Hamilemiyim ?

Lejoneradam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2017
8
0
1
28
Adetimi duzenli goruyorum 30 gunde bir adetim oluyor fakat bu ay nişanlım ile iliskiye girdik bosalma oldu fakat vajina cevresine ve vajinaya bosalma olmadi ama zevk suyundan supheleniyorum adetime ''3 gun'' vardi O Gun ama suan 3 gun adetim gecikti nedenleri nelerdir lutfen yardim edin adete yakin gunlerde gebelik dusuk diyorlar ama neden gecikti

Canım olabilirde olmayada bilir bi gebelik testi al ve kurtul derim adetin duzenliymiş strestende gecikme olabilir

Adetin gebelikten ötürü geciktiyse test yaparsan kesin çıkar. Ama düşük ihtimal sizinki çünkü yumurtlama dönemlerinde gerçekleşen bir olay hamilelik. Yine de test yap için rahat olsun.

Canım kişiden kisiye degisyor ama seninki duzenli ya cok fazla surmez eger hamile degilsen ada cayı ic bi iki gune kalmaz olursun

Canim bi gebelik testi alsan icin rahatlıcak neden almıyosun

Gebelik testi alsanız da şuan çıkmaz adetinize 3 gün kala birlikte olduysanız hadi geç yumurtladınız diyelim ve hamile kaldıysanız bile şuan daha dölleniyo yerleşmedi bile yani.. en erken 10 gün sonra testte gözükür.. siz şuan stres yaptığınız için gecikmiş olabilir.. eğer ilk ilişkinizse hormonlar değiştiğinden gecikmiş olabilir yani birsürü ihtimal var...

Kimyasal gebelim yasiyor olabilirmiyim sabahtan beri kahverengi akinti var surtunme yolu ile oldu 1 hafta once iliski ,dusukmu yapiyorum iki gun once karnim com agridi icin agri kesici icmistim belki ozaman adet olucaktim ama olmadim sanirim ,ama simdi kahverengi akinti var sabah azdi ama aksama dogru cogaldi karnima agrilar girdi gun boyu

Yedin bitirdin kendini. Bence hamile falan değilsin. Bünyen stresten allak bullak oldu.

Hamile degilsin o kahve rengi akıntı hamilelik belirtisi degil adet başlangıcı

Kizlar bi sorum olucak cevaplarsaniz sevinirim. Adet olmadan 6 gun once korunmasiz iliski yasadik ve erken adet oldum. Adetim 2 gun surdu ve bitti. Hamile olabilrmiyim sizce yardim edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…