Hamilemiyim değilmiyim

reyhanb76

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2025
5
0
1
18
Ben iki test yaptım ikisinde de silik çıktı sabah tekrar yaptım ve yine silik çıktı 4 saat geçti başka markadan yaptım çıkmadı bişey ve su an açık kırmızı az şekilde kanama oluyorum hamilemiyim değilmiyim acaba sarımsı olan test ve ortadaki ilk günün diğeri bu sabahın kafam çok karışık nappmam gerek

Testlerin markası nedir ? Çizgi görünüyor

Ay istediğin dua olsun çiçek. Aylardır dümdüz negatif gördüm hep. Regl belirtilerim çok fazla aşırı arada kaldım
Regl belirtisiyle gebelik belirtisi aynıdır senin test silik deil ayrıca daha ne kadar pozitif olsun canım bende çatlatma iğnesi kullandım bu ay sıfır belirti ya bende belirti yok diye gebelikte tutmadı heralde diyorum

Regl belirtisiyle gebelik belirtisi aynıdır senin test silik deil ayrıca daha ne kadar pozitif olsun canım bende çatlatma iğnesi kullandım bu ay sıfır belirti ya bende belirti yok diye gebelikte tutmadı heralde diyorum
Yaaa. Öyle dersiniz. İnsan umutlanıyor ya gerçekten. Çatlatma iğnesinden sonra üç ay içinde hamile kalan 4 5 arkadaşım var. İkinci çocuk da hemen oldu peşine normal yollarla. Bence umutvar ol

Canım artımed alma bata kaç gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…