- Konu Sahibi pekdem1r44
Peki yumurta kontrolüne gitmiş miydin ? Çatlatma iğnesi falan oldun mu ? Bana da doktor verdi ama yumurta kontrolüne gitmedim. Çatlatma iğnesi de olmadım.Evet ilk kullandığım ay hamile kaldım doktor vermişti bana onu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki yumurta kontrolüne gitmiş miydin ? Çatlatma iğnesi falan oldun mu ? Bana da doktor verdi ama yumurta kontrolüne gitmedim. Çatlatma iğnesi de olmadım.Evet ilk kullandığım ay hamile kaldım doktor vermişti bana onu
Çatlama iğnesi olmadım yumurta kontrolüne gittim 3 yumurtam vardı 15 17 19 mm olmak üzere tuttu oda ama nasip olmadı inşallah sende de işe yarar meleğin tutunur sanaPeki yumurta kontrolüne gitmiş miydin ? Çatlatma iğnesi falan oldun mu ? Bana da doktor verdi ama yumurta kontrolüne gitmedim. Çatlatma iğnesi de olmadım.
İnşallah kuzum Rabbim bize de sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinÇatlama iğnesi olmadım yumurta kontrolüne gittim 3 yumurtam vardı 15 17 19 mm olmak üzere tuttu oda ama nasip olmadı inşallah sende de işe yarar meleğin tutunur sana
Sabah işe gitmeden önce saat 7 de wc ye kalktım açık kahverenginde 1,2 damla lekelenmem olmuş ama regli olduğumda ben ağrısız ilk gün geçirmiyorum normalde acaba yerleşme kanaması mı çünkü halen başka birşey gelmedi .Kızlar bebek düşünüyoruz daha önce söylemiştim bu ay korunmasız ilişki yaşadık eşimle, reglime 3 gün var ama ben bir kaç gündür sanki regli olcakmışım gibi ara ara karnıma ve kasıklarıma giren ağrılar yaşıyorum ha regli oldum olcam derken ağrım geçiyo 3 dk sonra ve dün regli olduğumu sanıp wc ye gittim bembeyaz sıvı bi akomtı gelmişti iç çamaşırım kople su olmuştu . Herşeyi gebeliğe bağlıyorum acaba hamilemiyim diye ? Bu tarz bişey yaşayan var mı nolur acil bilgi verin . (Erken gebelik testi yapmak istemiyorum çünkü doğrulupuna inanmıyorum![]()
Planlı planlı. Bilerek içtim aspirini adet gelemiyorsa belki işe yarar diye. Evet zaman geçmiyor bişeyler araştırıp bakıp duruyorumhaber veririm canım gelişme olunca
canım haber var mı ?Planlı planlı. Bilerek içtim aspirini adet gelemiyorsa belki işe yarar diye. Evet zaman geçmiyor bişeyler araştırıp bakıp duruyorumhaber veririm canım gelişme olunca
Normal test yaptım sabah.negatif çıktı. Şimdi hastanede bekliyorum. Bugünle 5. Gün ilk defa böyle oldu bakalım artık kist mi değil mi anlarız birazdan. Haber veririmcanım haber var mı ?
hayırlı haberlerle gel inşallah :)Normal test yaptım sabah.negatif çıktı. Şimdi hastanede bekliyorum. Bugünle 5. Gün ilk defa böyle oldu bakalım artık kist mi değil mi anlarız birazdan. Haber veririm![]()
Amin inşallah canımhayırlı haberlerle gel inşallah :)
yok mu gelişme :)Amin inşallah canım![]()
Şimdi baktım canım sonuca malesef gebelik yokyok mu gelişme :)
yaaa üzülme hayırlısı buymuş demekki, bendede durum aynı reglim başladıŞimdi baktım canım sonuca malesef gebelik yok![]()
O zaman Mustafa Ceceli den gene hüsraaaaan şarkısı benden ikimize gelsinyaaa üzülme hayırlısı buymuş demekki, bendede durum aynı reglim başladı![]()
Aynen öyle umarım en takın zamanda anne oluruzO zaman Mustafa Ceceli den gene hüsraaaaan şarkısı benden ikimize gelsinolsun vazgeçmek yok. Önümüzdeki maçlara bakcaz
![]()