HAMİLEMİYİM ???

Gebelilten gebeliğe geçiyor hamile olabilirsin gününde 1 gün geçmiş geç döllenme yaşanıyor olabilir biraz daha bekleyip haftaya p.tesiye felan gelmezse git kan ver

İnşaallah hayırlısı olur üzülmekte istemiyorum teşekkür ederim bende biraz daha beklemeyi düşünüyordum kan vermeden önce bır tane daha test yapacağım ona göre kan vereceğim

İnşaallah hayırlısı olur üzülmekte istemiyorum teşekkür ederim bende biraz daha beklemeyi düşünüyordum kan vermeden önce bır tane daha test yapacağım ona göre kan vereceğim
En iyisi hadi hayırlısı bakalım

Mrb 10gun hastaligim gecikti,geçen aylarda da böyle bir gecikme olmuştu hormonda düşüklük çıktı.bu ay hasta olmam gereken tarihte kahverengi akıntı oldu az miktarda 3gun sürdü,bazen saniyelik hafif kasiklarlarimda kasılma oluyor adet olacakmisim gibi test yaptım negatif çıktı,başka belirtide yok.hastaneye gidip negatif diyecekler diye korkuyorum sizce bu umut var mı,hiç bir belirtim yok adet olacağım zamanda belim ağrır ama hiç agrim yok,yine hormonal bi durum mudur acaba yada başka birşey olabilir mı bu kadar gecikmede normal değil negatif diye duymakta istemiyorum artık kahverengi lekelenmeden ne kadar sonra idrar testinde çıkar.10aydir bebiş bekliyoruz bişey yok

Kızlar iyi akşamlar hayırlı cumalar. Bana yardımcı olurmusunuz lütfen, Ben takvim uygulaması indirmiştim 3 ay önce hepte doğru çıkar gününü hiç şaşmaz ama bu sefer Pazartesi günü adet olmam gerekirdi takvimde öyle görünüyor ama 5 gün geçti hala olmadım hiç bir belirtide Yok bende sadece göğüs uçlarım çok hassas göğüslerim de öyle bilmiyorum sizce hamilemiyimdir test yapmakdan da korkuyorum çıkmıcak diye lütfen yardım olun , ???

Test yap

Evet herkes aynı şeyi söylüyor, Çıkmıcak diye korkuyorum ama yapıcam artık yarın hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…