- 12 Mart 2019
- 16.359
- 35.843
- 598
- Konu Sahibi Yasiyorumisteoyole
-
İnşallah okumaya vakit kalırAkıl fikir diliyorum bir de bol bol kitap okumasını
Hahahhaaİnşallah okumaya vakit kalır
Vay arkadaş. Gerçekten mi sevişmeye dair hiç bi bilginiz olmaz şaşırıyorum. Hadi bilgi olmaz ama bu kadarı cahillik, ne demek çamaşırla bastırdı zarımı patlattı bu nasıl mümkün olur. Biz yumurtlama dönemleri bacak havada adam içimize boşalırken hamile kalmaya çalışıyoruz. Şu yaptığınız bizimle dalga geçmek gibi oluyor. Gerçekten artık topluca dalga geçtiğimizi düşünüyorumMerhaba arkadaşlar erkek arkadaşımla birlikte iç çamaşırlarımız üzerimizdeyken birbirimize baskı ve sürtünme yoluyla seviştik. Ben daha sonrasında WC gittiğim zaman açık renkte az bir şekilde pembemsi bir kan gördüm. Daha sonra kasıklarım ağrımaya başladı ve bunu erkek arkadaşıma söylediğimde kızlık zarımın zedelenmiş olabileceğini yada yırtılmış olabileceğini dile getirdi. En son ne zaman regl oldum ve bitti bilmiyorum tarih tutmuyorum keşke tutsam. Erkek arkadaşım bana boşalmadığını söylüyor ve iç çamaşırlı olduğumuzu içime girmediğimi söylüyor bende ona kızlık zarımı içime girerek iç çamaşırı ile patlattığını söylüyorum. Hafif kasıklarım ağrıyor ve özellikle geceleri oluyor karnımdan bazen köpük köpük sesler geliyor bugün ilk defa göğsüme iğne batar gibi oldu onun haricinde mide bulantısı yada kokulara karşı hassasiyet yada göğüsümde herhangi bir şişlik yok ama çok korkuyorum regl da olmadım sizce hamilemiyimdir inanın psikolojim çok bozuldu.
Şimdi ban yemek istemiyorum ama daha senin yaşın küçük belli ki, terbiyeli olSanamı sorucam yapıp yapmama konusunda hahah 6 senelik mağara olan fıstığın ile sen çıkarırsın üçüz beşizleri hadi görüşürüz aşko
Hayır ya bu öyle birşey değil of.Merhaba arkadaşlar erkek arkadaşımla birlikte iç çamaşırlarımız üzerimizdeyken birbirimize baskı ve sürtünme yoluyla seviştik. Ben daha sonrasında WC gittiğim zaman açık renkte az bir şekilde pembemsi bir kan gördüm. Daha sonra kasıklarım ağrımaya başladı ve bunu erkek arkadaşıma söylediğimde kızlık zarımın zedelenmiş olabileceğini yada yırtılmış olabileceğini dile getirdi. En son ne zaman regl oldum ve bitti bilmiyorum tarih tutmuyorum keşke tutsam. Erkek arkadaşım bana boşalmadığını söylüyor ve iç çamaşırlı olduğumuzu içime girmediğimi söylüyor bende ona kızlık zarımı içime girerek iç çamaşırı ile patlattığını söylüyorum. Hafif kasıklarım ağrıyor ve özellikle geceleri oluyor karnımdan bazen köpük köpük sesler geliyor bugün ilk defa göğsüme iğne batar gibi oldu onun haricinde mide bulantısı yada kokulara karşı hassasiyet yada göğüsümde herhangi bir şişlik yok ama çok korkuyorum regl da olmadım sizce hamilemiyimdir inanın psikolojim çok bozuldu.
Konu sahibi için söylemiyorum ama hamile kalmak için sadece penis vajina girişine ihtiyaç yok. Sperm vajinaya değerse de hamile kalma ihtimali var. Açın araştırın benim arkadaşım o şekilde hamile kaldı. Allah size de hayırlı bi evlat nasip etsin insallahVay arkadaş. Gerçekten mi sevişmeye dair hiç bi bilginiz olmaz şaşırıyorum. Hadi bilgi olmaz ama bu kadarı cahillik, ne demek çamaşırla bastırdı zarımı patlattı bu nasıl mümkün olur. Biz yumurtlama dönemleri bacak havada adam içimize boşalırken hamile kalmaya çalışıyoruz. Şu yaptığınız bizimle dalga geçmek gibi oluyor. Gerçekten artık topluca dalga geçtiğimizi düşünüyorum
Ay evet yaaaKadına sana mı sorcam diyip burda bütün foruma hömölö möyöm psokolojom bozoldo demeyi biliyorsun. Korkuyorsanız yapmayın kardeşim dikkatli davranın tedbir alın doğru söylüyor kadın. Cahil cahil dolaşmayın yaaa
Daha kızlık zarı bozulmamış. Boşalma olmamış, çamaşır üstünden sürtünme gerçekleşmiş? Hangisinde sperm ve vajina birleşmesi gözüküyor ki?Konu sahibi için söylemiyorum ama hamile kalmak için sadece penis vajina girişine ihtiyaç yok. Sperm vajinaya değerse de hamile kalma ihtimali var. Açın araştırın benim arkadaşım o şekilde hamile kaldı. Allah size de hayırlı bi evlat nasip etsin insallah
Arkadaş kıyafetle sürtüşmüş yanlız o ayrıntıyı kaçırdınız mı?Konu sahibi için söylemiyorum ama hamile kalmak için sadece penis vajina girişine ihtiyaç yok. Sperm vajinaya değerse de hamile kalma ihtimali var. Açın araştırın benim arkadaşım o şekilde hamile kaldı. Allah size de hayırlı bi evlat nasip etsin insallah
Ay eloş cidden yazacak çok şeyim var da daha yeni cezadan çıktım,yazamıyorum O yüzdenŞimdi ban yemek istemiyorum ama daha senin yaşın küçük belli ki, terbiyeli olburdaki birçok kadın ablan yaşında. Belki annen yaşındalar. Hem gizli gizli zevk alma derdindesiniz. İşinize gelmeyince sanane dersiniz. Hamilesin canım benim, piyasa yükselmeden hemen bebek alışverişi yap. Ama önce bi beyin cerrahisi ile sonrasında da psikologla görüş sen. Seni onlar haklar anca. Kara cahil misiniz anlamıyorum ki
Yok bunların spermi çamaşırı delen cinsten seDaha kızlık zarı bozulmamış. Boşalma olmamış, çamaşır üstünden sürtünme gerçekleşmiş? Hangisinde sperm ve vajina birleşmesi gözüküyor ki?
Konu sahibi için söylemiyorum diye belirttim zaten. Siz dediniz ya biz yumurtlama döneminde uğraşıyoruz vs sizin gibiler dalga geçiyor diye düşünüyorum diye o yüzden söyledimDaha kızlık zarı bozulmamış. Boşalma olmamış, çamaşır üstünden sürtünme gerçekleşmiş? Hangisinde sperm ve vajina birleşmesi gözüküyor ki?
Ya lütfen yanlış ama aklıma camdaki kızdaki feridenin Nalan hamile kalmasın otel çarşafını değiştirmesi aklıma geldiKonu sahibi için söylemiyorum ama hamile kalmak için sadece penis vajina girişine ihtiyaç yok. Sperm vajinaya değerse de hamile kalma ihtimali var. Açın araştırın benim arkadaşım o şekilde hamile kaldı. Allah size de hayırlı bi evlat nasip etsin insallah
Ben ceza yiyeceğimi biliyorum. Mune umarım ceza vermez. Hakaret içerikli birşey söylemedim ancak arkadaşın zoruna gidebilir tabikiAy eloş cidden yazacak çok şeyim var da daha yeni cezadan çıktım,yazamıyorum O yüzdenama içimde patlıyor
Bosalma olursa oraya sperm değerse mümkün. Böyle ergenler icin iyikide mümkün diye düşünüyorum böyle bokları yiyorlarsa bedelini de ödesinlerYa lütfen yanlış ama aklıma camdaki kızdaki feridenin Nalan hamile kalmasın otel çarşafını değiştirmesi aklıma geldibu o kadar zor bir ihtimal ki, milyonda bir olur herhalde
Şey varya acıklı bi şarkı çalıyo sonra diyo hocam ben hakkımı helal etmiyorum. Bu kız böyle hamile kalırda biz kalamazsak hocam bende hakkımı helal etmiyorumYok bunların spermi çamaşırı delen cinsten se
Tıbben mümkün değildir :)Merhaba arkadaşlar erkek arkadaşımla birlikte iç çamaşırlarımız üzerimizdeyken birbirimize baskı ve sürtünme yoluyla seviştik. Ben daha sonrasında WC gittiğim zaman açık renkte az bir şekilde pembemsi bir kan gördüm. Daha sonra kasıklarım ağrımaya başladı ve bunu erkek arkadaşıma söylediğimde kızlık zarımın zedelenmiş olabileceğini yada yırtılmış olabileceğini dile getirdi. En son ne zaman regl oldum ve bitti bilmiyorum tarih tutmuyorum keşke tutsam. Erkek arkadaşım bana boşalmadığını söylüyor ve iç çamaşırlı olduğumuzu içime girmediğimi söylüyor bende ona kızlık zarımı içime girerek iç çamaşırı ile patlattığını söylüyorum. Hafif kasıklarım ağrıyor ve özellikle geceleri oluyor karnımdan bazen köpük köpük sesler geliyor bugün ilk defa göğsüme iğne batar gibi oldu onun haricinde mide bulantısı yada kokulara karşı hassasiyet yada göğüsümde herhangi bir şişlik yok ama çok korkuyorum regl da olmadım sizce hamilemiyimdir inanın psikolojim çok bozuldu.
Kız size neler söylemişBen ceza yiyeceğimi biliyorum. Mune umarım ceza vermez. Hakaret içerikli birşey söylemedim ancak arkadaşın zoruna gidebilir tabiki
Ben de bunu diyecektim ama sonra aklıma doğacak bebenin hiç günahı olmadığı geldi vallaBosalma olursa oraya sperm değerse mümkün. Böyle ergenler icin iyikide mümkün diye düşünüyorum böyle bokları yiyorlarsa bedelini de ödesinler
Ya evet melodisiyle okudum yazdığınıŞey varya acıklı bi şarkı çalıyo sonra diyo hocam ben hakkımı helal etmiyorum. Bu kız böyle hamile kalırda biz kalamazsak hocam bende hakkımı helal etmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?