HAMİLEMİYİM GEÇ DÖLLENMEMİ KİMYASALMI YARDIM EDİN!

Demetsudem2445

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2021
55
3
36
39
Merhaba arkadaşlar buraya iki defa daha yazmıştım adetim geçti diye şuan hala aynı durumdayım adet tarihimin üzerinden tam 12 gün geçti test yaptım predoctor early awox onların doğruluğu daha çok diye hepsi negatif çıktı ama hala adet olacakmışım gibi belirtiler yok hamilelik belirtileri de yok sadece arada bir saniyelik kasık ağrım oluyo oda her zaman değil çalıştığım ve işe daha 1 ay önce girdiğim için izin alıpta kan testi vermeyede gidemiyorum hamilemiyim olurmu testler negatif çıkmışken kan testi pozitif çıkarmı çünkü 12 gün geçti hastalığım gebelik olsaydı onlarda da çıkardı sanki geç döllenmemi oldu acaba adet tarihim gelmeden 3 veya 4 gün önce bir ilişkim oldu eşimle en son

Çıkması lazım testte acilde kan verebilirsin en azindan adet sökücü yazarlar hamile değilsen hamilelik istiyosan inşallah hamilesindir geç dollenmede olabilir akşam acile gidin bence

Çıkması lazım testte acilde kan verebilirsin en azindan adet sökücü yazarlar hamile değilsen hamilelik istiyosan inşallah hamilesindir geç dollenmede olabilir akşam acile gidin bence
burda okudum birazda acilde yapmıyolarmış galiba ben şu geç döllenmenin hesabını yapamıyorum adetten 3 yada 4 gün önce birliktelik oldu kaç gün geçmesi gerekiyoki acaba testlerde görünmesi için

burda okudum birazda acilde yapmıyolarmış galiba ben şu geç döllenmenin hesabını yapamıyorum adetten 3 yada 4 gün önce birliktelik oldu kaç gün geçmesi gerekiyoki acaba testlerde görünmesi için
Okuduğum kadarıyla yapiyolar diye duyuyorum testim pozitif diyip git çalışıyorum gündüz gelemiyorum da kan alsinlar

Genel anlamda mı ovulasyon yaptin mi cunku herkese gore degisebilir cnm bazisi regle bir hafta kala olabiliyor
ovulasyon hiç yapmadım genelde akıntımdan belli oluyo yumurtladığım ama geçen sene kadın doğum doktoruna kontrole gitmiştim bir sorun varmı diye adet olmama da 1 hafta felan vardı doktor ultrasonda bakıp yumurtaların çatlamaya hazır demişti birliktelik olursa hamilelik yüksek ihtimal demişti acaba ben iki keremi yumurtluyorum çünkü 13 yada 14. günde beyaz akıntım çok bari bir şekilde fazla oluyo

Akinti olduktan birkac gun sonra yumurtlama oluyo bnm oyle cunku

Akinti olduktan birkac gun sonra yumurtlama oluyo bnm oyle cunku
evet o aralar yumurtladığımı anlıyorum bende adetten öncede hep geliyo akıntım ama ben genelde adetin gelmesine bağlıyodum yani eğer ben adetten önce yumurtladıysam ki o arada eşimle birliktelik oldu o zmaan geç döllenme olmuş olabilirmi yani hala bir ihtimal hamile olabilirmiyim benim kafamı karıştıran gebelik testlerinde çıkmaması

Olabilir cnm regl olmuyorsan ve adetten bir hafta once yumurtladiysan en az 12 gun gecmesi lazim yani regli gunun gectikten 5-7 gun arasinda net sonuc alirsin mantiken

Abartmislar sanki cnm valla sadece beta icin o kadar almamalari lazim ama ozel bu neyse saglik ocagindan ver iki gunde cikiyo ama
12 gündür bekliyorum 2 gün daha beklerim artık :) artık bir sonuca varmak istiyorum beklemek belirsizlik daha kötü çünkü çalışıyorum her gün işe giderken iki otobüs değiştiriyorum en azından gebelik varsa daha dikkatli davranırım bide yaşımda var 39 yaşındayım biraz riskli bir gebelik olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…