- 28 Mayıs 2025
- 868
- 204
- 18
- 25
- Konu Sahibi Demetsudem2445
-
Anladim cnm insallah vardir saglikla kucagina alirsin kan ver bakalim sonucun ne olucak test yaptinmj12 gündür bekliyorum 2 gün daha beklerim artık :) artık bir sonuca varmak istiyorum beklemek belirsizlik daha kötü çünkü çalışıyorum her gün işe giderken iki otobüs değiştiriyorum en azından gebelik varsa daha dikkatli davranırım bide yaşımda var 39 yaşındayım biraz riskli bir gebelik olabilir
Anladim cnm insallah vardir saglikla kucagina alirsin kan ver bakalim sonucun ne olucak test yap
inşallah canım ya allah isteyen herkese nasip etsin inşallah test yaptım ama hep negatif çıktı en son pazartesi akşam yaptım çıkmadı ondan öncede 3-4 tane test yaptım hepsi negatif çıktıAnladim cnm insallah vardir saglikla kucagina alirsin kan ver bakalim sonucun ne olucak test yaptinmj
Bakalim hayirlisi olsun Hakkinda cnm haber verirsin bizedeinşallah canım ya allah isteyen herkese nasip etsin inşallah test yaptım ama hep negatif çıktı en son pazartesi akşam yaptım çıkmadı ondan öncede 3-4 tane test yaptım hepsi negatif çıktı
aynen canım hayırlısı artık tabikide sonuç çıkınca yazarımBakalim hayirlisi olsun Hakkinda cnm haber verirsin bizede
Bekle inşallah geç dollenmedir rabbim nasip etmistir güzel haberlerle gelirsin umarımson çare onu yapıcam gibi ilk defa adet tarihim bu kadar geç kalınca bende şüphelendim haliyle
Dikkat et öyle düşünme iyi düşün benim teyzem 43 yaşında doğurdu inşaallah iyi olacak hersey inan12 gündür bekliyorum 2 gün daha beklerim artık :) artık bir sonuca varmak istiyorum beklemek belirsizlik daha kötü çünkü çalışıyorum her gün işe giderken iki otobüs değiştiriyorum en azından gebelik varsa daha dikkatli davranırım bide yaşımda var 39 yaşındayım biraz riskli bir gebelik olabilir
inşallah canım ya allah isteyen herkese nasip etsinBekle inşallah geç dollenmedir rabbim nasip etmistir güzel haberlerle gelirsin umarım
inşallah gerçi benim ablamda 41 yaşında doğurdu 3. çocuğunuDikkat et öyle düşünme iyi düşün benim teyzem 43 yaşında doğurdu inşaallah iyi olacak hersey inan
bugün kan verdim aksilikler yakamı bırakmıyodu :) doktora bhcg tahlili istiyorum dedim gebelik harici bütün tahlilleri girmiş şaka gibi allahtan e nabızdan kontrol ettim ne girmiş diye eşimi gönderip tekrar eklettirdim böyle olaylıydı yani sonuçta pazartesi öğleden sonra çıkacakmış yine beklemece yani en azından kan verebildim buda bişeydir:)Bakalim hayirlisi olsun Hakkinda cnm haber verirsin bizede
Stresten ya da myom kist vs bir durumdan gecikmiş de olabilirMerhaba arkadaşlar buraya iki defa daha yazmıştım adetim geçti diye şuan hala aynı durumdayım adet tarihimin üzerinden tam 12 gün geçti test yaptım predoctor early awox onların doğruluğu daha çok diye hepsi negatif çıktı ama hala adet olacakmışım gibi belirtiler yok hamilelik belirtileri de yok sadece arada bir saniyelik kasık ağrım oluyo oda her zaman değil çalıştığım ve işe daha 1 ay önce girdiğim için izin alıpta kan testi vermeyede gidemiyorum hamilemiyim olurmu testler negatif çıkmışken kan testi pozitif çıkarmı çünkü 12 gün geçti hastalığım gebelik olsaydı onlarda da çıkardı sanki geç döllenmemi oldu acaba adet tarihim gelmeden 3 veya 4 gün önce bir ilişkim oldu eşimle en son
yani stresten çok zannetmiyorum çünkü en rahat günlerimi yaşıyorum çok daha fazla stresli olduğum zamanlar geçirdim o zaman bile bir gün atlamadı ara ara sol kasığıma ağrı giriyo bazende sağ kasığıma oluyo saniyelik eğer gebelik çıkmazsa kanda bende kist diye tahmin ediyorum olabiir yaniStresten ya da myom kist vs bir durumdan gecikmiş de olabilir
En iyisi olana kadar ara ara test yapmak madem tahlil yaptıracak zaman yoksa.yani stresten çok zannetmiyorum çünkü en rahat günlerimi yaşıyorum çok daha fazla stresli olduğum zamanlar geçirdim o zaman bile bir gün atlamadı ara ara sol kasığıma ağrı giriyo bazende sağ kasığıma oluyo saniyelik eğer gebelik çıkmazsa kanda bende kist diye tahmin ediyorum olabiir yani
bugün sonunda gidip verebildim kan tahlilini pazartesi çıkacakmış sonuç baklaım artık hayırlısını diliyoruzEn iyisi olana kadar ara ara test yapmak madem tahlil yaptıracak zaman yoksa.
aynı durumdayım. Haber verebilir misin? yerlesme kanaması gibi kan geldi öncesinde baktirdim test 1.20 geldi. ben de bekliyorum belki hamilelik olabilir diye. Umarım sizde de vardırbugün sonunda gidip verebildim kan tahlilini pazartesi çıkacakmış sonuç baklaım artık hayırlısını diliyoruz
Evet geçen ay normal adet günümde oldum hep öyle olurum hiç geçmez adetimGeçen ay adetin normal mi oldu? Gebelik çok ilerleyince belli bir beta üstü idrar testinde çıkmıyor
Benim hiç kanama olması hep akıntı var beyaz pazartesi çıkınca sonuçlar haber veririm tabikideaynı durumdayım. Haber verebilir misin? yerlesme kanaması gibi kan geldi öncesinde baktirdim test 1.20 geldi. ben de bekliyorum belki hamilelik olabilir diye. Umarım sizde de vardır
Merak ettim bende inşallah vardırBenim hiç kanama olması hep akıntı var beyaz pazartesi çıkınca sonuçlar haber veririm tabikide
Vallahi ya menopoza girdim yada hamileyimMerak ettim bende inşallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?