Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay amin inşallah canım ne olur dua einş ikinizde hamilesinizdir kızlar güzel haberler alin inş![]()
Ay amin inşallah canım ne olur dua e
Güzel duaların için saol canım benimRabbim sizlerede güzel haber bekleyenlerede versin inş ALLAH kucaklarınızı doldursun hepinizin Amin dua edicem kimin duası kabul olur bilinmez :)
İnşallah buna gerek kalmaz hamileyimdir ve ben nedense kendimde ilk defa böyle şeyler yaşayıp şüphelenmiyorum ve inanki ben hamileyim diyorum tain nasip etmişse olur nasipse yoksa rabbimin vardır bi bildi gi o kulları için en iyisini yapar hayırlısı inşallah bu önerin içinde saol cnm
Elif peşindeyim İnan bana kafanı yoruyorsun İnan bana bu ay olmasada önümüzdeki aylarda kalacaksın ama stressiz bak ben evlendim ilk yıl ikiz düşük yaptım sonra psikolojim senin gibi olmuştu her ay test yapıyordum sonra yanlış doktorların eline düştüm o hataları düzeltmeye yıllarım gitti sonra gebeliğimde torsiyon oldu sonlandı sonra kimyasallarım dış gebeliğim oldu en son sonra doktorum Ankara’da mükemmel bir adam yalvardı hadi tüp bebek yapalım bak olacak die o dışgebelik acısından sonra ben doktorumun yanından kaçtım ne tüp bebek gebelik testini bile allahım dış gebe olmayayım korkusu ile almaya başladımCanım test sonucun kaç çıktı
Allah razı olsun canım benim rabbim sanada inşaallah nasip etsinCanım bizde 9 aydır deniyoruz bakalım inşallah olur . inşallah sende hamilesindir çok dua ettim şimdi sana . Allah bu mübarek ay’ın hatrı için sana sağlıklı bir hamilelik süreci ve hayırlı, bereketli bir evlat nasip etsin inşallah .
Allah razı olsun canım benimRabbim sizlerede güzel haber bekleyenlerede versin inş ALLAH kucaklarınızı doldursun hepinizin Amin dua edicem kimin duası kabul olur bilinmez :)
Yasadıkların çok kötü.. Ya insan ister istemez takıyor.. Allah şu mübarek günlerin hatırına hep yanında olsun hayırlı ve saglıklı bir evlat nasip etsinElif peşindeyim İnan bana kafanı yoruyorsun İnan bana bu ay olmasada önümüzdeki aylarda kalacaksın ama stressiz bak ben evlendim ilk yıl ikiz düşük yaptım sonra psikolojim senin gibi olmuştu her ay test yapıyordum sonra yanlış doktorların eline düştüm o hataları düzeltmeye yıllarım gitti sonra gebeliğimde torsiyon oldu sonlandı sonra kimyasallarım dış gebeliğim oldu en son sonra doktorum Ankara’da mükemmel bir adam yalvardı hadi tüp bebek yapalım bak olacak die o dışgebelik acısından sonra ben doktorumun yanından kaçtım ne tüp bebek gebelik testini bile allahım dış gebe olmayayım korkusu ile almaya başladım
Amin canım cümlemizin bu yüzden lütfen sen takıntı yapma rabbim kullarını kaldıramayacağı yükle imtihan etmezmiş çok arama hayırlısı de biliyorum zor ama öyle de İnan benim tecrübelerimi yaşamanı istemem biliyorum şuanki hislerini olmadıktan sonra da bunu fark eden ard niyetli insanların laf sokmalarını herşeyi biliyorum yaşadım zor ama önemli olan şu sen eşin ile mutlu olmaya bak gerisini akışına bırakYasadıkların çok kötü.. Ya insan ister istemez takıyor.. Allah şu mübarek günlerin hatırına hep yanında olsun hayırlı ve saglıklı bir evlat nasip etsin![]()
İnşallah cnm allah razı olsunİnşallah hamilesindir canm
Benimde belirtiler pek aşikar olmasada yani adetle karıştırma ihitmalim olsada var. Testimde bu. Dün olmam gerekiyordu ama olmadım hala. 11 mayısda bekliyordum adetimi.İnşallah cnm allah razı olsun
Rabbim sanada hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah canm ama benmi yanlış görüyorum ikinci cixi var sadece biraz silikBenimd
Benimde belirtiler pek aşikar olmasada yani adetle karıştırma ihitmalim olsada var. Testimde bu. Dün olmam gerekiyordu ama olmadım hala. 11 mayısda bekliyordum adetimi.
Umarım Rabbim gönlüne göre verir herkesin hayırlısı olsun
Hadi bakalım inşallah hamilesindir cnmRabbim sanada hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah canm ama benmi yanlış görüyorum ikinci cixi var sadece biraz silik
Rabbim sanada hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah canm ama benmi yanlış görüyorum ikinci cixi var sadece biraz silik
İnşallah canım allah razı olsun. Testin bozuk olma ihtimaline karşı tekrarlıcam. 2 gün geciktim sayılır hemen hemenHadi bakalım inşallah hamilesindir cnm
İnşallah hamilesindir canım rabbim evlat sevgisini hiç bir kadından mahrum etmesin ben 5 yıldır ne test ler yaptım hep tek cizgi rabbim sanada banada isteyen herkese de o duyguyu yaşatsın inşallahİnşallah canım allah razı olsun. Testin bozuk olma ihtimaline karşı tekrarlıcam. 2 gün geciktim sayılır hemen hemen
Amin canım inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı bi evlat nasip eder sanada. Hayırlısıyla bu duyguyu nasip eder tüm isteyenlereİnşallah hamilesindir canım rabbim evlat sevgisini hiç bir kadından mahrum etmesin ben 5 yıldır ne test ler yaptım hep tek cizgi rabbim sanada banada isteyen herkese de o duyguyu yaşatsın inşallah
Benimde bügündü olmadım canım bende kendimden cok şüpheleniyorum ama şöyle birseyde var adetten 5 gün önce kan testi yaptım sonuç 0 erken mi yaptım yoksa gebelik yokmu bilmiyorum adetim 1 gün geçti benim adetim cok düzenlidir gün şaşmaz 30 gün der bir olurum inşallah nasip etmiştir rabbimAmin canım inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı bi evlat nasip eder sanada. Hayırlısıyla bu duyguyu nasip eder tüm isteyenlere
Senin adet tarihi ne zaman