- 1 Ocak 2021
- 55
- 3
- 36
- 39
- Konu Sahibi Demetsudem2445
-
Çıkması lazım testte acilde kan verebilirsin en azindan adet sökücü yazarlar hamile değilsen hamilelik istiyosan inşallah hamilesindir geç dollenmede olabilir akşam acile gidin benceMerhaba arkadaşlar buraya iki defa daha yazmıştım adetim geçti diye şuan hala aynı durumdayım adet tarihimin üzerinden tam 12 gün geçti test yaptım predoctor early awox onların doğruluğu daha çok diye hepsi negatif çıktı ama hala adet olacakmışım gibi belirtiler yok hamilelik belirtileri de yok sadece arada bir saniyelik kasık ağrım oluyo oda her zaman değil çalıştığım ve işe daha 1 ay önce girdiğim için izin alıpta kan testi vermeyede gidemiyorum hamilemiyim olurmu testler negatif çıkmışken kan testi pozitif çıkarmı çünkü 12 gün geçti hastalığım gebelik olsaydı onlarda da çıkardı sanki geç döllenmemi oldu acaba adet tarihim gelmeden 3 veya 4 gün önce bir ilişkim oldu eşimle en son
burda okudum birazda acilde yapmıyolarmış galiba ben şu geç döllenmenin hesabını yapamıyorum adetten 3 yada 4 gün önce birliktelik oldu kaç gün geçmesi gerekiyoki acaba testlerde görünmesi içinÇıkması lazım testte acilde kan verebilirsin en azindan adet sökücü yazarlar hamile değilsen hamilelik istiyosan inşallah hamilesindir geç dollenmede olabilir akşam acile gidin bence
Yumurtlama gununu net biliyor musun cnmburda okudum birazda acilde yapmıyolarmış galiba ben şu geç döllenmenin hesabını yapamıyorum adetten 3 yada 4 gün önce birliktelik oldu kaç gün geçmesi gerekiyoki acaba testlerde görünmesi için
Okuduğum kadarıyla yapiyolar diye duyuyorum testim pozitif diyip git çalışıyorum gündüz gelemiyorum da kan alsinlarburda okudum birazda acilde yapmıyolarmış galiba ben şu geç döllenmenin hesabını yapamıyorum adetten 3 yada 4 gün önce birliktelik oldu kaç gün geçmesi gerekiyoki acaba testlerde görünmesi için
genelde hiç şaşırmaz adet tarihlerim 28 günde bir düzenli bir şekilde adet olurum 14. günü oluyorum genel anlamdaYumurtlama gununu net biliyor musun cnm
Genel anlamda mı ovulasyon yaptin mi cunku herkese gore degisebilir cnm bazisi regle bir hafta kala olabiliyorgenelde hiç şaşırmaz adet tarihlerim 28 günde bir düzenli bir şekilde adet olurum 14. günü oluyorum genel anlamda
son çare onu yapıcam gibi ilk defa adet tarihim bu kadar geç kalınca bende şüphelendim haliyleOkuduğum kadarıyla yapiyolar diye duyuyorum testim pozitif diyip git çalışıyorum gündüz gelemiyorum da kan alsinlar
ovulasyon hiç yapmadım genelde akıntımdan belli oluyo yumurtladığım ama geçen sene kadın doğum doktoruna kontrole gitmiştim bir sorun varmı diye adet olmama da 1 hafta felan vardı doktor ultrasonda bakıp yumurtaların çatlamaya hazır demişti birliktelik olursa hamilelik yüksek ihtimal demişti acaba ben iki keremi yumurtluyorum çünkü 13 yada 14. günde beyaz akıntım çok bari bir şekilde fazla oluyoGenel anlamda mı ovulasyon yaptin mi cunku herkese gore degisebilir cnm bazisi regle bir hafta kala olabiliyor
Akinti olduktan birkac gun sonra yumurtlama oluyo bnm oyle cunkuovulasyon hiç yapmadım genelde akıntımdan belli oluyo yumurtladığım ama geçen sene kadın doğum doktoruna kontrole gitmiştim bir sorun varmı diye adet olmama da 1 hafta felan vardı doktor ultrasonda bakıp yumurtaların çatlamaya hazır demişti birliktelik olursa hamilelik yüksek ihtimal demişti acaba ben iki keremi yumurtluyorum çünkü 13 yada 14. günde beyaz akıntım çok bari bir şekilde fazla oluyo
evet o aralar yumurtladığımı anlıyorum bende adetten öncede hep geliyo akıntım ama ben genelde adetin gelmesine bağlıyodum yani eğer ben adetten önce yumurtladıysam ki o arada eşimle birliktelik oldu o zmaan geç döllenme olmuş olabilirmi yani hala bir ihtimal hamile olabilirmiyim benim kafamı karıştıran gebelik testlerinde çıkmamasıAkinti olduktan birkac gun sonra yumurtlama oluyo bnm oyle cunku
Olabilir cnm regl olmuyorsan ve adetten bir hafta once yumurtladiysan en az 12 gun gecmesi lazim yani regli gunun gectikten 5-7 gun arasinda net sonuc alirsin mantikenevet o aralar yumurtladığımı anlıyorum bende adetten öncede hep geliyo akıntım ama ben genelde adetin gelmesine bağlıyodum yani eğer ben adetten önce yumurtladıysam ki o arada eşimle birliktelik oldu o zmaan geç döllenme olmuş olabilirmi yani hala bir ihtimal hamile olabilirmiyim benim kafamı karıştıran gebelik testlerinde çıkmaması
reglim geçeli bugün 12 gün oldu çıkması gerekmezmiydi testlerdeOlabilir cnm regl olmuyorsan ve adetten bir hafta once yumurtladiysan en az 12 gun gecmesi lazim yani regli gunun gectikten 5-7 gun arasinda net sonuc alirsin mantiken
kusura bakma çok anlamadığım için bu kadar detaylı soruyorumOlabilir cnm regl olmuyorsan ve adetten bir hafta once yumurtladiysan en az 12 gun gecmesi lazim yani regli gunun gectikten 5-7 gun arasinda net sonuc alirsin mantiken
Yok cnm estagfirullah demekki gec dollenme cnm bekle bakalim olmazsan doktora gidersinkusura bakma çok anlamadığım için bu kadar detaylı soruyorum
Bugün işyerinden izin alabilirsem eğer yarın gidip sağlık ocağına kan tahlili yaptırcam bakalım orda kesin çıkar zaten varmı yokmuYok cnm estagfirullah demekki gec dollenme cnm bekle bakalim olmazsan doktora gidersin
Evet cnm ozelde acilde de verebilirsinBugün işyerinden izin alabilirsem eğer yarın gidip sağlık ocağına kan tahlili yaptırcam bakalım orda kesin çıkar zaten varmı yokmu
Ben izmirde oturuyorum özelde 2000 TL dediler gebelik testine acilde fiyat degisirmi bilmiyorum tabiEvet cnm ozelde acilde de verebilirsin
Abartmislar sanki cnm valla sadece beta icin o kadar almamalari lazim ama ozel bu neyse saglik ocagindan ver iki gunde cikiyo amaBen izmirde oturuyorum özelde 2000 TL dediler gebelik testine acilde fiyat degisirmi bilmiyorum tabi
12 gündür bekliyorum 2 gün daha beklerim artık :) artık bir sonuca varmak istiyorum beklemek belirsizlik daha kötü çünkü çalışıyorum her gün işe giderken iki otobüs değiştiriyorum en azından gebelik varsa daha dikkatli davranırım bide yaşımda var 39 yaşındayım biraz riskli bir gebelik olabilirAbartmislar sanki cnm valla sadece beta icin o kadar almamalari lazim ama ozel bu neyse saglik ocagindan ver iki gunde cikiyo ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?