilemiyim bilmiyorum

Vay arkadaş. Gerçekten mi sevişmeye dair hiç bi bilginiz olmaz şaşırıyorum. Hadi bilgi olmaz ama bu kadarı cahillik, ne demek çamaşırla bastırdı zarımı patlattı bu nasıl mümkün olur. Biz yumurtlama dönemleri bacak havada adam içimize boşalırken hamile kalmaya çalışıyoruz. Şu yaptığınız bizimle dalga geçmek gibi oluyor. Gerçekten artık topluca dalga geçtiğimizi düşünüyorum

Sanamı sorucam yapıp yapmama konusunda hahah 6 senelik mağara olan fıstığın ile sen çıkarırsın üçüz beşizleri hadi görüşürüz aşko
Şimdi ban yemek istemiyorum ama daha senin yaşın küçük belli ki, terbiyeli ol burdaki birçok kadın ablan yaşında. Belki annen yaşındalar. Hem gizli gizli zevk alma derdindesiniz. İşinize gelmeyince sanane dersiniz. Hamilesin canım benim, piyasa yükselmeden hemen bebek alışverişi yap. Ama önce bi beyin cerrahisi ile sonrasında da psikologla görüş sen. Seni onlar haklar anca. Kara cahil misiniz anlamıyorum ki

Hayır ya bu öyle birşey değil of.

Konu sahibi için söylemiyorum ama hamile kalmak için sadece penis vajina girişine ihtiyaç yok. Sperm vajinaya değerse de hamile kalma ihtimali var. Açın araştırın benim arkadaşım o şekilde hamile kaldı. Allah size de hayırlı bi evlat nasip etsin insallah

Ay evet yaaa
sana mı sorucam deyip binlerce kişilik foruma hamile miyim diye soruyor

Daha kızlık zarı bozulmamış. Boşalma olmamış, çamaşır üstünden sürtünme gerçekleşmiş? Hangisinde sperm ve vajina birleşmesi gözüküyor ki?

Arkadaş kıyafetle sürtüşmüş yanlız o ayrıntıyı kaçırdınız mı?

Ay eloş cidden yazacak çok şeyim var da daha yeni cezadan çıktım,yazamıyorum O yüzden ama içimde patlıyor

Daha kızlık zarı bozulmamış. Boşalma olmamış, çamaşır üstünden sürtünme gerçekleşmiş? Hangisinde sperm ve vajina birleşmesi gözüküyor ki?
Konu sahibi için söylemiyorum diye belirttim zaten. Siz dediniz ya biz yumurtlama döneminde uğraşıyoruz vs sizin gibiler dalga geçiyor diye düşünüyorum diye o yüzden söyledim

Ya lütfen yanlış ama aklıma camdaki kızdaki feridenin Nalan hamile kalmasın otel çarşafını değiştirmesi aklıma geldi bu o kadar zor bir ihtimal ki, milyonda bir olur herhalde

Ya lütfen yanlış ama aklıma camdaki kızdaki feridenin Nalan hamile kalmasın otel çarşafını değiştirmesi aklıma geldi bu o kadar zor bir ihtimal ki, milyonda bir olur herhalde
Bosalma olursa oraya sperm değerse mümkün. Böyle ergenler icin iyikide mümkün diye düşünüyorum böyle bokları yiyorlarsa bedelini de ödesinler

Tıbben mümkün değildir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…