Ay ıns canim yaOlabilir bnm de silik çıkmış ti. Testi yeniledim. Yine silik. Sonra kan testi gebe olabilir sın.
Bekle canim acele etmeAdetime beş gün kala kan testi yaptırsam mı? Kanda çıkarmı beş gün önceden acaba?
Ben de genetik pıhtılaşma var gidip baktırayım mı kanıma o Zaman?kızlar eğer bir sağlık probleminiz yoksa yani pıhtılaşma falan acele etmeyin bekleyin stres yapmayın ki bebek varsa da rahat rahat tutunsun heyecanınızı çook iyi anlıyorum çünkü aynı evrelerden hepimiz geçtik geçiyoruz ama unutmayın ki stres çook büyük bi etken hamile kalamamakta.. Rabbim isteyen herkese tez zamanda versin..
Cok dikkatli bakmak gerekiyo
Ben de genetik pıhtılaşma var gidip baktırayım mı kanıma o Zaman?[/QUOT
Ben de genetik pıhtılaşma var gidip baktırayım mı kanıma o Zaman?
pıhtılaşma problemi olanlar için kan sulandırıcı ilaçlara iğnelere başlıyolar ya ondan söyledim. yani ne kadar erken öğrenip ne kadar erken baslarsan o kadar iyi.. hatta gebelik planladıklarında bi kaç ay öncesinden kan sulandırmaya başlıyolar doktorunuzla bi konuşun isterseniz..
pihtilasmam yokkiCok dikkatli bakmak gerekiyo
Pıhtılaşması olan benim testi yapan arkadaş ile karıştırdınızAnlamadim daha doğrusu cevabınızi
Pıhtılaşması olan benim testi yapan arkadaş ile karıştırdınız
size cevap vermedim mi zaten ben de :) yanlışlık olduysa özür dilerimmPıhtılaşması olan benim testi yapan arkadaş ile karıştırdınız
aa pardon cnm diğer arkadaş yazmış sen sandım yine de limondan zarar gelmez çünkü pıhtılaşmanın olup olmadığına bakmıyor doktorlar.pihtilasmam yokki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?