Hamilemiyim degilmiyim

Test yaptım cikmadi kan testi verdim pazartesi cikicak sonuç boyle olupta hamile olan varmi

Kizlar bnmde 1 bucuk ay oldu adet olmadim gebekik testi yaptim idrardan ama cikmadi acaba hastaneye gidip kan mi versem

Kizlar bnmde 1 bucuk ay oldu adet olmadim gebekik testi yaptim idrardan ama cikmadi acaba hastaneye gidip kan mi versem

Hamile de olabilirsin kist te olabilir ben de de boyle olmuştu. Kan testi negatif cıkınca kontrole gittim kist cıktı vakit kaybetmeden kan testi yaptır

Hamile de olabilirsin kist te olabilir ben de de boyle olmuştu. Kan testi negatif cıkınca kontrole gittim kist cıktı vakit kaybetmeden kan testi yaptır
Bn 3 ay once kimyasal gebelik gecirdim o donemde alttan ukturasyonla bakyilar kan idrar ve hormon testi yapmislardi hepsi normal cikmisti

İkinci çizgiyi görebiliyormusunuz

Eklentiler

• IMG_20170918_103449.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 113
Yok fazla değil
Kâğıtta ne kadar diyorsa o kadar damlattım idrarı

Spermin bir iki gün sonra dışarıya akması nedir neden olur acaba bayanlar
spermin tamamı ilişkiden hemen sonra dışarı çıkmaz bir kaç gün içinde rahimden atılır bu normaldir. sonuçta döllenme amacıyla bulunuyor içerde bir tanesi döller diğerlerinin rahimde kalmasını gerektirecek bir durum yoktur.

Spermin bir iki gün sonra dışarıya akması nedir neden olur acaba bayanlar
Vajinaya erkeğin bıraktığı sıvıda ortalama olarak, 50 ile 100 milyon civarında sperm bulunmaktadır. Ancak bu spermlerden yalnızca bir kaç adedi rahim ağzından geçerek rahim içerisine ve tüp organına doğru ilerler ve yalnızca da 1 sperm yumurta ile birleşip döllenmenin gerçekleşmesini sağlar. bunun neticesinde de hamilelik meydana gelir. Kısacası, erkeğin boşalması ile vajinaya dökülen sıvının %95’lik bir bölümü zaten sperm dışında olan maddelerdir ve bunlar rahim içerisine doğru da ilerlemezler. Bu sebepten dolayı da, vücut dışarısına atılırlar. Bu durumun yanı sıra, rahim içerisine ilerlemeyen spermler de aynı şekilde vücuttan dışarı atılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…