- 19 Mayıs 2021
- 21
- 3
- 36
- 27
- Konu Sahibi Guclukal34
-
Merhaba tarihleri yanlış yazmışsın ayrıca bu şekilde kimse bilemez kan testi verMerhaba arkadaşlar ben 7 aylik evliyim evliligimin ilk gununden beri hamilelik planliyorum ben gecen ay 17.05.2021 de adet oldum adetim bitti sonra 01.06.2021 yani 1 hafta sonra tekrar adet gordum 6 gun felan surdu ama normade ben 27 yada 28 gunde bir adet olurum ama bu ay icimde his var hamileyim die lutfen bana yardim edin kasiklarim belim ve topuklarim cok agiriyo benim gibi yasayip hamile kalan varmii ne yapmaliyim
Tarihleri yanliş yazmisim simdi duzeltim tekrar bakarmisinizBebek için bu kadar erken karar verdiyseniz demek ki acayip çok istiyorsunuz inşallah doğru zamanda sağlıklı bir evlat sahibi olursunuz..
Adet tarihlerinizde bir karışıklık oldu sanırım ilk adet olduğum dediğiniz tarih zaten bu ay.. Diğer verdiğiniz tarih önümüzdeki ay.. Ama sanıyorum bu ay adet oldunuz.. Eğer öyleyse hem adet görüp hem hamile olma şansınız yok maalesef.. Bu şekilde adet olup hamile kalan yüzde bir gibi çok nadir..
Acele etmeyin hemen olacak diye bir kaide yok ama inşallah Allah gönlünüze göre verir
Ustune gorme diyolar dusuk yapiyo olabirsin diyolar tarihleri duzeltimMerhaba tarihleri yanlış yazmışsın ayrıca bu şekilde kimse bilemez kan testi ver
Canım baktım.. Ama yine bir hafta sonra adet olmamışsın yaklaşık 2 hafta sonra tekrar adet olmuşsun.. Ve 6 gün olmuşsun.. Senin bahsettiğin şey baya baya adet gibi duruyor.Tarihleri yanliş yazmisim simdi duzeltim tekrar bakarmisiniz
Yani ben nisan 17 de adet gordum snra adetim bitti 1 hafta sonra tekrar adet gordum mayisin 1 de boyle olupta hamile olan oldumu acaba ustune gorme olabilirmiUstune gorme diyolar dusuk yapiyo olabirsin diyolar tarihleri duzeltim
Anliyorum sizi adetimin birinci gunu nisan 17 ve nisan 22 sinde bitti sonra ki adetim 15 mayis olacagina 1 mayis olduCanım baktım.. Ama yine bir hafta sonra adet olmamışsın yaklaşık 2 hafta sonra tekrar adet olmuşsun.. Ve 6 gün olmuşsun.. Senin bahsettiğin şey baya baya adet gibi duruyor.
Üstüne görme dedikleri şey aslında yerleşme kanaması dedikleri implantasyon kanaması.. Yani ben öyle biliyorum.. İkisini kaybettiğim 3 hamilelik yaşadım üçünde de bu kanamayı gördüm fakat 6 gün sürmüyor.. En fazla 3 gün sürüyor ve de adet kanaması gibi olmuyor belki herkeste farklıdır bilemem ama ben hep adetime yaklaşık 5 6 gün kala bu kanamayı yaşamıştım
Anladım canım.. Hayırlısı olsun diyelim o zamanAnliyorum sizi adetimin birinci gunu nisan 17 ve nisan 22 sinde bitti sonra ki adetim 15 mayis olacagina 1 mayis oldu
Biz sana ne desek doğru olur? Üstüne görüyorsun desek umut veririz düşük desek belki durduk yere üzeriz en iyisini kan vermen bu şekilde sana kimse yardımcı olamaz inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar olurUstune gorme diyolar dusuk yapiyo olabirsin diyolar tarihleri duzeltim
Tsk ederim canim eğer 1 mayistakini adet sayrsam benim adetime suan 6 yada 7 gun var kan testi cikarmiBiz sana ne desek doğru olur? Üstüne görüyorsun desek umut veririz düşük desek belki durduk yere üzeriz en iyisini kan vermen bu şekilde sana kimse yardımcı olamaz inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar olur
Bence birkaç gün daha bekle gec döllenme olayı da var ya inşallah varsa ogrenirsinTsk ederim canim eğer 1 mayistakini adet sayrsam benim adetime suan 6 yada 7 gun var kan testi cikarmi
Son adet tarihiniz 1 mayis ise dongunuze göre bu ayin 28 inde adet olmanız gerekiyor ..henüz vakit var şimdiden belirti vermez adet tarihinize bir iki gün kala erken gebelik testi yapın yada en garanti adet in gecikmesini bekleyinMerhaba arkadaşlar ben 7 aylik evliyim evliligimin ilk gununden beri hamilelik planliyorum ben gecen ay 17.04.2021 de adet oldum adetim bitti sonra 01.05.2021 yani 1 hafta sonra tekrar adet gordum 6 gun felan surdu ama normade ben 27 yada 28 gunde bir adet olurum ama bu ay icimde his var hamileyim die lutfen bana yardim edin kasiklarim belim ve topuklarim cok agiriyo benim gibi yasayip hamile kalan varmii ne yapmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?