Test yaptın mı peki[/QUOTE
Test yaptın mı peki
Canım korunuyor musun peki korunuyosan pko olabilirsin yada kist vardır olursun yakında sıcak dus al iyi gelio
En garanti kanda çıkıyor test , idrar testi için de hemen adet geçer geçmez çıkmayabilir.Hanimlar adet günüm bugün fakat bir türlü olamadım adetimin bugün olmasına rağmen 2 haftadır kahverengi akıntım var arada yumurta beyazı akı gibi akıntım var çok yoğun oluyor belimde ve karnımın sol ve alt tarafı ağrıyor hareketlenmeler var goguslerim bu ay ki adetimde birden büyüdü uçlarinda çizikler ve noktalar meydana geldi etrafı genişledi acaba hamilemiyim yoksa adetimle ilgili mı önce ki adetletimde akıntılar hariç diğer meydana gelen olaylar başıma gelmiyordu...
Geç döllenmede olabilir yinede dikkat et olabilirde olmayabilirde birkaç gün bekle bakalım
Gebelilten gebeliğe geçiyor hamile olabilirsin gününde 1 gün geçmiş geç döllenme yaşanıyor olabilir biraz daha bekleyip haftaya p.tesiye felan gelmezse git kan verCanım adet de ki gibi ağrılar var fakat önceden sol karnım hiç ağrımiyordu goguslerim büyüdu dolgunlasti uçları çizik çizik ve sıktırınca nokta nokta delikler meydana geldi
En garanti kanda çıkıyor test , idrar testi için de hemen adet geçer geçmez çıkmayabilir.
İnsanı bu belirtiler mahvediyorÇok doğru adet olmadan 1 gün önce test yaptım negatif çıktı gecikmeyle 3 gün sonra bir test daha yapacağım ona göre hastaneye gitmeyi düşünüyorum
Anlattıklarına göre gebelik deil bence kist var sende canım git mutlaka doktora ama belli de olmazEvet canim ama istemeden birşey de olabilir pek emin değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?