Hamilemiyim yardım edin kızlar

eszey27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2021
45
13
38
30
Herkese selam, 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım maalesef. Bu ay adetim 1 gün gecikti. Kasıklarımda ara ara ağrı ve batma, mide bulantısı ve koku hassasiyeti var. Dayanamadım test yaptım ama çok silik bir çizgi var yani o kadar silik ki pembe bile değil. Sadece ışıkta dikkatli bakınca çıkıyor. Sizce hamile olabilir miyim ? Kolay kolay gecikmem

Hayatım testini paylaşır mısın,

Aslinda belirtiler adetle aynidir hep. Gecikmeye gore durum degisir belirtiler de degisir. Baska sebeplede gecikmis olabilir ama emin olmak icin bekle iki gun sonra testi tekrarla netlesir varsa

Bilgim olduğunca cevaplamak istedim. Çok az bi çizgi bile varsa kanda belli olur aslında değer düşük de olsa. Kan verip de bakabilirsiniz emin olmak için ya da 2 gün daha bekleyin, toplam gecikmeniz 3 gün olsun öyle idrar testi yapın yeniden daha sağlıklı olabilir

Daha önce kimyasal hamileliğimde de 3 gün gecikmede direk kırmızıyı görmüştüm. Belki de erken davrandım

Aslinda belirtiler adetle aynidir hep. Gecikmeye gore durum degisir belirtiler de degisir. Baska sebeplede gecikmis olabilir ama emin olmak icin bekle iki gun sonra testi tekrarla netlesir varsa
Ya daha önce de hamile kaldığımda belirtiler buna benzerdi. Batma hissi özellikle adet döneminde hiç yaşamadığım bir durum. Sabah tekrar deneyeceğim umarım olumlu olur

Ya canım aslında o kadar silik ki çöpe attım. Yarın sabah yeniden tekrarlıyıp sizinle durumu paylaşacağım
Tamam kuzucum bekliyorum, inşallah hayırlı sonuçlar alırsın

Canım merhaba benimde adet geçikmesi 3. Gün test yaptım o kadar silikti ki telefon flaş tutunca zor gözüküyordu hatta eşim göremedi çizgiyi bende üç tane daha test yaptım aynı gün hepsi çok silikti adet geçikmesi 6.Gün yaptım koyu kırmızı olmuştu bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…