Hafta sonu olduğu için hastane almadı kadın doğuma gitmem söylendi gittim ztnKan vermeyi denesen ?
Testlerin markası nedir ? Çizgi görünüyorBen iki test yaptım ikisinde de silik çıktı sabah tekrar yaptım ve yine silik çıktı 4 saat geçti başka markadan yaptım çıkmadı bişey ve su an açık kırmızı az şekilde kanama oluyorum hamilemiyim değilmiyim acaba sarımsı olan test ve ortadaki ilk günün diğeri bu sabahın kafam çok karışık nappmam gerekEki Görüntüle 3595933
Üç gündür farklı testler pozitif veriyor. Regl günüm bugün. Ya da yarın. Kan verip akşama regl görcem diye korkuyorumTestlerin markası nedir ? Çizgi görünüyor
Canım yokta baya baya pozitif kan ver beklemedenÜç gündür farklı testler pozitif veriyor. Regl günüm bugün. Ya da yarın. Kan verip akşama regl görcem diye korkuyorum
Ay istediğin dua olsun çiçek.Canım yokta baya baya pozitif kan ver beklemedenBanada dua et kız
Regl belirtisiyle gebelik belirtisi aynıdır senin test silik deil ayrıca daha ne kadar pozitif olsun canımAy istediğin dua olsun çiçek.Aylardır dümdüz negatif gördüm hep. Regl belirtilerim çok fazla aşırı arada kaldım
Yaaa. Öyle dersiniz. İnsan umutlanıyor ya gerçekten. Çatlatma iğnesinden sonra üç ay içinde hamile kalan 4 5 arkadaşım var. İkinci çocuk da hemen oldu peşine normal yollarla. Bence umutvar olRegl belirtisiyle gebelik belirtisi aynıdır senin test silik deil ayrıca daha ne kadar pozitif olsun canımbende çatlatma iğnesi kullandım bu ay sıfır belirti ya bende belirti yok diye gebelikte tutmadı heralde diyorum
Maşallah canım bakalım inşallahYaaa. Öyle dersiniz. İnsan umutlanıyor ya gerçekten. Çatlatma iğnesinden sonra üç ay içinde hamile kalan 4 5 arkadaşım var. İkinci çocuk da hemen oldu peşine normal yollarla. Bence umutvar ol
Pazartesi yi beklicmHafta sonu olduğu için hastane almadı kadın doğuma gitmem söylendi gittim ztn
Testlerin markası nedir ? Çizgi görünüyor
Artı medTestlerin markası nedir ? Çizgi görünüyor
Senınkı bariz pozitif cnmÜç gündür farklı testler pozitif veriyor. Regl günüm bugün. Ya da yarın. Kan verip akşama regl görcem diye korkuyorum
Pozitif 194 beta. 4 haftalık diyor. Ama insan hala şüphe ediyorSenınkı bariz pozitif cnm
Hayırlı olsun Bizede dua edinPozitif 194 beta. 4 haftalık diyor. Ama insan hala şüphe ediyor
Artı med markası acaba varmıdır yaTestlerin markası nedir ? Çizgi görünüyor
Canım artımed alma bata kaç gün varBen iki test yaptım ikisinde de silik çıktı sabah tekrar yaptım ve yine silik çıktı 4 saat geçti başka markadan yaptım çıkmadı bişey ve su an açık kırmızı az şekilde kanama oluyorum hamilemiyim değilmiyim acaba sarımsı olan test ve ortadaki ilk günün diğeri bu sabahın kafam çok karışık nappmam gerekEki Görüntüle 3595933
İnşallah tez zamanda olsun buradaki isteyen herkesinHayırlı olsun Bizede dua edin
Kız neyını şüphe edıyon çıkmış ya pozitif djxjjdj bence sen ınanamıyosunPozitif 194 beta. 4 haftalık diyor. Ama insan hala şüphe ediyor
İnanamıyorum yani çünkü kese kalp atışı sağlıklı gebelik mi doktordan bişey duymadık ki. Kan sonucu var mı varKız neyını şüphe edıyon çıkmış ya pozitif djxjjdj bence sen ınanamıyosun
İnanki kurcalarsan sadece kendıno yorarsınİnanamıyorum yani çünkü kese kalp atışı sağlıklı gebelik mi doktordan bişey duymadık ki. Kan sonucu var mı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?