- 29 Ekim 2016
- 1.368
- 391
- 123
- 35
Birinde ağrım vardı ben böbrek taşı dusurdugum için korkmuştum ona diye bile gittiğimde gebeliğe baktılar hatta serum taktılar gebelik şüphesi die parol falan verdiler serumla kan sonuçu beklerkenCanım test yaptım ikinci çizgi çıktı gebelikten şüpheleniyor um kanda bakabilirmisiniz dedim agrin falan da varsa onu de ilaç almadan öğrenmek istiyorum de iki gün e bir hatta yine acile gittim canım iki katı oluyor mu diye
Tamam canimMide bulantin yada agrin varsa ona gore ilac alcam diyebilirsin. Sonucunu mutlaka yaz
Çok sevindim canım. Haber et bizedeKizlar kan verdim sonuc bekliyorum hersey icin sagolun
Tamam canim ederim dua edin olurmuÇok sevindim canım. Haber et bizede
İnş canım vardır bebiş rabbim gönlüne göre versinTamam canim ederim dua edin olurmu
Canım ben dünden beri takip ettim senin adına çok üzüldüm ama üzme kendini herkes aylarca uğraşyr ben test negatif görünce bile iki gün kendime gelmeyrm yanlış yaptgmz şey kendimizi çok kaptırmamız insallah bigün gelecek bebişlermizi kucağımıza alacaz rabbim büyük dua edelim hepCikmadi kizlar nasip degilmis sagolun hersey icin
Allah vakti saatinde nasip edecek insallah. Bende cok test yaptim zamaninda kan olsun idrar olsun. Negatifleri cok gordum. Hic üzülme. Yaşin genc sabredip dua et canım. Allah isteyen herkese nasip eder insallahCikmadi kizlar nasip degilmis sagolun hersey icin
Cikmadi kizlar nasip degilmis sagolun hersey icin
7 aylik evliyim canim hic korunmadik daha erken biliyorum ama disaridaki insanlari biliyosundur baskilari insan ister istmez uzuluyorVardır bir hayır bunda da canım sıkıntı yasamada geç olsun güç olmasın ben doktor hatasıyla bebeğim alındı iğne yapıldı 6 ay bekledim yaklaşık 1 sene ağladım çok üzüldüm oyuzden vardır bir hayır emin ol zamanında olsunda varsın geç olsun ne kadarlık evlisin kaçıncı denemen bilmiyorum canım ama sen güçlü olmak zorundasın
Amin canim cumlemize bende anlamadimAllahim ya nasilda.pozitif.cikio testlerdeeeeerabbbiiom hayirlisyla nasil etsin insallah yaa
Amin canimAllah vakti saatinde nasip edecek insallah. Bende cok test yaptim zamaninda kan olsun idrar olsun. Negatifleri cok gordum. Hic üzülme. Yaşin genc sabredip dua et canım. Allah isteyen herkese nasip eder insallah
Bilmez olurmuyum canım heryerde aynı şeyler inş gönlüne göre olur dua et ben çok dua ettim7 aylik evliyim canim hic korunmadik daha erken biliyorum ama disaridaki insanlari biliyosundur baskilari insan ister istmez uzuluyor
Ediyorum canim vardir rabbimin bir bildigi gec olsun guc olmasinBilmez olurmuyum canım heryerde aynı şeyler inş gönlüne göre olur dua et ben çok dua ettim
Merhaba kizlar sorum şu benim reglm ayin 21 i fakat adet duzensizligim var o yuzden degisebiliyor 4 gun once kasiklarimda sag taraf ozellikle batmalar ve sanci basladi idrar testi yaptim 5 dk bekledim cikmadi koydum sabah kalktigimda ikinci cizgi hafif cikmisti 2 gun sonra tekrarladim bu sefer daha net ve 5 10 dk da cikti bugun aksam tekrar yaptim fakat cikmadi 2 testte cikip 3 uncude cikmamasi hamile olmadigimimi gosterir(
Vala canim bende hissediyor gibiyim agri hala var dun banada parol verdi ama icmek istemedim olmasa testte bu kadar net cikmazdi die dusunuyorum hemde arka arkaya iki test adetime 4 gun var bakalm bekliycem bende tekrar giderim buyuk ihtimalCanim sen yinede dikkat et benimde idrarda cok cok cok silik golge gibi çıkıyordu ovulasyon testlerinde siyah cikiyodu bata dort gün kala kana gittim cikmadi ama idrarda yibe ovida yine cikiyordu sonra gunum gecti yedi gun idrarda cikti ama.yine silik sayilirdi cok az gorunuyodi sonra kana gittim 60.52cikti ultrasonsa gorunmedi bile rahim kalinlasmis doktor dedi sonra iki gunde bir artti gec dollenmeymis gerci senin testin daha koyu ama olsun hersey rabbimden sen yinede tedbirini al taktiri Allaha birak hayirlisi ne zaman ise o zaman nasip etsin saglikli nasip etsin hayirlini versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?