hamilemiyim yardım edin lütfen

Benimde bügündü olmadım canım bende kendimden cok şüpheleniyorum ama şöyle birseyde var adetten 5 gün önce kan testi yaptım sonuç 0 erken mi yaptım yoksa gebelik yokmu bilmiyorum adetim 1 gün geçti benim adetim cok düzenlidir gün şaşmaz 30 gün der bir olurum inşallah nasip etmiştir rabbim
Anladım canım inşallah rabbimin izniyle güle güle meleğini kucağına alırsın. Aslında kan testinde çıkması lazım. Ama yinede adetin bikaç gün geçsin yine yaptır.
idrar testi yaptınmı peki

Anladım canım inşallah rabbimin izniyle güle güle meleğini kucağına alırsın. Aslında kan testinde çıkması lazım. Ama yinede adetin bikaç gün geçsin yine yaptır.
idrar testi yaptınmı peki
Yok cnm yapmadım adetim in üstünden geçsin biraz adet olmayacağıma tam emin olayım 5 yıl beklemişim bir 4 5 gün bekleyip direk kan yapıcam

İnşallah kardeşim inşallah sende güzel haberler alırsın mutlaka haber et bence sen hamilesin ne kadar süredir evlisin cnm
Sağolasın canım hep beraber iyi haberleri yazarız.
Ben 4 Yıl olucak eylülde evleneli. 2 aydır istiyoruz. Ama bu ay hiç umudum yoktu yumurtlama günlerimi falan takip edemedim hiç ilişki yaşayamadık doğru dürüst. O yüzden umudum bu ay için yok ama kendimi bildim bilelide çok düzenli adetlerim bikere bile 1 gün bile gecikmedi. Belki oruçtandır diyorum su içemiyorum doğru dürüst stresden veya beslenmeden mi acaba diyorum.
Rabbim hayırlısını versin inşallah

Sağolasın canım hep beraber iyi haberleri yazarız.
Ben 4 Yıl olucak eylülde evleneli. 2 aydır istiyoruz. Ama bu ay hiç umudum yoktu yumurtlama günlerimi falan takip edemedim hiç ilişki yaşayamadık doğru dürüst. O yüzden umudum bu ay için yok ama kendimi bildim bilelide çok düzenli adetlerim bikere bile 1 gün bile gecikmedi. Belki oruçtandır diyorum su içemiyorum doğru dürüst stresden veya beslenmeden mi acaba diyorum.
Rabbim hayırlısını versin inşallah
Amin canm bnm rabbim bu ramazan ayı hürmetine bizi sevindirsin inşallah

İnşallah canım allah razı olsun. Testin bozuk olma ihtimaline karşı tekrarlıcam. 2 gün geciktim sayılır hemen hemen
Merhaba testi az idrar ile deneyin 3 damla ile ve sabah idrarını kullanın isterseniz test yarım saat sonrası certain erken gebelikte bazen yanlış pozitif verebiliyor

inşallah rabbim inşallah. hamilesinizdir. şu hamilelik belirtilerden gösterdiğin hiç var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X