- 29 Ekim 2016
- 1.368
- 391
- 123
- 35
Acilde kadın doğum yokmu olmasa da bakıyorlar da özel hastanede istek üzerine para alıyor 25 lira kadar yaoiyorlarBen acilde yaptırdım canım test yaptım çizgi çıktı hemen gittim kan verdim 1 saate çıktı öğrendim
Test bakiliyor canim hamile suphesi varsa ilac vermeden once hsmilelik varmi yokmu bskiyorlarki . Ona gord ilac veriyorlar.Insallah ya bende bilmiyordum baktklarini oyle bisey varsa hemen giderim
Ben birinde gittiğimde ağrım vardı tek taraflı o gebelik değilmiş ama gebeliğe bakıldı sonra test yaptım ikinci çizgi çıktı gittim kan tahlili yaptırmak istiyorum dedim baktılarAcilde yaptiranlar var. Baktirmak istediklerinimo soyluyorlar. Yoksa bir sikayetle gidiyorlar bilmiyorum. Goren biri varsa yazsa keske
Cikmazmiki 3 haftalikkenCnm ben dr gittim adetim gecikince bebek yok dedi kan da cikmadi bnm 3 haftalikmis o zmn sik idrara cikiyodum geceleri cok terliyodum belirti bunlar vardi tarlusal verdi bana ictim olmayinca dr gittim bi daha bu sefer kese bebek gorundu daha sonra goguslerim sismeye akintim olmaya basladi
Gitmek istiyorum kesin yaparlarmi testNe yapican gidecekmisin. Merak ettim.
İdrarda cikmissa kanda cikar.Cikmazmiki 3 haftalikken
En adetime 3 gün kala öğrendim ne zaman gebeliğin oluştuğuna bağlıCikmazmiki 3 haftalikken
Uzak mı acil sanaGitmek istiyorum kesin yaparlarmi test
Özel hastanenin özeli kesin bakar da zaten ben devkettede özelde de yaptirdimUzak mı acil sana
Bnm kana gec cikiyomus cnm dr ole dedi cunki iki bebegimde de gecikmeden baya sonra ogrendik sende ole oluck die bişey yokCikmazmiki 3 haftalikken
Tamam bi gideyimAcilde kadın doğum yokmu olmasa da bakıyorlar da özel hastanede istek üzerine para alıyor 25 lira kadar yaoiyorlar
Yok degilUzak mı acil sana
Tamam canimBnm kana gec cikiyomus cnm dr ole dedi cunki iki bebegimde de gecikmeden baya sonra ogrendik sende ole oluck die bişey yok
Devlet hastanesi yakinEylul yapmak istiyorum demis yapmislar. Ozelse mutlaka yapar sanirim . Yakinmi hastane.
Tamam canim[/QUOTE
Bizde merakladik bizede haber et hani inş gönlüne göre olsun canım 1 1 buçuk saate çıkar
Devlet hastanesine gidip ne dedin canimÖzel hastanenin özeli kesin bakar da zaten ben devkettede özelde de yaptirdim
Canım test yaptım ikinci çizgi çıktı gebelikten şüpheleniyor um kanda bakabilirmisiniz dedim agrin falan da varsa onu de ilaç almadan öğrenmek istiyorum de iki gün e bir hatta yine acile gittim canım iki katı oluyor mu diyeDevlet hastanesine gidip ne dedin canim
Tamam canim sagolCanım test yaptım ikinci çizgi çıktı gebelikten şüpheleniyor um kanda bakabilirmisiniz dedim agrin falan da varsa onu de ilaç almadan öğrenmek istiyorum de iki gün e bir hatta yine acile gittim canım iki katı oluyor mu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?