hamilemiyim degilmiyim?

Alaaluna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2018
318
188
103
Arkadaşlar 31 ağustosta adet olmam gerekirken olmadim . Bugün idrar testi yaptim. Hayal meyal bi çizgi cıktı. Güvenemedim ikinciyi yaptim yine aynı sonuç.. Kan verdim. beta hcg 15.3 cıktı. Bir hemşire negatif diğeri ise supheli dedi. Bilenler bir aydınlatabilir mi? Hiç birşey anlamıyorum sıfır tecrübe..
not. Sigara ilaç vs alımını bıraktım her ihtimale karşın.

Çok yeni olduğu için silgi belli belirsiz çıkmıştır. 2 gün sonra tekrar kan testi yaptırın
5 in üstü pozitif

15 değerde hamilesin canım hayırlı olsun
Negatif sonuc görmemiş hayatında herhalde hemşire hanım
Yarın testini tekrarla ya da diğer gün artışı gözlersin kuzum

Daha cok başları hayrli olsun 2 gun sonra tekrarlayin degerler yukselmisse kesin hamilesinizdir

hamilesin 5 ten yukarı hcg.tebrikler

hamilesiniz 2 gunde bir kan verin degerlerin 2 katina cikmasi gerekir

Hamilesin. Allah bütün istiyenlere nasip etsin insallah. Sanırım yaşın 37 profilde öyle yazıyor . Tebrik ederim. Benim annemde beni 36da dogurdu :) dikkatimi cekti.. 4 in ustu pozitif bide idrar testinde 2.silik çıkıyormus yeni gebeysen . Allah tamamina erdirsin. Saglikla kucağına al insallah

Hayırlı olsun. Çok yenidir o yüzden silik çıkar. Ama kan tahliliniz pozitif

Gebeliğiniz pozitif ama değeriniz 3 gün gecikmeye göre biraz düşük. Kimyasal gebelik olabilir artışı takip edin.

Geçmiş olsun üzülme bu çok insanın başına geliyor ben de yaşamıştım. Çoğu insan anlamıyor bile kimyasal gebelik yaşadığını. Normal adet zannediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…