Hamilemiyim lutfen yardimci olun

Birinde ağrım vardı ben böbrek taşı dusurdugum için korkmuştum ona diye bile gittiğimde gebeliğe baktılar hatta serum taktılar gebelik şüphesi die parol falan verdiler serumla kan sonuçu beklerken

Ayın 24 adet bugun hep beyaz akıntı geliyor damla damla ara araarkadaslar neden oluyor bu bilen var mı?

Cikmadi kizlar nasip degilmis sagolun hersey icin
Canım ben dünden beri takip ettim senin adına çok üzüldüm ama üzme kendini herkes aylarca uğraşyr ben test negatif görünce bile iki gün kendime gelmeyrm yanlış yaptgmz şey kendimizi çok kaptırmamız insallah bigün gelecek bebişlermizi kucağımıza alacaz rabbim büyük dua edelim hep

Allah vakti saatinde nasip edecek insallah. Bende cok test yaptim zamaninda kan olsun idrar olsun. Negatifleri cok gordum. Hic üzülme. Yaşin genc sabredip dua et canım. Allah isteyen herkese nasip eder insallah

Allahim ya nasilda.pozitif.cikio testlerdeeeee rabbbiiom hayirlisyla nasil etsin insallah yaa

Vardır bir hayır bunda da canım sıkıntı yasamada geç olsun güç olmasın ben doktor hatasıyla bebeğim alındı iğne yapıldı 6 ay bekledim yaklaşık 1 sene ağladım çok üzüldüm oyuzden vardır bir hayır emin ol zamanında olsunda varsın geç olsun ne kadarlık evlisin kaçıncı denemen bilmiyorum canım ama sen güçlü olmak zorundasın

7 aylik evliyim canim hic korunmadik daha erken biliyorum ama disaridaki insanlari biliyosundur baskilari insan ister istmez uzuluyor

7 aylik evliyim canim hic korunmadik daha erken biliyorum ama disaridaki insanlari biliyosundur baskilari insan ister istmez uzuluyor
Bilmez olurmuyum canım heryerde aynı şeyler inş gönlüne göre olur dua et ben çok dua ettim

Canim sen yinede dikkat et benimde idrarda cok cok cok silik golge gibi çıkıyordu ovulasyon testlerinde siyah cikiyodu bata dort gün kala kana gittim cikmadi ama idrarda yibe ovida yine cikiyordu sonra gunum gecti yedi gun idrarda cikti ama.yine silik sayilirdi cok az gorunuyodi sonra kana gittim 60.52cikti ultrasonsa gorunmedi bile rahim kalinlasmis doktor dedi sonra iki gunde bir artti gec dollenmeymis gerci senin testin daha koyu ama olsun hersey rabbimden sen yinede tedbirini al taktiri Allaha birak hayirlisi ne zaman ise o zaman nasip etsin saglikli nasip etsin hayirlini versin insallah

Vala canim bende hissediyor gibiyim agri hala var dun banada parol verdi ama icmek istemedim olmasa testte bu kadar net cikmazdi die dusunuyorum hemde arka arkaya iki test adetime 4 gun var bakalm bekliycem bende tekrar giderim buyuk ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…