Insallah oyledir canim.ama mor olanda bi tik belirgin gibi geldi bana daSilik çizgi görünüyor hamile görünüyorsun ama kan testinde kesin sonuç çıkar
Durdukça belirginleşirInsallah oyledir canim.ama mor olanda bi tik belirgin gibi geldi bana da
Bencede hamilesiniz canım kan verinKizlar selamlar. Ustteki pembe testi sabah mor testi 12 saat sonra yaptim sizce hamilemiyim. Daha onceden kimyasal gebelik yasadigim icin hemen kan verip heveslenmek istemiyorum.
Adetim 3 gun gecikti ve normalde geciken bir adetim yoktur.
Birliktelikten 10 11 gun somra erken gebelik testi yapin ben oyle yaptimBende bu ay antibiyotik kullandım ondan mı bilmiyorum bugün gecikmenin altıncı günü test yapsam mı
Ay insallahBencede hamilesiniz canım kan verin
Ya bugun kaset test yaptim onda belirsiz silik cizgi var hevesim kırıldıDurdukça belirginleşir
Durdukça belirginleşir
Belirsiz mı benim testim gibi ise hamilesinizYa bugun kaset test yaptim onda belirsiz silik cizgi var hevesim kırıldı
Ya buDurdukça belirginleşir
Durdukça belirginleşir
Hayir gorsellerde var bakabilirsinizBelirsiz mı benim testim gibi ise hamilesiniz
Haberdar edinAy insallah
Belirsiz mı benim testim gibi ise hamilesiniz
Tabiki ama ben cuma gunu kan vericem daha cok erken oldugunu dusunuyorum.cunkuHaberdar edin
Mor olan awox mu öyleyse kesin hamilesin askım tebrik ederimKizlar selamlar. Ustteki pembe testi sabah mor testi 12 saat sonra yaptim sizce hamilemiyim. Daha onceden kimyasal gebelik yasadigim icin hemen kan verip heveslenmek istemiyorum.
Bence vakit kaybetmeyin hafif bir çizgi görünüyorTabiki ama ben cuma gunu kan vericem daha cok erken oldugunu dusunuyorum.cunku
Kimyasal yaşamıştım bundan önce kimyasalda adet gecikmesi olmadi bende ha 1 yada 2 gün sonra olmuştum ilk kimyasal ikinci kimyasalda tam günümde olmuştum ama var gibi inşallah olumlu sonuclar alırsınKizlar selamlar. Ustteki pembe testi sabah mor testi 12 saat sonra yaptim sizce hamilemiyim. Daha onceden kimyasal gebelik yasadigim icin hemen kan verip heveslenmek istemiyorum.
Evet mor avoxMor olan awox mu öyleyse kesin hamilesin askım tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?