- 14 Eylül 2025
- 763
- 175
- 18
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
Amin canım saolasın aynen valla darısı size artıkAyyyy var var hayırlı olsun canım inşallah Darısı başımızafarklı bir belirtin oldu mu bu ay
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım saolasın aynen valla darısı size artıkAyyyy var var hayırlı olsun canım inşallah Darısı başımızafarklı bir belirtin oldu mu bu ay
Evet doğruymuş çarşamba günü tam 4 haftalık olmuş oluyor günüm gelmeden test yapınca erkenden öğrendim darısı size kızlar hayırlı haberler verinBen bu markaya çok güveniyorum ve kullanıyorum. Yalancı çıkartacağını sanmıyorum bence vardpo 13ise reglinize 1 gün kalmış. Çünkü çatlamadan sonra 14sayılır adet günümüz o gün olur.
Sağlıkla gelsin inşallahEvet doğruymuş çarşamba günü tam 4 haftalık olmuş oluyor günüm gelmeden test yapınca erkenden öğrendim darısı size kızlar hayırlı haberler verin![]()
Canım verdim kan 48 çıktı![]()
Saol canım Allah razı olsun darısı sizlereSağlıkla gelsin inşallah![]()
Canım benim Allah razı olsun hep dualarımdasınızhayırlı olsun canım benim:) rabbim sağlıkla sıhhatle kucaguna almayı nasip etsın. bize de dua et:)
ılk cocuk mu ıkıncı cocuk mu canımSaol canım Allah razı olsun darısı sizlere
Canım benim Allah razı olsun hep dualarımdasınız![]()
İkinci canım ilki 8 yaşındaılk cocuk mu ıkıncı cocuk mu canım
ay masallah :) bende ıkıncı ıcın ugrasıyorum yaş kaç . benımde ılkı yeni beş olacakİkinci canım ilki 8 yaşında![]()
97 doğumluyum canım sizede maşallah ben oğlumu okula gönderdiğimden rahatım bi tıkay masallah :) bende ıkıncı ıcın ugrasıyorum yaş kaç . benımde ılkı yeni beş olacak
Bakar mısınızayyy evet görüyorumm :) hemen kan ver bence![]()
Var gorunuyor ilk testteBanada bakar mısınız
silik çıkmış kan testi ver bence hemenBakar mısınız
selam canım iyiyim sen nasılsın? bat bekliyorumG Gmzlicglar nasılsın canım.
selam canım iyiyim sen nasılsın? bat bekliyorumyine..
Benim 11 diyor ama benimde öyle 12-13 te olur hep gecikiyor bi de bu ay düşükten dolayı korunduk aralıkta denicez iştekaçtasın:) benim regli tarihi 7 kasım ama bence o değil son 3 ay reglim sapıttı :) DOP 9 dayım:)
Benim 11 diyor ama benimde öyle 12-13 te olur hep gecikiyor bi de bu ay düşükten dolayı korunduk aralıkta denicez işte![]()
ayy amin :)İnşallah canım benim. benim yakın arkadaşım da öyle yaptı. düşük yapmıştı sonra 1 ay korundu diğer ay da hamile kaldı . inşallah seninde oyle olur sağlıkla sıhhatle