HAMİLEMİYİM GEÇ DÖLLENMEMİ KİMYASALMI YARDIM EDİN!

Anladim cnm insallah vardir saglikla kucagina alirsin kan ver bakalim sonucun ne olucak test yaptinmj

Anladim cnm insallah vardir saglikla kucagina alirsin kan ver bakalim sonucun ne olucak test yaptinmj
inşallah canım ya allah isteyen herkese nasip etsin inşallah test yaptım ama hep negatif çıktı en son pazartesi akşam yaptım çıkmadı ondan öncede 3-4 tane test yaptım hepsi negatif çıktı

Dikkat et öyle düşünme iyi düşün benim teyzem 43 yaşında doğurdu inşaallah iyi olacak hersey inan

Bakalim hayirlisi olsun Hakkinda cnm haber verirsin bizede
bugün kan verdim aksilikler yakamı bırakmıyodu :) doktora bhcg tahlili istiyorum dedim gebelik harici bütün tahlilleri girmiş şaka gibi allahtan e nabızdan kontrol ettim ne girmiş diye eşimi gönderip tekrar eklettirdim böyle olaylıydı yani sonuçta pazartesi öğleden sonra çıkacakmış yine beklemece yani en azından kan verebildim buda bişeydir:)

Stresten ya da myom kist vs bir durumdan gecikmiş de olabilir

Stresten ya da myom kist vs bir durumdan gecikmiş de olabilir
yani stresten çok zannetmiyorum çünkü en rahat günlerimi yaşıyorum çok daha fazla stresli olduğum zamanlar geçirdim o zaman bile bir gün atlamadı ara ara sol kasığıma ağrı giriyo bazende sağ kasığıma oluyo saniyelik eğer gebelik çıkmazsa kanda bende kist diye tahmin ediyorum olabiir yani

Geçen ay adetin normal mi oldu? Gebelik çok ilerleyince belli bir beta üstü idrar testinde çıkmıyor

En iyisi olana kadar ara ara test yapmak madem tahlil yaptıracak zaman yoksa.

bugün sonunda gidip verebildim kan tahlilini pazartesi çıkacakmış sonuç baklaım artık hayırlısını diliyoruz
aynı durumdayım. Haber verebilir misin? yerlesme kanaması gibi kan geldi öncesinde baktirdim test 1.20 geldi. ben de bekliyorum belki hamilelik olabilir diye. Umarım sizde de vardır

aynı durumdayım. Haber verebilir misin? yerlesme kanaması gibi kan geldi öncesinde baktirdim test 1.20 geldi. ben de bekliyorum belki hamilelik olabilir diye. Umarım sizde de vardır
Benim hiç kanama olması hep akıntı var beyaz pazartesi çıkınca sonuçlar haber veririm tabikide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…