son üç aydır femera diye bir ilaç kullanıyorum bu ay son ilacı içtim son adetimde 11.01.2021 tarihinde adet günümün gelmesini bekliyordum tüp bebek tedavisine başlamak için dün 11.02.2021 de adet günümde kan vermeye gittim beta hgc 71.80 çıktı şuan elim ayağım titriyor 3 yıldır tedavi görüyordum sizce hamileyim dimi kesin
son üç aydır femera diye bir ilaç kullanıyorum bu ay son ilacı içtim son adetimde 11.01.2021 tarihinde adet günümün gelmesini bekliyordum tüp bebek tedavisine başlamak için dün 11.02.2021 de adet günümde kan vermeye gittim beta hgc 71.80 çıktı şuan elim ayağım titriyor 3 yıldır tedavi görüyordum sizce hamileyim dimi kesin
Heyecanınızı anlayabiliyorum ancak önce sakin olun. Değeriniz gayet güzel ama sağlıklı bir gebelik olmasından bahsedebilmek için değerin 2 günde hemen hemen 2 katı olması gerekir.
İki gün sonra aynı yerde tekrar kan verin ve artışa bakın. Sağlıklı bir gebelikle ilgili en iyi fikri o verecektir size.
İnşallah herşey yolunda gider ve sağlıklı bir gebelik ve doğumla alırsınız bebeğinizi kucağınıza :)
Bugün 2. Gün tekrar kan verdim 129.9 olmuş değerlerim doktorumu aradım pazartesi birdaha kan verip haftaya keseye bakacakmis değerler şuan için çok iyi dedi
Bana 3 ayda etki etti femara 2.5 yıldır uğraşıyordum çocuk için ama sonunda kavuştum inşallah pazartesi keseye bakmaya çağırdı doktor şimdilik hgc değerlerim iyiymiş tam ikiye katlayarak gidiyor ben biraz acele etmişim ogrenmek için çok erken öğrendim şimdide vakit geçmiyor keseyi görme gününe benim belirtiler ağızda metalik tat , goguslerde aşırı hassasiyet ve sürekli uyku haliyle başladı halen devam ediyor inşallah sende en kısa zamanda müjdeli haberi alirsin
ay ne güzelll Allah saglkla kucagna almayı nasip etsin inşallah bebeğinii bende femera bu ilk bu y içtim adet bekliyorum umudum yok seni okuynca bırakmama kararı aldm 2 ay dha denicem :)))
ay ne güzelll Allah saglkla kucagna almayı nasip etsin inşallah bebeğinii bende femera bu ilk bu y içtim adet bekliyorum umudum yok seni okuynca bırakmama kararı aldm 2 ay dha denicem :)))
Ne kadar yeni öğrenmişsiniz nE güzeldir o çizgiyi görmek kimbilir 2 senedir hüsran benimki öyleçok istiyorumki Allah isteyen hepimizenasip etsin sizedesağlıklı gebelik nasip etsin inşallah bence yatın ve hiç kalkmayın
Ne kadar yeni öğrenmişsiniz nE güzeldir o çizgiyi görmek kimbilir 2 senedir hüsran benimki öyleçok istiyorumki Allah isteyen hepimizenasip etsin sizedesağlıklı gebelik nasip etsin inşallah bence yatın ve hiç kalkmayın
Amin canim rabbim szlerde nasip.etsin bugun kandil dualarimdasiniz hepinize nasip etsin tatdirsin nasipse 4 cocugum plcak yas 36 gircem esimde varikoseldi doktor olmaz demisti bende ondan rahattim bi ara istemistim baktim olmuyor rabbiiime razi geldim hic beklemezken 1 bucuk sene bekledim olmayinca kabullendigim anda supriz oldu ptogosteron kulllanmistim adetduzensizligi icin 10 gun sadece onunda etkisi varmi bilmiyorum
Kizlar bugün gittim doktora ultrasyon muayenesi yapıldı keseyi gördü doktor 5 haftalık hamileymisim çok heyecanlıyım yumurtam geç döllenmiş 2 hafta sonraya randevu verdi kalp atışını duymak için inşallah onuda duyacağım rabbim tez zamanda hepinize bu duyguyu tatmayi nasip etsin yıllarca husranin ardından bambaşka bir duygu halen idrak edebilmiş degilim