• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim kızlar

Ayyyy var var hayırlı olsun canım inşallah Darısı başımıza 😍😍 farklı bir belirtin oldu mu bu ay
Amin canım saolasın aynen valla darısı size artık❤️Rahmin ortasına kramp ağrılar giriyordu 4-5 kez oldu yoğun hissettim ufak bel ağrıları son 2 gündürde koku hassasiyeti başka bişey yok

Ben bu markaya çok güveniyorum ve kullanıyorum. Yalancı çıkartacağını sanmıyorum bence var🌸 dpo 13ise reglinize 1 gün kalmış. Çünkü çatlamadan sonra 14sayılır adet günümüz o gün olur.
Evet doğruymuş çarşamba günü tam 4 haftalık olmuş oluyor günüm gelmeden test yapınca erkenden öğrendim darısı size kızlar hayırlı haberler verin ❤️🌸💕

Eklentiler

• 1000041434.webp
    1000041434.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 128
Benim 11 diyor ama benimde öyle 12-13 te olur hep gecikiyor bi de bu ay düşükten dolayı korunduk aralıkta denicez işte :(

İnşallah canım benim. benim yakın arkadaşım da öyle yaptı. düşük yapmıştı sonra 1 ay korundu diğer ay da hamile kaldı . inşallah seninde oyle olur sağlıkla sıhhatle

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım.ilk defa bu marka kullandım projektör erken gösterenden.bat 4 gun kala yaptım ama cok silik cizgi çıktı.3 cizgi gibi duruyor ne olduğunu tam anlamadım bana yardımcı olabilir misiniz
1000033189.webp

Back
X